SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de 35 Gün Önce Başkanlığı Bırakan Altunok, Bu Kararından Vazgeçmiş

YMS'de 35 Gün Önce Başkanlığı Bırakan Altunok, Bu Kararından Vazgeçmiş
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz 9 Ocak'ta Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanlığı görevini bıraktığını açıklayan Şahin Altunok, Haziran ayında yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul'a kadar görevine devam edeceğini açıkladı.

Kulübün içinde bulunduğu zorlu süreç ve yönetim belirsizliği nedeniyle istifa etmek yerine göreve devam etmek zorunda kaldığını belirten Altunok, "Kulübümüz ve tamamına yakını Malatyalı gençlerden oluşan profesyonel futbol takımımızı sahipsiz bırakmamak adına göreve devam etme kararı aldım" dedi.

Yönetim geçiş sürecinin sağlıklı ilerleyebilmesi ve başkan adaylarının finansal projelerini oluşturabilmesi için görev süresini uzattığını söyleyen Altunok, camiaya ve kamuoyuna seslenerek bu sürecin kulüp adına en az hasarla atlatılması gerektiğini vurguladı.

1 AY ÖNCE GÖREVİ BIRAKMIŞTI..
Adil Gevrek'in yönetiminde görevli iken, Gevrek'in yeniden aday olmaması üzerine, onun desteğiyle kulüp başkanlığına gelen Şahin Altunok, 9 Ocak'ta görevi bırakma kararını açıklamış ve şunları söylemişti:

“Büyük hayaller ve umutlarla göreve geldiğim Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanlığından istifa etme kararı almış bulunmaktayım. Sahipsizliğe terk edilmiş takımımızı sahiplenmek, zorlu günleri el birliğiyle geride bırakmak için gayret ettik. Lakin bu gayretimizde destek bulamadık. Sahipsizliğe terk edilmiş kulübümüzü sahiplenecek bir tek kişi dahi bulamadık. Malumunuz üzere bu denli büyük bir borcun sadece şahsım ve yönetimim tarafından karşılanması mümkün değildir. Ayrıca zaman kazanmak ve bazı adımlar atabilmek adına yapmış olduğumuz ligden çekilme girişimlerimiz de yine desteklenmeyerek reddedilmiştir. Bizlerde geçmiş yönetimlerin yaptığı hataları yapmamak, bir şeyler yapamıyorsak bu koltuğu boş yere işgal etmemek adına görevi bırakma kararı alıyoruz. Dün ve bugün olduğu gibi kulübümüze desteğimiz ne olursa olsun devam edecek. Tek temennimiz takımımızın bu zorlu süreçleri geride bırakarak, yeniden hak ettiği o ihtişamlı günlerine dönmesi.”

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız