SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Antrenör Çalışkan'ın İstifası Açıklandı

YMS'de Antrenör Çalışkan'ın İstifası Açıklandı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da antrenör Hakan Çalışkan, görevinden istifa etti.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kulüp antrenörümüz Hakan Çalışkan, görevinden istifa etmiştir. Çalışkan'a takımımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol yaşantısında başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    En iyisini yapmış. Bu şeytan üçgeninde harcanacağına, kendine daha doğru bir yol bulur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Malatya'nın öz evladı yardımcı antrenör Hakan Çalışkan istifa etmiş diye duydum, doğruysa çok yazık bence Adem'den önce teknik direktörlük teklifi ona yapılmalıydı hatta Adem Büyük onun yardımcısı olmalıydı ama burası Malatya, öz evlatlar üvey sayılır bu şehirde. Ancak iş düşünce çağrılırlar.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • hakan İnankul (2 yıl önce)
    Çocuk yaşta henüz 11 yaşında iken tanıdım Hakan Çalışkan'ı. 1980 li yılların başlarında Malatyaspor futbol okulunda idmanlara çıkardık... Ben eğitim hayatım için MALATYA dışına çıktım ve futbolcu olma hevesimden vazgeçtim. Hakan Çalışkan futbola devam etti ve farklı takımlarda yıllarca futbolculuk yaptıktan sonra Malatyaspor'a geri döndü ve Malatyaspor'da farklı görevlerde bulundu... Nasıl bir adam olduğunu bir örnek ile açıklamaya çalışayım... Hakan hocam farklı şehirlere gider farklı takımların maçlarını izler Malatyaspor'a gelebilecek futbolcu adayları hakkında raporlar yazardı. Bu şehirlere gittiğinde genellikle telefonla görüşürdük. Nerede kaldığını sorar kendisine kalacak otel hakkında yardımcı olabileceğimi söylerdim. Kendisi bu teklifimi kabul etmezdi. Hakan hocam futbolcu izlemeye gittiği illerde ya bir akrabasında kalır ya da ucuz otellerde konaklardı. Ayrıca gideceği çok yere otobüsle gider, sıradan lokantalarda yemek yerdi. Kendisine harcama ile açık çek verilmesine rağmen hemen hemen hiç bir masrafı olmadan raporunu hazırlar ve Malatya ya dönerdi... Bu durum son 10 yılın Malatyaspor muhasebe kayıtlarında vardır.... Daha çok şey yazabilirim ama sanırım bu tek örnek dahi Hakan Çalışkan'ı anlatmak için yeterlidir. Ahlaklı, dürüst, kimseye yaranmaya çalışmayan, her türlü entrikanın döndüğü-paranın-siyasetin-gücün egemen olduğu bu bermuda şeytan üçgeninden kirlenmeden Malatya'ya hizmet etmiş Hakan hocaya bundan sonraki hayatında huzur, mutluluk ve başarılar diliyorum...Bizlerin Hakan hocalara çok ihtiyacı var....
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Tamamına şahidim, adamlığına ve hocalığına kefilim.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • kamil yılmaz (2 yıl önce)hakan İnankul isimli kullanıcı yorumuna
    Bende dürüstlüğüne adamlığına şahidim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Gelecek yıl Malatyalı hocaların kapısını çalarsiniz çünkü paranız kalmamıştır ,onlar ise hiç tereddüt etmeden hizmete koşarlar.
    %69
    %31
    Yanıtla