SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Kamp Sonrası İzin

0
Güncellendi - 2020-09-04 07:57:57
YMS'de Kamp Sonrası İzin
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, 17 Ağustos’ta Bolu Abant’ta başlayan kamp çalışmalarını tamamladı. Sarı siyahlılar, 7 Eylül’de Malatya’da toplanarak, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına başlayacak.

2020-2021 sezonu hazırlıklarına Malatya’da start veren Yeni Malatyaspor, sonrasında 16 Ağustos’ta Bolu’da toplanmış ve 17 Ağustos’ta kamp çalışmalarına başlamıştı.

Kamp çalışmalarına sportif direktör Ali Ravcı ve kulübün antrenörü Hakan Çalışkan nezaretinde start veren sarı siyahlılar, daha sonra teknik direktör sorununu çözüme kavuşturarak, Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmıştı. Resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra ekibiyle birlikte Bolu’ya geçen teknik direktör Hamzaoğlu, kampın geri kalanında takımını hem fiziksel hem de psikolojik olarak yeni sezona hazırladı. Oyuncuların tanımak adına onlarla yakından ilgilenen Hamzaoğlu, bu süreci en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştı.

Kamp çalışmalarıyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Yeni Malatyaspor'umuzun Bolu kampı sona erdi. Yeni sezona Bolu’nun Abant ilçesinde hazırlanan Yeni Malatyaspor'umuzun kampı sona erdi.

Süper Lig 2020-2021 sezonu kamp çalışmalarına 17 Ağustos’ta Bolu’nun Abant ilçesinde başlayan kaplanlarımızın 17 günlük kampı tamamladı. Kamp süresince yeni sezona Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yoğun bir tempoyla hazırlanan ekibimiz koordinasyon, güç ve dayanıklılığa yönelik antrenmanlar yaptı. Sarı-siyahlılarımız bugün yaptığı son antrenmanın ardından akşam saatlerinde Bolu'dan ayrıldı. Takımımız pazartesi günü Malatya'da yeniden toplanarak, Süper Lig'in 1.haftasında deplasmanda oynayacağımız Karagümrük maçının hazırlıklarına başlayacak” ifadelerine yer verildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • çakırrr (4 yıl önce)
    umut bulut niye duruyor.ne teknik,ne taktik bişey yok.beş pozisyonun birini değerlendirecekse gönderin gitsin.boş boş koşup duruyor.hem kendini hemde bizi yoruyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Donald ve farnol gittikten sonra şu umut bulutu niye tutuyoruz.illede iki tane boş beleş yatan oyuncumuz olmasımı gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • safa (4 yıl önce)
    merak ettiğim bir konu var bu umut buluta falan yada diğer sorunlu futbolculara hiç talep yok mu mali olarak az da olsa katkısı olsa kardır verin gitsin. umutun hangi maçta bize katkısı oldu anlamıyorum. ayrıca bu takım ne zaman sağ ve sol açık mevkilere adam almayı düşünüyor ?
    0
    0
    Yanıtla