SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Yaman Yönetimi de Gevrek'e Karşı Yeni Kongre Süreci Başlattı

YMS'de Yaman Yönetimi de Gevrek'e Karşı Yeni Kongre Süreci Başlattı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da ‘resmi’, ‘gayri resmi’ başkanlık tartışmaları sürerken; Adil Gevrek’in ‘İmza yetkisi bizde’ açıklamalarına karşın Hacı Ahmet Yaman kongreye gitti.

Yeni Malatyaspor’da olağanüstü seçimli genel kurul sonrası başlayan tartışma büyüyerek devam ediyor. Hacı Ahmet Yaman yönetimi, yıllık olağan mali genel kurulda ibra edilmemiş sonrasında da aldıkları olağanüstü seçimli genel kurul kararını iptal etmişti. Seçimde aday olan eski kulüp başkanı Adil Gevrek, alınan kararın hukuka uygun olmadığını gerekçe göstererek, delegeleri seçime davet etmiş ve tek listeyle girmiş olduğu seçimi kazanmıştı.

Olağanüstü genel kurul karar sonrası basın toplantısı düzenleyen Hacı Ahmet Yaman, yapılan olağanüstü seçimli genel kurulun hukuka uygun olmadığını ve kulübün karar defterinin kulüp personeli tarafından saklandığını iddia ederek, resmî yönetimin kendileri olduğunu savunmuştu.

Kentteki bir otelde basın mensuplarıyla biraraya gelen Adil Gevrek ise “Kongre yapıldı. İptal edilmeye çalışıldı. Sonrasına usule uygun olmadığı söylendi. Yapılan kongre hukuka uygundur. İmza yetkisi bu yönetimdedir. Noter, TFF, UEFA, FIFA kongreyi tasdik etti. Bizim aldığımız karar geçerlidir. Asla diğerlerine itibar etmeyin. Yeni Malatyaspor’un itibarını zedeliyor” açıklamasını yapmıştı.

Hacı Ahmet Yaman yönetimi, olağanüstü seçimli genel kurul ve karar defterinin saklanması süreçlerini mahkemeye taşırken, genel kurul kararı aldı. Önce Battalgazi Belediyesi toplantı salonunda yapılacağı duyurulan kongrenin, salonun verilmesinden vazgeçilmesinin ardından Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılması kararlaştırıldı.

Çoğunluğun sağlanamadığı kongre ertelenirken, sürecin bundan sonra nasıl işleyeceği merak konusu oldu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • hkb (7 ay önce)
    Koca sehir bunlarin elinde oyuncak olmus yazik
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Saim (7 ay önce)
    Boyrun buda yak şimdi Ahmet Yaman secilirsa ne olacak ikitane başkan mi olacak benca sakıncası yok islar daha kolay yürür kazanan MS pir olur eskida bu islari rizelilar yapardı şimdi Malatya onları geciti el alem biza rezil oldu
    %60
    %40
    Yanıtla
  • mert (7 ay önce)
    Bu ne ya. Bu nasıl bir rezilliktir. Malatya'nın her tarafından rezillik akıyor. Siyaset, spor, sanat hiç birini beceremiyoruz. Yazıklar olsun biz Malatya'lılara.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Abit (7 ay önce)
    Onu bunu bilmem.Bu adil Gevrek çok sanslı ballı bir adam.Adamın her yerinden bal akıyor.Öznur Çalık ve Ahmet Çakır'ın desteğiyle Yeni mkalatyanın başına bela olmuştu.Belediye Başkanı Gürkanı da giden valiyide uyuttulardı.O zamanın parasıyla 400 milyonluk borcu yutturdular adamları bu Ahmet Yamanı getirdiler.Hesaplar tutmadı Ahmet yamanı diskalfiye ettiler.Giden Vali Hulisi Bey bu adamın ne cin olduğunu fark etti.İnceletmeye başladı mahkemeye verecekti.Sonra deprem arkasından tayini çıktı.Bu adil yeniden gelip kulübün üstüne çöktü.Yeni Valide birşey bilmediği için şimdi onuda kandıracaklar.Olan Yeni mkalatyaya olacak.Birde şimdi ayıktım.Aysun Karabulut Yeşilyurt Mehmet Çınar, Adil gevrek ve yine Öznur Çalık.Amma tasadüfün bu kadarı yani.Memleketi parmakta çeviriyor
    %80
    %20
    Yanıtla