SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Birlik ve Beraberlik Yemeğine Katıldılar

YMS'nin Birlik ve Beraberlik Yemeğine Katıldılar
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor’da yaşanan ekonomik sıkıntının çözümü için çözüm yolları aranmaya devam ediyor.

Kötü bir sezonun ardından Süper Lig’den bir alt lige düşen ve borçlar nedeniyle bu yıl transfer yapamayan Yeni Malatyaspor’da göreve gelen Başkan Ahmet Yaman ve ekibi birikmiş borçların ödenmesi için girişimlerini sürdürüyor. Eski yönetimden kalan yaklaşık 300 milyon TL’nin üstündeki borcun ödenmesi için destek bekleyen Başkan Yaman’ın, bu borcun yarısını kendi ekibiyle ödeyeceğinin garantisini de verdiği biliniyor.

Vali Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın da katıldığı birlik ve beraberlik yemeğinde de borç konusunun gündeme geldiği öğrenildi. Futbolcular, teknik heyet ve yönetimin de katıldığı yemekte, Başkan Ahmet Yaman’ın Vali Şahin ve Başkan Gürkan’a birikmiş borcun yarısını yönetim olarak ödeyeceklerini ilettiği öğrenildi.

Şahin ve Gürkan’ın ise kulübün geri kalan borcunun ise düzenlenecek bir gecede toplanacak yardımlarla kapatılacağı yönünde görüş bildirdiği ve bunun için ilerleyen günlerde Yeni Malatyaspor’a destek gecesi düzenlenebileceği öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Haci (2 yıl önce)
    Dikkat edin ne zaman birlik ve beraberlik mesajı verildiyse takım ya küme düşmüş yada sahasında farklı mağlup olmuştur.Bu da klüpde son 3 yıldaki yeni trenddir.
    %100
    %0
    Yanıtla