SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Mustafa Eskihellaç'ın Durumu Ne?

YMS'de Mustafa Eskihellaç'ın Durumu Ne?
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç'ın takımdaki geleceği merak konusu oldu. Genç oyuncuya Süper Lig'den birkaç takımın teklifte bulunduğu kaydedilirken, yeni yönetimin oyuncuyu bırakmak istemediği öğrenildi.

Yeni Malatyaspor'da 2021-2022 sezonunda Süper Lig'de ortaya koyduğu performansla bütün dikkatleri üzerine çeken genç kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç'ın transfer süreci netlik kazanmadı. Genç oyuncu için son olarak Süper Lig ekibi Gaziantep Futbol Kulübü devreye girerken, Yeni Malatyaspor yönetiminin bu oyuncuyu bırakmak istemediği öğrenildi.

Süper Lig'deki performansı ile Beşiktaş ve Konyaspor'un yanı sıra Gaziantep Futbol Kulübü'nün de dikkatini çeken Mustafa Eskihellaç, takımla birlikte Malatya'daki çalışmalara katılmıştı. Yeni yönetimin bu oyuncuyla ilgili ne karara vereceği merak edilirken, Gaziantep Futbol Kulübü'nün genç kanat oyuncusunu kadrosuna katmak için yoğun bir mesai harcadığı öğrenildi. 

Kulüp başkanı Ahmet Yaman'ın takımın geleceğini göz önünde bulundurarak, ilk etapta Mustafa'nın satılmasından yana olmadığı ve bu oyuncuyu kadroda tutmak istediği bildirildi. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Yeşilyurtlu (1 yıl önce)
    Karagümrüğe gitmezse kasımpaşa kesin diye düşünüyorum . Başakşehir de istiyor
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Suphi (1 yıl önce)
    Bırakmasanız ne olacak?Bu kadar Süper ligden taliplisi varken bu takımda oynuyacağınımı zannediyorsunuz?Verim alamazsınız.Mustafa süper ligde yıldızı parlayan bir oyuncu iken,1.ligde tutmak hangi aklın ürünüdür.Bırakın gitsin.Klübün geleceği karartıldı bari bu oyuncunun geleceğini karartmayın.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Cengiz44 (1 yıl önce)
    Mustafanin yanina oyuncu alacaksaniz kalsin adam, almayacaksaniz birakin gitsin tek Mustafa ne yapabilir, kamp dönemi nasl gecti hazirlik nasil gecti, pek durum pek ic acici degil insalah ligde kaliriz..
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Ömer (1 yıl önce)
    Yazık günah.Bırakın gitsin.Adamın geleceği ile oynamayın. Zaten kalsa aklı hep farklı yerlerde olacağı için faydalı olmayacak.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Blackeagle (1 yıl önce)
    Yeni başkan futbolun "f" sini bilmiyor insanları kandırmayın takımın geleceğini düşünüyormuş bırakın Allah aşkına bu İşleri bu kulüp öldü geçmiş olsun.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Erjen başladınız.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Sizden öncekilerde gerçekleri görmeyip aynı şeyleri söylemişlerdi.Oysa mevcut takımın durumu ondan çok daha kötü,klübün dağ gibi borcu var,birde bu ligi bile kaldıramayacak oyuncularla dolu.Neye? kime? göre takımdan bu kadar umutlusun?
    %38
    %62
    Yanıtla