SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Yönetiminden Açıklama.. "Mayıs'a Kadar Kongre Yok"

0
Güncellendi - 2021-12-28 21:29:13
YMS Yönetiminden Açıklama..
A- A+ PAYLAŞ

Zor günler geçiren Yeni Malatyaspor'da, Adil Gevrek başkanlığındaki yönetim camiada tartışılırken, kulüpten yapılan açıklamada, kongrenin normal tarihi olan Mayıs'tan önce kongrenin söz konusu olmadığı, maddi sorunların aşılması için yapılan girişimlerin sonuç vermeye başladığı bildirildi.

Yönetim Kurulu adına basın sözcüsü Hakkı Çelikel imzasıyla yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Gelinen sürecin tüm camiamızı derinden üzdüğünün bilincindeyiz. Şanlı Kulübümüzün puan tablosunda bulunduğu yeri haketmediğinin farkındayız.

Her sıkıntılı süreçte olduğu gibi yine bir kaos ortamı oluşması için mücadele veren, hatta ve hatta kötü sonuçlar almamız için dua eden kişilerin olduğunu görmekten, büyük üzüntü duymaktayız. Bu oluşabilecek kaos ortamının; takımımıza ve futbol şehrimize ciddi anlamda zarar vereceğini bilmelerine rağmen, ısrarla buna devam etmelerini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Derneğimizin yapılacak ilk olağan genel kurulunun mayıs ayında olmasına rağmen, 5 ay öncesinden sanki yarın yapılacak bir kongre varmış veya bir olağanüstü kongre kararı alınmış gibi başkan adaylıklarının açıklanması, şehrimizin büyükleri ile yaptıkları görüşmelerde ‘Başkan olması halinde Kulübe ciddi meblağlar ödeyeceği’ yönünde bilgiler verip, bizim ise Kulüp menfaati için bu kişilerle görüşüp başkan adaylıklarının ve Kulübe yapacakları nakdi yardım konusunda ciddiyetlerini sorguladığımızda böyle bir meblağın olmadığını görmekteyiz.

Burdan defaatle bir daha konusu açılmamak üzere ifade etmek isteriz ki; Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Kulübünün mayıs ayına kadar herhangi bir genel kurul kararının olmadığını ve olmayacağını açık ve net bir şekilde belirtmek istiyoruz.

Kulübümüzün devre arası transfer dönemi ve mevcut futbolcularımızın doğan hakedişlerini ödeme noktasında ihtiyacımız olan finans kaynağı, yönetim kurulumuzun yoğun gayretleri neticesinde sonuç vermeye başladığını önemle belirtmek isteriz.

Çok zorlu bir lig maratonu bizi beklemektedir. Öznur Kablo Yeni Malatyaspor olarak bugünlere kolay gelinmediğinin farkındayız. Bu zorlu mücadelenin altından sadece ve sadece birlikte omuz omuza kalkacağımızın bilinmesini istiyoruz. Malatya’mızın değerli siyasileri, güzide basını ve cefakar Büyük Yeni Malatyaspor taraftarı; gelin küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakıp hep birlikte Malatya Futbolunun geleceği için takımımızın yanında olalım.

CEFAKAR BÜYÜK MALATYASPOR TARAFTARINA…

Yönetim Kurulumuzun öncelikli tek gündemi transferdir. Devre arası transfer döneminde ihtiyacımız olan mevkiilere yapılacak transferlerle Kamuoyundan da kabul görmüş isimleri önümüzdeki günlerde açıklayacağımızı ve şehrimize gelip takımımızla birlikte idmanlara başlayacağını burdan duyurmak istiyoruz.

Kamuoyuna saygılarımızla…"

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • M.Saim (2 yıl önce)
    Bu kulüpte başkan değişimini gerceklestirebilecek kişinin Sn BLD.Baskani Gürkan olduğunu düşünüyorum. Ancak Gürkan baskani yonlendirenler hata yapıyorlar. Başkanın geçen haziran ayinda yapılan genel kurulda gerekeni yapması gerekirdi.Adil baskan devam etti.En azından belediyenin kulube mudahil olup denetim konusunda etkili olmalıydı. Şu anda yapılmak istenen,benim düşünceme gore yanlış. Başkan değişimi zamanlama olarak yanlış olup faydadan cok zarar vereceği kanaatini taşıyorum. Bu saatten sonra tum enerjimizi takımı kurtarma adına birlik icinde verip,takımı ligde tutabilmektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Anlaşılıyor ki Adil Gevrek Malatya nın ligden düşmesi kesinleşene kadar takımı bırakmak istemiyor. Yani Malatyanın kurtulma ümidi kalmayana kadar aynen devam. Yani ya benimsin ya kara toprağın. Aynı senaryoyu Malatyasporda Haşim Karadağ ile görmüştük. Takımı toprağa gömdü bir daha çıkmamak üzere. Üzerine toprağı attı öyle gitti. Yine aynı vekiller seyirci kalmıştı bütün bu duruma. Bir şehir bir kişiye nasıl mahkum edilir? İşte ne büyük örneği. Ama isterse akp li vekiller genel kurul kararı aldırtır ve aldırtmalı da? Eğer ki Malatya sporu düşünen var ise. Sanmıyorum da.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu şu anlama geliyor.Yeni spor yasası klüp yönetenlere çok ağır sorumluluk ve şeffaflık getirteceği için,bunların hiçbirine sahip olmuyan Malatyaspor yönetimi bu saatden sonra böyle bir sorumluluğu asla almaz.Şimdiye kadar her konuda istedikleri gibi bu klübü yöneten bu yönetim asla bu yükümlülüğü üstlenemez.Transfer yapacaklarsa .transferleri yasa çıkmadan önce belki yaparlar.Yasa çıktıktan sonra bu yönetim asla transfer yapmaz..İnşallah beni yanıltırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Baskan yonetim takima en az 8 tane oyuncu Alinmasi sart 2 defansa 2 orta alana saga sola 1 tane 2 tane golcu bunlar alinirsa takim ligte kalir sayin is adamlari takima destek olmanizi arz ediyoruz burda soz konusu malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep (2 yıl önce)
    Ciddi ise mesele yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Kulübü size tapuladik isminden Malatya kelimesini çıkartın maçlarında bu ilde oynamayiniz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)Efsane malatyasporlu isimli kullanıcı yorumuna
    Bu nasıl bir taraftarlık.. bu nasıl bir istek..
    0
    0
    Yanıtla
  • zurna44 (2 yıl önce)
    Yani kısaca takımı düşürmeden gitmeyeceğiz diyorlar.
    0
    0
    Yanıtla