SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Personelinin İmdadına Belediye Yetişmiş

YMS Personelinin İmdadına Belediye Yetişmiş
A- A+ PAYLAŞ

Süper ligde küme düşmesi 5 hafta önce kesinleşen Yeni Malatyaspor’da çalışan personelin 3 aydır maaş alamadıkları, Ramazan Bayramı öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın nakit ve market alışveriş çeki ile destek verdiği öğrenildi.  

Kötü bir sezon geçiren ve küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Yeni Malatyaspor Kulübünde çalışan yaklaşık 60 personelin 3 aydan beri maaş alamadıkları belirtildi. Durumun Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a iletilmesi üzerine, Esenlik Şirketinin devreye girdiği, personele bir miktar nakit para ile birlikte market alışveriş çeki verildiği belirtildi.

Yeni Malatyaspor'da başkanlık görevini üstlendikten sonra, şeffaf olmayan bir şekilde kulübü yöneten, çok tartışılan kulüp gelir- giderleri, bütçesi ve transfer faaliyetleri konusunda kamuoyunu tamamen karanlıkta bırakan, kulüp başkanlığı görevini üstlendikten sonra kişisel maddi durumunu 'çok iyi' bir noktaya getirmesine rağmen, Yeni Malatyaspor'un 'battığını' yansıtan borç açıklamaları nedeniyle çok tartışılan, bu nedenle tüm Malatya kamuoyunun kendisinden hesap sorulmasını beklediği Adil Gevrek'in, istifa ettiği- yeniden yönetime aday olmayacağı açıklamalarıyla da gündeme gelen sorunlarla ilgili son itirafı, Alanyaspor maçından sonra Teknik Direktör Cihat Arslan yapmıştı.

