SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Umut Nayir'i Göztepe'ye Kaptırdı

0
Güncellendi - 2016-07-04 17:54:24
YMS Umut Nayir'i Göztepe'ye Kaptırdı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Osmanlıspor’da daha önceden prensip anlaşmasına vardığı genç golcü Mehmet Umut Nayir’in transferinde mutlu sona ulaşamadı. Nayir için devreye giren İzmir ekibi Göztepe bu transferi bitirdi.

PTT 1. Lig'de iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Göztepe, transferi yılan hikayesine dönen Osmanlıspor'un golcüsü Umut Nayir ile anlaştı.

Sarı kırmızılı kulüple daha önce prensip anlaşmasına varmasına rağmen yedek kalma endişesiyle anlaşmadan vazgeçip Yeni Malatyaspor ile prensipte anlaşan 23 yaşındaki futbolcu, Göztepeli yöneticilerin çabası sonucunda İzmir'e gelmeyi kabul etti.

Osmanlıspor yöneticilerle el sıkışan Göztepeli yöneticiler, Umut'un kiralık değil, bonservisiyle alındığını bildirdi. Geçen sezon Malatya'da ikinci yarıda 5 gol atan Umut, bugüne dek PTT 1'inci Lig'de 35 maçta 7, Süper Lig'de 7 maçta 1, 2'nci Lig'de ise 52 maçta 29 kez ağları sarstı.

GEVREK, GÖZTEPE’YE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Mehmet Umut Nayir’in transferiyle ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, genç golcüyle prensip anlaşmasına vardıklarını ancak transferin gerçekleşmediğini ifade etti.

Gevrek, “Osmanlıspor’un futbolcusu Mehmet Umut Nayir’i kadromuza katmak için bir girişimimiz oldu. Kendisiyle görüştük ve ciddi bir girişimde bulunduk. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ta bu transferle ilgili girişimleri oldu. Bu süreçte çok ciddi çaba harcadı. Transferi bir yere kadarda getirdi. Göztepe’nin de ciddi bir baskısı vardı ama buna rağmen Öznur Hanım ciddi bir şekilde yol kat etti. Ama işin sonunda her şey Umut Nayir’e kaldı. Umut Nayir’den sözde almıştık. Ama Göztepe’nin bu konuda yapmış olduğu ne ahlaka, ne insanlığa ne de kulüp yöneticiliğine sığmaz. Etik ve doğru olmayan şeyler yaptılar. Umut’unda gençliğine veriyorum ama Göztepe doğru bir şey yapmadı” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Parayı veren düdüğü çalar.Umut nayır konusunda sözde alsanız Vekil Çalık devreye de girse para vermeden bu iş olmaz.Transfer listenizde olan Umut'u Göztepey'ye Muhammed Reis'de Antep B.Şehir'e kaptırdınz.Bayram Bektaş Baktı bu transfer işini beceremiyorlar çekti gitti.ve sonunda Yine İrfan Buz'la mecburen anlaşmaya vardınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (7 yıl önce)
    BAŞKANIM BU İŞLER AHLAKLA OLMUYOR ATACAKSIN İMZAYI BİTİRECEKSİN İŞİ GELİN ATA BİNMİŞ YA KISMET DEMİŞ
    0
    0
    Yanıtla