SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'den Sonra Bir Taliplisi Daha Çıktı

0
Güncellendi - 2020-08-16 21:43:43
YMS'den Sonra Bir Taliplisi Daha Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Bir süredir Yeni Malatyaspor’un gündeminde olan Arjantinli 1,90 metre boyundaki stoper Juan Komar’a, Bulgaristan ekibi Ludogorets’in de teklifte bulunduğu kaydedildi.

Hücum hattının yanı sıra savunma hattını da güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor yönetimi, Arjantin ekibi Club Atlético Talleres’te forma giyen 24 yaşındaki stoper Juan Cruz Komar’ı gündemine almıştı.

Transfer döneminde Güney Amerikalı oyunculara yönelen ve prensip anlaşmasına vardığı oyunculara imza attırmaya hazırlanan sarı siyahlılar, Komar transferinde Ludogorets ile karşı karşıya geldi. Bulgaristan ekibi Ludogorets’in, Yeni Malatyaspor’un da gündeminde olan Juan Komar için Talleres’e kiralama teklifinde bulunduğu öğrenildi. Talleres kulübü ise 2021 yılına kadar kulüple sözleşmesi bulunan Komar’ı bonservisi ile satmak istediği için yeni bir teklif bekliyor. Ludogorets’in genç oyuncu için girişimde bulunması şimdilik bu transferi çıkmaza sokarken, transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 3,5 milyon Euro olan genç stoper, SüperLiga’da 77 karşılaşmada forma giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Bizim 3,5 kuruş bonservis ödeyecek halimiz yok.yani bu transfer hayal gibi.Eğer alınırsa uzun vadede faydalı olabilecek genç bir yetenek.
    0
    0
    Yanıtla