Arslan, maç sonrası açıklamasında, "Derdim diyor sabrıma hayrandır. Biz sabır gösteriyoruz, çalışıyoruz. Genç oyuncuların üzerinde duruyoruz. Bundan sonra bizim yapabileceklerimiz noktalanmıştır. Artık yönetim kurulu, Malatya’yı yönetenler bu işi biraz daha sahiplenebilirler. Küçümsemiyorum ama buraya gelirken personelimiz 2 bin 500 TL alınca bayram yaptık. Bu durumdayız. Deplasmana gidip gitmeme konularında dahi rahatsızlığımız var." demişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Ali Osman (2 yıl önce)
    Malatyasporun bu noktaya gelmesinde suçlanacak en basit yol siyasileri ve yönetimi suçlamak. Peki yok uzak bilet pahalı deyip maçlara gitmeyen kamuoyu, taraftarlar derneği. Sen ne kadar kamuoyu oluşturdun vermem gelmem diyen siyasiler veya işadamları üzerinde ne kadar baskı kurdun
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Demek ki belediye olmasa futbolcular açlarından ölecekler. Malatya yı bu hale getirdiler ancak Çalık dahil tüm miletvekilleri ve belediye başkanları olaya el koymayıp seyirci kaldılar. Hepsi beraber Malatya nın düşmesini seyrettiler. Bunlar birde oy istemeye gelecek, işte o zaman bunları sorun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fikret (2 yıl önce)
    Yetmez Başkanım lütfen takıma sahip çıkın gerekirse takımın adı Malatya Büyük Şehir Belediye olsun .Yeterli sahip çıkın.Yoksa 3.lige kadar gideriz
    %50
    %50
    Yanıtla
  • uğur tn (2 yıl önce)
    Maalesef bu tür hazin olaylar sorumsuz,sorgulamayan şehirlerde oluyor. Tabi malatya'da sorumsuzlar şehri olduğu için bunları yaşıyor ve yaşamaya devam edecek üstelik bu şehire gelen valilerde sorumsuz ! Düşünebiliyormusunuz belediye takımı olan,belediye bütçesi altında mücadele eden takımı sırf istikrar ve başarı sağlaması için, dönemin belediye başkanı takıma istanbuldan ne idüğü belirsiz bir kişiyi getiriyor. Ve sorumluluğu tamamen bu şahısa veriyor ve bu şahısta kulübü gelinen noktada borç batağına sürüklüyor ve kulübü babasının çiftliğine çeviriyor. İnanın malatya gibi şehirler kolay yoldan zengin olmanın en büyük örneğidir. Yeter ki şehiri yöneten siyasi iktidarın güvenini kazanın. Yazık oldu diyemeyeceğim çünkü her şehir hak edildiği gibi yönetilir ne bir eksi,ne bir fazla.! Bu saatten sonra ne mi olur yeşilyurt'ta küme düşecek bu hafta, 3 ligde malatya'yı temsil eden tek takım olan arguvan'a yönelecek bazı aç gözlü iş adamları, gerçi spor yasası çıktı ama mevcut iktidarın çıkardığı her yasanın bir de arka bahçesi var yani bu yasanın işe yarayacağına inanmıyorum. İnşallah arguavn belediye başkanı, mevcut yönetimini değiştirmez ya da şehirde farklı çıkan seslere kulak vermez de arguvan'da bu durumları yaşamaz.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Cumhur (2 yıl önce)
    Olumsuzlukla ilgili hiçbir fırsatı kaçırmadan haber yapıyorsunuz. Takıma yazık oldu hemde çok yazık oldu.Burda kim veya kimlerin vebali varsa (Baskan,yerel yöneticiler, basın, bazı siyasiler,taraftarlar)Allahım islah eylesin.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Selahattin (2 yıl önce)
    Yazık ettiler MAlatyaya.malatyanin kaderi bu kim başkan oluyorsa kesesini doldurup kaciyo.h8c sahibimiz yokken hesap sorsun.gelen vuruyo giden vuruyor.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Kardesim suan halen yaninizda olan milyonluk olan adamalara hesap sorsun o maas alamayanalr..senin bayram etmisler dedigin praya takim iyiyken para varken bahşiş atanlar nasil zengin olduhu ortada. Hesap sorun hesap kulube bes parasiz giren zatlar nasil milyonluk olmus.malatyada ev ustune ev son model alanlar i allah belasini versin allah buyuk yediginiz para sizden cikacak bu malatyanin ahdi vebali uzerinizde haken orda kturanlara allh hesap soracak.genc yasta ne oldunuz da milyonluk oldunuz.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Siz ve sizin gibiler daha bu hesapları kendilerine göre yaptıkça (şöyle arabası oldu,yatı katı oldu)Malatyaspiru kurtarmak kolay değil .Geçmişi ders almak koşulu ile bir kenara koyup geleceğe odaklanmalıyız. Anahtar Sn Gürkan 'da tabi becerebilirse.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ahmedi (2 yıl önce)
    Selahattin Başkan gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanıdır Babacan bir insandır aynı zamanda
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Allah Allah
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Bahattin (2 yıl önce)
    Vizyonsuz gevrek (kendi menfaatleri için çok geniş vizyon sahibi) seni tebrik ediyorum. Götürecek bir şey kalmayınca doğal olarak bıraktın. Kendine yakışanı yaptın. Bu emeklerinin sonucunda bolluk içinde yaşarsın. Hak ettin. Malatyalılar olarak bizde bu sonucu hak ettik
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Zaten başkan sersefildi yerlerde sürünüyordu Malatyaspor sayesinde durumu kurtardı. Ayıp ayıp bu düşüncelerle bir yere varamayız. Başkan şayet hile yapmış ise önce yaratana hesap verecek(tabi sizlerde suyuzanda bulunuyorsanız siz de hesap vereceksiniz)İlgili kurul ve merciilere hesap verecektir.şayet hile yapmış ise Allah mustehakki ni versin hata yapmış ise ders çıkarsın.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Bunun sorumlusu takımı 5 yılda 2 defa küme düşüren başkanıdır..4 yılda sattığı futbolculardan yaklaşık 14 milyon euro gelir elde eden bir kulüp nasıl çalışanlarının maaşlarını ödeyemeyecek duruma gelir?
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Bundan tam 3 yıl öncesinde klübde işlerin ters gittiğini hemen hemen her gün burada yazarak tedbir alınmasını bekledik.Oysa a.gevrek ve onu kolluyanlar burada bize klübü eleştirenler iyi niyetli olmuyan ve sözde taraftarsız dediler.Ne kadar iyi niyetli ve iyi taraftar olduğunuzu gayet net bir biçimde Türkiyeye gösterdiniz.İnanın herbirinizin yatacak yeri yoktur.Bunun bedeli birşekilde sizden çıkacak .Türkiye ,Avrupa hatta dünyada bir klüp göz göre göre böyle talan edilmedi,talana göz yummadı.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (2 yıl önce)
    Tek alışkanlığımı futboldu onuda kokutular yok ettiler Düşünün bir bakan sevinç göz yaşı döküyorsa o takımda tabiki liderliği kimseye vermez hangi hakem o takıma torpil geçmez Türkiyede o takıma kart veren hakem bitter yok olur gariban Malatyam bir gün gelir bizde bir bakan korumasına gireriz
    %79
    %21
    Yanıtla
  • İrfan (2 yıl önce)
    200 TL hediye çeki onunda maaş karından mahsup yaparlar
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Vahap Ateş (2 yıl önce)
    Bir Malatya'lı olarak düştüğümüz durumdan dolayı,üzgünüm.Bir başkan hesapsızca yaptığı hareketler,yanındakiler sanki futbol ustası gibi transfer yapmaları,daha evvel bir Fenerbahçe maçında bilet fiyatlardan artışı hatta başkana kendim söyledim ne yapıyorsun diye fakat umurunda değil olması,kendini kaf dağında sanması,hiç bir soruya cevap vermemesi,bir de takımın gelir gider sorununa lakayt davranması,işte takımın düştüğü durum bu.Bunun hesabını VERECEKSİN.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Türkiye'de marka olmuş bir takımı ve şehri rezil, kepaze edenlere yazıklar olsun, hakkımız haram olsun, herkes Malatya ve Malatyaspor'la alay ediyor, Süper Ligde en güvenilmez takım olarak görüyor, iyi bir imajımız vardı, o da gitti. Tüm suç yönetimdedir. Bunlardan hesap sorulmazsa yazıklar olsun bu şehre! 2 sene önce de Hikmet Karaman lig tv faturasını cebinden ödediğini açıklamıştı, o beğenmeyip gönderdiğiniz Hikmet Karaman Kayserispor'u süper ligde tutmayı başardı keza bizimle birlikte 2 sene önce küme düşen Konya, Kayseri ve geçen sene küme düşüp tekrar dönen A.gücü'nün yöneticilerine helal olsun, gitsinler Kayserispor'un kadın başkanından ders alsınlar. Bu saatten sonra bu takımın sonu efsane Malatyaspor gibi amatördür, zira seneye borçlardan dolayı puanlar silinecek ve takım uçurumdan yuvarlana yuvarlana küme düşecek.
    %94
    %6
    Yanıtla