SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Kim Kaç Numara Forma Giyecek?

0
Güncellendi - 2020-10-09 05:04:18
YMS'de Kim Kaç Numara Forma Giyecek?
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da 31 futbolcunun giyeceği formaların sırt numaraları belli oldu.

Kaleyi koruyacak isimlerden Abdulsamed Damlu 1, Ertaç Özbir 25, Guido Herrera ise 22 numaralı formaları giyecek. Kalecilerden Murat Akşit 36, Eray İşcan ise 67 numaralı formayla mücadele edecek.

Savunmada ise Wallace 13, Semih Kaya 26, Hadebe 17, Mustafa Akbaş 15, Murat Akça ise 44 sırt numaralı formayı giyecek. Defansta ayrıca Karim Hafez 45, Bülent Cevahir 92, Erkan Kaş 39, İssam Chebake 57, Zeki Yavru ise 61 numaralı formayla mücadele edecek.

Sarı siyahlı takımda orta sahada oynayan oyunculardan Fofana 21, Adem Büyük 99, Olcay Şahan 24, Lukoki 11, Mustafa Eskihellaç 77, Berk Yıldız 7, Cueva 10, Zuqui 8, Ahmed Ildız 20, Acquah 6, Youssuf 55, Doğukan 14 sırt numaralı formayı terletecek.

Yeni Malatyaspor’da forvet hattında ise Tetteh 19, Umut 9, Jetmir Topalli 98 ve Kubilay Kanatsızkuş ise 90 sırt numaralı formayı giyecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • kaan (3 yıl önce)
    Doğru söze ne denir,bravo pasa 44 aynen katılıyorum.....................
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Beş tane kaleci mi olur? Herrera çok gereksiz oldu bence. onun yerine ön libero alınmalıydı. 44 numarayı da kaptan Adem giyse daha isabetli olurdu.
    0
    0
    Yanıtla