SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Arjantinli Kaleciye Teklif

A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor’un listesinde yer alan 28 yaşındaki Arjantinli kaleci Guido Herrera’nın sarı siyahlı takıma gelmek istediği öğrenildi.

Doğu Anadolu temsilcisi, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kalesini güçlendirmek için harekete geçmiş ve Club Atlético Talleres’in formasını giyen Arjantinli kaleci Guido Herrera’yı radarına almıştı.

Yeni Malatyaspor’un 28 yaşındaki Arjantinli kaleci için resmi bir teklifte bulunduğu öğrenilirken, Guido Herrera’nın da Yeni Malatyaspor’da forma giymeye sıcak baktığı ve bunu kulübe ilettiği kaydedildi.

Club Atlético Talleres ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki kaleci, geçen sezon Arjantin Superliga’da 21 karşılaşmada bin 888 dakika görev aldı.

Güncel piyasa değeri 2,4 milyon Euro olan Arjantinli kaleci Süperliga’da 100 maçta forma giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mehmet ekmekçi (4 yıl önce)
    Boş konuşmayla olmuyor zenginler uyuyor hiç olmasın gariban takımına bir SMS yardım kampanyası yapsalarda işe yarar iki futbolcu alsalar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Böyle yönetim olurmu bence olmaz youtube den futbolcu alan teknik direktörü bile belli olmayan açıkcası tas kayıp bir kulüp adil gevrek ve ekibi yakınları ve ailesinden ibaret para getiren paralı bir yönetici dahi yok herşey ortada bu yıl yaşayacağımız fiyaskoya herkes hazır olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (4 yıl önce)
    BYMS'nin iyi bir kaleciye acil ihtiyacı var.Diğer takımlara gitmeden transfer konusunda acele edilmesinde fayda görüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Haberi yapılan takım Yeni Malalatyaspor Malatya şehrinin takımı yabancı bir takımımız gibi haber olmuş doğu Anadolu takımı garib bir ifade
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Arkadaş bu ne saçma bir şeydir teknik direktörümüz yok oyuncu alıyoruz ya derse gelecek kişi ben bunları istemiyorum ? ( hikmet karaman ın kalması ihtimalini düşünmek bile istemiyorum )
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre kardeş,90 ‘lı yıllarda yönetimde bulundum.Bence öncelikli olarak transferi yönetimin belirlediği komite yapmalı.Ancak Teknik adamı da tavsiyeleri dikkate alınmalı.Bir taraftar olarak,siz nasıl iyi kötü nerelere transfer yapılmasını biliyorsanız takımın içinde bu işi bilenler vardır ona göre transferler yapılır.Hocanın işi kendisine verilen kadroyu en iyi şekilde müsabakalara hazırlamaktır.
    0
    0
    Yanıtla