SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de 5 Günlük İzin Sona Erdi, Çalışmalara Başlandı

YMS'de 5 Günlük İzin Sona Erdi, Çalışmalara Başlandı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, 5 günlük bayram izninin ardından lig hazırlıklarına yeniden başladı.

Geçtiğimiz sezon Süper Ligden 1. Lige düşen, olağan mali kongrede Adil Gevrek yönetiminin 355 milyon TL'lik borcu içeren hesapları ibra ettirmesi, ardından yapılan olağan kongrede yakını Aziz Ayboğa'yı başkan seçtirmesi ve Ayboğa'nın da bir süre sonra Vali Hulusi Şahin'le yapılan görüşmeler sonucunda olağanüstü kongre kararı alındığını duyurmasıyla geleceğine dair belirsizlik devam eden Yeni Malatyaspor, bu koşullar altında lig hazırlığını sürdürüyor.

Cihat Arslan yönetiminde 1. dönem hazırlıklarını 30 Haziran- 7 Temmuz arasında Malatya'da sürdüren Yeni Malatyaspor'da, Kurban Bayramı dolayısıyla futbolculara 12 Temmuz'a kadar izin verilmişti.

İznin ardından, Salı günü Malatya'da toplanan futbolcular, 2. dönem hazırlığına başladılar.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • baba (2 yıl önce)
    Boş işlerle uğraşmayın, kulüp kimse tarafından alınmaz, kayyuma kalır, o da kapatır. 355 mln TL gözüken yüz, 200 mln TL FİFA dosyaları var. Her ay 60 mln faiz geliyor. Hiç olmazsa SGK ve vergi borçları Adil'e kalır. O bile bana yeter...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Malatya dışında bir yönetim ve delegelerin artık klübü rant kapısı olarak gördüklerini bilmem kaçıncı kez yaşadık.Ancak en büyük borç son yönetim tarafından yaklaşık yarım milyar lira ile eşi benzeri olmuyan olarak Klübe yapıştırılmıştır..Klüp ne olursa olsun kayyuma kalmalıdır.Hesaplar yeniden görülmeli usulsüzlükler,yanlışlar ortaya konmalıdır.Bu klüp yıllarca süper lige gerekirse çıkmazsa bile hatta 2 ligde bile düşse, Klüp yönetimi artık Malatyada oluşturulmalı ve Malatyada olmalıdır.Yani Malatya futbol klüpleri İstanbulda yaşayanların arpalığı olmaktan artık kurtarılmalıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Hüsnü isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru ama malatyadan yönetim oluşursa bu tür akçeli işlere karışamaz organizeli olarak kulübü borç batağına batiramaz çünkü bu ilde sokağa çıkamaz birileri bilinçli olarak başkanları İstanbul'dan getiriyor gelenler işini bitiriyor çantasını alıp gidiyor 1990 sonrası metin Kaya çağlayani 2005 sonrası hikmet Tanrıverdiyi bu ilde gören varmı, ben şahsen tettehin bedelsiz gitse bile birilerine el altından para kazandırdığını tahmin ediyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yıllarca söyledik il dışından özellikle delege ve yönetim olusturmayin diye onlar için Malatyaspor isimlerini duyuracaklari bir reklam ve rant aracı idi geldiler işlerini bitirdiler çekip gittiler biz ise yine borç batağında bir kulüple tekrar başa döndük.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Şehrimizin sayın vekilleri,sayın valisi,sayın belediye başkanı ve esnaf odası başkanı bir araya gelerek mevcut durumu değerlendirmeli kulübün kurtulma ümidi varsa çözümler uretilmeli ,kurtulma ümidi yoksa da bu saatten sonra boş yere para harcamadan kulüp kapanıp gitmelidir yani bizler gerçekleri duymak istiyoruz unutulmasın bugünkü durumu 3 yıl önce biliyorduk ama gerçekleri hep gizlediler gerçeklerin er yada geç ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alo (2 yıl önce)
    Boşuna çalışmayın.Toren bitti.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Alo isimli kullanıcı yorumuna
    Esenlik olmasa tesislerinde yemek çıkmayacak bir kulüp haline geldik bizi bu duruma getirenler den hesap sorulmadi ya yanarimda ona yanarım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Konu tören değil,konu törenlerde harcanan paraların töreni seyredenler tarafından nereye harcandığını bir türlü anlıyamaması,bilememesidit.
    %72
    %28
    Yanıtla