SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin 44 Numarası Mounir Malatya'ya Dönmedi

0
Güncellendi - 2021-12-28 22:22:45
YMS'nin 44 Numarası Mounir Malatya'ya Dönmedi
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un, yaz transfer sezonunda Fransa'nın Dijon FCO takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı ve '44' numaralı formayı verdiği Mounir Chouiar'ın, Fenerbahçe maçından sonra Malatya'ya dönmediği ve ülkesine gittiği bildiriliyor.

Yeni Malatyaspor'da bazı maçlardaki performansı nedeniyle Süper Ligdeki birçok takımın da ilgisini çeken Fas asıllı Fransız vatandaşı 22 yaşındaki Mouinir Chouiar'ın, Malatya'daki 6-2'lik Aytemiz Alanyaspor yenilgisinden sonra kulüpte başgösteren kriz nedeniyle huzursuz olduğu ve geçtiğimiz Pazar akşamı İstanbul'da oynanan Fenerbahçe maçından sonra kafileden ayrıldığı ve Fransa'ya gittiği öğrenildi.

Dijon kulübüyle 30 Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan ve geçtiğimiz transfer döneminde satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına Yeni Malatyaspor'a kiralanan futbolcunun, Perşembe günkü Bandırmaspor kupa maçının hazırlık çalışmalarına katılmadığı bildirildi.

Mounir Chouiar'la ilgili olarak kulüpten herhangi bir açıklama yapılmazken, kulübe yakın çevreler, genç futbolcunun ailevi bir sorun nedeniyle izin alarak Fransa'ya gittiğini, Pazartesi günü döneceğini bildirdiler.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Kaplan (2 yıl önce)
    Kumaşı iyi bir futbolcu fakat ben olsam takımımda oynatmam niye mi ? Takım oyunu oynamayı sevmeyen,her ayağına aldığı topta çalıma girip pas atmayan,çıkışlarda top kaybeden bir oyuncu yolu açık olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Resmiyette olan görünürde olmayan bir başkana sahip kulübün oyuncusu şehre dönmemiş ,gayet normal degilmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    İki galibiyet bizi potadan çıkarır. Yeter ki adam gibi transfer yapılsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (2 yıl önce)
    Bu nasıl bir kulüp yahu Allah aşkına bu yönetimi kimse savunmasın.Adil Gevrek ve ekibi isstifa edin gidin bu memleketten bir daha da görünmeyin.Takımımı Malatya yı düşünmeyin bundan daha kötüsü olamaz takım düşer biz de her hafta sonu işkence çekmekten kurtuluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Buca Kombi Servisi (2 yıl önce)
    Bu haberden benim çıkardığım anlam oyuncu disiplinsiz davranmış. Eee tas kayıp derimmm kulüpte biri çıkıp açıklama yapmazsa aklıma gelmeyen gelir.Taraftar maça neden gelmez derler sonra maça gelip filim fırıldaklarımı izletekceksiniz bize...
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Takımın en iyilerinden biri daha gitti oysa biz başkalarının özellikle de sözde yöneticilerin gidip de dönmemeleri için dua ediyorduk.
    0
    0
    Yanıtla