SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Venezuelalı Santraforu İstiyor

0
Güncellendi - 2020-08-24 02:10:07
YMS Venezuelalı Santraforu İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, İngiliz ekibi Watford’da forma giyen Venezuelalı futbolcu Adalberto Peñaranda ile anlaştı. Sarı siyahlılar, 23 yaşındaki santraforu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Transfer çalışmalarına devam eden ve listesinde birçok isim bulunan Yeni Malatyaspor’da, teknik direktörlüğe Hamza Hamzaoğlu’nun getirilmesinin ardından süreç farklı bir boyut kazanmaya başladı. Teknik heyet ile transfer konusunda masaya oturan yönetim, Hamzaoğlu’nun verdiği rapor doğrultusunda çalışmalara başladı.

Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmadan önce birçok futbolcuyu gündemine alan ve prensip anlaşmasına varan yönetim, ön anlaşma yaptığı oyunculara da imza attırmaya hazırlanıyor.

Sarı siyahlı yönetim, listesinde yer alan İngiltere'nin Watford takımında forma giyen Venezuelalı futbolcu Adalberto Peñaranda’yı da gündemine almıştı. Yönetim, genç santrafora imza attırmaya hazırlanıyor.

Watford takımıyla 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve güncel piyasa değeri bir milyon Euro olan 1,86 metre boyundaki Adalberto Peñaranda, daha önce Eupen, Edinese, Granada ve Malaga’nın formalarını giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Başkan para para para önemli olan transfer değil oyuncuya zamanında parasını odemektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (4 yıl önce)
    Neco kardeşim beğenmediğin bu oyuncuları kaç kez izledin?ne kadar fikir sahibisin anlat bizde bilelim...! Bir gerçek varki sen malatyanın maçlarını bile izlemiyor maclarina da gitmiyorsundur,genelde spordan anlamayan kendi takımını bile tanımaktan aciz insanlar laf olsun diye yorum yaparlar. Üzüldüğüm nokta ise başka şehrin halkı bu yorumları okuduğunda biz malatyalilara gülmeleridir sizin gibiler yazmasınki gülenimiz olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (4 yıl önce)
    Neco kardeşim beğenmediğin bu oyuncuları kaç kez izledin?ne kadar fikir sahibisin anlat bizde bilelim...! Bir gerçek varki sen malatyanın maçlarını bile izlemiyor maclarina da gitmiyorsundur,genelde spordan anlamayan kendi takımını bile tanımaktan aciz insanlar laf olsun diye yorum yaparlar. Üzüldüğüm nokta ise başka şehrin halkı bu yorumları okuduğunda biz malatyalilara gülmeleridir sizin gibiler yazmasınki güvenimiz olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (4 yıl önce)
    Böyle insanlara cvp bile yazmayın. Bunun gibiler ya MALATYAlı değildir Ya da memleketimizi çekemeyenlerdir. Adam kendini belli ediyor inşaallah MALATYAMIZ için hayırlı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Malatyanın bir kısmı bu takimi hak etmiyor. Laf olsun diye konuşup durmayın. Başkan elinden geleni yapiyor. E bi zahmet 5 tl verip maça gidin de takıma bi faydanız olsun. Kalvye taraftarları olmayın. Veya "enenizi artık kapatın, köstek olmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Anca ister yararlı olmazz tribün futbolcusu yararlı olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz ne istiyorsunuz birader, anlatın anlayalim, üzümün copu, elmanın sapı... Hep bir beğenmeme hak, Real miyiz, Barça miyiz, Bayern Münih miyiz?
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (4 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Yerinde bir cevap vermişsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyasporlu (4 yıl önce)Neco isimli kullanıcı yorumuna
    Neco... sen gir kadroya oyna köstek olmayın sizin gibiler yüzünden birlik beraberlik olmuyor bu takımda..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa doger (4 yıl önce)Neco isimli kullanıcı yorumuna
    neco hic maca gittinmi
    0
    0
    Yanıtla
  • neco bey bende futbolda anliyom ve takimlari taniyom havasi vermeye uğraşiyon olabilir malatya spor bizim canimiz kösdek değil destek olunsa daha iyi olur tabiki malatyaliysan
    0
    0
    Yanıtla