SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Başkan Yardımcısından Gevrek Hakkında Suç Duyurusu

YMS'nin Başkan Yardımcısından Gevrek Hakkında Suç Duyurusu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Başkan Yardımcısı Ahmet Özköse, mevcut başkan Adil Gevrek’in kulübü şeffaflıktan uzak yönettiğini belirterek suç duyurusunda bulundu.

"Sahip Çıkmak Hepimizin Borcu"
Özköse, 6 Şubat 2023’teki deprem felaketleriyle büyük yara alan Malatya'nın önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Yeni Malatyaspor’a sahip çıkmanın tüm Malatyalıların sorumluluğu olduğunu ifade etti. Özköse, “Yeni Malatyaspor’un mücadelesi, sahada alacağı iyi sonuçlarla uzun süredir birçok olumsuzlukla mücadele eden Malatyalılar için büyük moral kaynağı olacaktır.” dedi.

Özköse'nin konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"6 Şubat 2023’teki deprem felaketleriyle büyük yara alan Malatya’mızın en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Yeni Malatyaspor’a sahip çıkmanın sadece benim değil, tüm siyasilerin, yerel yöneticilerin, idarecilerin, Malatyalı iş insanlarının ve hemşehrilerimizin boynunun borcu olduğunu düşünüyorum.

Yeni Malatyaspor’un mücadelesi, sahada alacağı iyi sonuçlarla uzun süredir birçok olumsuzlukla mücadele eden Malatyalılar için büyük moral olacağı su götürmek bir gerçektir. Mevcut Başkan Adil Gevrek’in şehrimizin yeniden ayaka kalkmasının simgesi olabilecek kulübümüzü şeffaflıktan uzak ve kötü yönetimi de herkesin malumudur.

Yaklaşık 1 yıllık yürüttüğüm Yeni Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcılığı görevim boyunca kulübün mali hesaplarına ve bilançosuna ulaşamadığımı, futbolcu satışları veya transferlerinde Başkan Adil Gevrek hariç kimsenin bilgisinin olmadığını daha önce kamuoyuna açıklamıştım.

Bu süreçte mevcut Başkanın kamuoyuna bir açıklama yapmasını, kafalardaki soru işaretleri dağıtmasını beklerdim. Ancak yine bildiğini okuyarak kulübü kapalı devre yönetmeye devam etti. Gelinen süreçte şeffaflıktan uzak olan Adil Gevrek’in hesapları yönetiminden kaçırdığı kanısına vardım.

Bakalım Başkan, bizlerden sakladığı hesapları Türkiye Cumhuriyetinin yürekli savcılarından, Mali Suçlarlar Araştırma Kurulundan (MASAK) da kaçırabilecek mi?

Bugün itibarıyla Başkan Adil Gevrek hakkında Cumhuriyet Savcılığına, MASAK’a, İçişleri Bakanlığına, Maliye Bakanlığına, Malatya Valiliğine suç duyurusunda bulundum.

Gelinen noktada kendi adıma kulübümüze sahip çıkacağımı, bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağımı, vicdani olarak yürüttüğüm mücadelemi hukuki zeminde de sürdüreceğimi hemşehrimizin dikkatine sunarım.

Hemşehrimizin ve taraftarlarımızın desteğiyle, “Şeffaf, iyi yönetilen, mali ve sportif açıdan başarılı” bir Yeni Malatyaspor’da buluşmak üzere."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ergün (19 saat önce)
    İyi de gerçek bir soruşturma yapılacağını düşünmüyorum, Gevrekspor zaten Adil in ticarethanesine dönmüş durumda, kimseyede hesap vermiyor, sebebi ortada.
    %75
    %25
    Yanıtla