SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Çarşamba'ya Kadar İzin

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Cumartesi kendi sahasında FT Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolculara, milli maç arası nedeniyle 3 gün izin verildiği bildirildi.

Milli takımın maçları nedeniyle Süper Lige 18 Ekim'e kadar ara verildi. Milli takım, 7 Ekim'de Almanya ile özel maç, 11 Ekim'de Rusya ve 14 Ekim'de Sırbistan ile UEFA Uluslar Ligi maçı oynayacak.

Milli ara nedeniyle, Yeni Malatyaspor'da da teknik heyet ve futbolculara 3 gün izin verildiği, ligin 5. haftasında 17 Ekim Cumartesi günü deplasmanda İH Konyaspor ile karşılaşacak olan takımın 7 Ekim Çarşamba günü bu maçın hazırlıklarına başlayacağı belirtildi.

STAD ZEMİNİNE BAKIM..

Bu arada, lige verilen ara nedeniyle Yeni Malatya Stadı'nın bozulan çim zemininde de bakım çalışmaları başlatıldı.

Zeminin seyrek bölümlerine yeniden tohumlama yapıldığı, ayrıca kumlama ve gübreleme işlemine başlandığı, stadın 3 hafta sonra, 25 Ekim Pazar günü Malatya'da oynanacak olan Gençlerbirliği maçına kadar hazır edileceği belirtildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • kaan (3 yıl önce)
    Saha bakım işlerine,Beden terbiyesi il müdürlüğümü bakıyor,yoksa Futbol Federasyonu mu yoksa Malatyaspor,yönetimi mi kim bakıyorsa iyi bakmıyor demektir,Horozu çok olan yerde ,işler yürümüyor demektir,örnek A da olduğu gibi yazık ...........dünya masraf,dünya bir yatırım ,yazık çok yazık ilgilenenler uyuyormu...........................................
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Yönetim Takım nasılsa düştü diyerekten zemini yaptırmadı ama ortaya malkoçoğlu gibi Bir spor Bakanı çıktı ve Takımı ÇUKURDAN Çıkardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (3 yıl önce)
    Yesilyurt bld. Spor ne zamana kadar oynayacak acaba 2 takimi kaldirmaz o saha
    0
    0
    Yanıtla
  • Hocam, yesilyurt belediyesporun sahası su an çimlenme aşamasında. Normalde yesilyurt belediyespor 2 macligina izin aldı Adil başkandan. 2 haftada bitti. Bundan sonra nerede yapacaklar bilmiyorum. Ancak yeşilyurt belediyesporun sahasıda yetişmeyecek gibi. yeşilyurt belediyesporun cim sahasında cimler çıktı ancak 75 günlük trt cim talimat var onu bekleyecekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçkın (3 yıl önce)
    niçin doğru dürüst çim ekilmiyor bu stada, yazın bakım yapıld, iki maç oynandı yine bakıma. tv de pilot kameradan görüntülerde her tarafı yamalık yamalık rezil bir görüntü. niye bizim futbol konusunda her işimiz beceriksizlik.
    0
    0
    Yanıtla