SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Futbolcu Görüşmeleri

YMS'de Futbolcu Görüşmeleri
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da takımda kalması planlanan futbolcularla görüşmelere başlandığı öğrenildi.

Bir yandan kongreye hazırlanan yönetim diğer yandan da takımda kalması istenilen futbolcularla birer birer masaya oturmaya başladı. Takımda sözleşmesi devam eden ve yen sözleşme imzalanmak istenen futbolcularla görüşmelere başlayan yönetim, kısa sürede iç transferi bitirtmek istiyor. Yönetim, kadroda tutmak istediği Serkan Çalık, Ramazan Kahya, İrfan Başaran, Ali Sakal, Samed Kartal, Sadık Çiftpınar, Vedat Kapurtu, Vedat Budak, Osman Fırat ve Aydın Çetin ve Koray Şanlı ile ön görüşmede bulundu.

Futbolcularla yapılan ön görüşmenin olumlu geçtiği öğrenilirken, Malatya'da yapılacak olan kupa töreninin ardından başkan Adil Gevrek'in futbolcularla bir araya geleceği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız