SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Futbolcular Erteleme Maçı İçin Antrenmana Çıktı

YMS'de Futbolcular Erteleme Maçı İçin Antrenmana Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, 18 Ocak'ta Gaziantep'te oynanmaya başlanan ve ilk yarısı 0-0 sona erdikten sonra ikinci yarısı yoğun kar yağışı nedeniyle 23 Şubat Çarşamba gününe ertelenen Gaziantep FK maçı için hazırlıklara başladı.

Ödeme yapılmaması nedeniyle, geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan Antalyaspor maçı öncesi Perşembe ve Cuma günkü antrenmanı boykot eden, maçın başlangıcında da yarım dakika hareketsiz kalarak protestoyu sürdüren Yeni Malatyaspor'da, kulübün başkanı Adil Gevrek'ten bu tepkilere karşın herhangi bir açıklama gelmezken, futbolcular takım kaptanı ve aynı zamanda Futbol Sorumlusu Adem Büyük yönetiminde Gaziantep FK maçı için Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahada antrenmana çıktılar.

2-1 mağlubiyetle sonuçlanan Antalyaspor maçından sonra değerlendirme yapan Antrenör Atila Gerin, futbolcu protestosi ile ilgili bir soru üzerine ,“Yönetimle görüşmeler sürüyor. Gerek Adem Büyük hocamız gerekse de diğer arkadaşlar yönetimle görüşüyor. Başkan da geldi zaten burada. Bu görüşmelerden sonuç almaya çalışıyoruz. Netice de ortak bir noktada buluşacağız. Matematiksel olarak her şey bitmedi. Oyuncularda şimdi gidince tesiste konuşuruz, hepsinin işi bu çünkü. Antrenmansız oynamak zor çünkü. Bunu da yönetimle ciddi bir şekilde görüşeceğiz. Bu işi bugün sonuca bağlarız” demişti.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Şimdiye kadar semih kaya şov izliyorduk bundan sonra sadık şov izliyoruz.Gerçi diğerlerininde onlardan bir farkı yok ya.bundan sonra hiçbir şansımız kalmamıştır.hepimize çok geçmiş olsun.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Gaziantep'i bi titreme tutmuştur şimdi. Kara kara düşünüyorlardır.:)))
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Kenan (2 yıl önce)
    Bu takımı yöneticiler ve bu futbolcular buhale getirdi ve biran önce takımı ayağa kaldırsınlar takım küme düşüyor kimsenin umurunda değil .
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Hang_yo (2 yıl önce)
    Herşey bir kenara bırakın, Onurunuz için, Malatya için oynayın. Alın bu maçı bir umut ışığı yansın. Hadi hayırlısı.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    TFF her galibiyete yanılmıyorsam 3 milyon veriyor. Madem paranızı alamıyorsunuz bundan sonraki tüm maçları kazanın hem paranızı alın hem takımı ligde tutarak onurumuzu ve onurunuzu kurtarın. Tüm Türkiye bizimle alay ediyor.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Cengiz Hoşgör (2 yıl önce)
    Bu adam başkanken Malatya küme düştüğünde öyle bir hukuki gerekçeler Varki burnundan fitil fitil getirecekler susun .... bekleyelim görelim
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ben 44 (2 yıl önce)
    Boşuna antrenmana çıkmışlar herşey para değil kendini ispatla Şerefini için oyna takım düşerse başka takım seni alır Başkan efendi takımı zaten rezil rüsva etti kimsenin siyasilerin ve STK lar hiçbirşekilde müdahale edemiyoru takım sözün bittiği yerde… Malatya nın yüzkaraları!!!
    %82
    %18
    Yanıtla
  • bilirkisi (2 yıl önce)
    bu adam mayis ayindaki kongrede de aday olur ve secilir buyuk ihtimal. butun malatya camiaasi ne oldugunu anladi bu adamin. kendi adamlarindan kongre uyesi adam secmis. bu adami gorevden alacak bir huku var mi avukatlara sormak lazim
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sene sonunda satacağı 2 futbolcudan koparacağı para için koltuğu bırakmayan gevrek o parayı dışarıda iş yaparak kazanamayacağını biliyor. Para için kendini de Malatyayı da ne hale düşürdü...
    %81
    %19
    Yanıtla