SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Wallace Antrenmanda Sakatlandı

YMS'de Wallace Antrenmanda Sakatlandı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Wallace Dos Santos'un, antrenmanda sakatlandığı ve adalesinde yırtık belirlendiği, bu nedenle 10- 14 gün sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Doktoru Cihat Günaydın, Wallace'nin durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Antrenmanda sakatlanan Wallace’ın yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda sağ uyluk arka adalesinde yırtık tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır. Futbolcumuzun 10-14 gün sahalardan uzak kalması öngörülmektedir.” ifadelerine yer verdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Emin (3 yıl önce)
    Çok kötü oldu şimdi. İlginç tarafı irfan buz zamanında kimse sakatlanmıyordu. Şimdi sandık vallece yok
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (3 yıl önce)
    Bu nasıl bir idman şekli.İdman yapmıyor birbirlerini sakatlıyorlar.Geçen haftada Sadık aynı durumu yaşamıştı.
    0
    0
    Yanıtla