SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gevrek'in, Yaman'ı Aradan Çıkarma Hesabı Tutmadı' İddiaları..

'Gevrek'in, Yaman'ı Aradan Çıkarma Hesabı Tutmadı' İddiaları..
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Hacı Ahmet Yaman başkanlığındaki yönetiminin, Cumartesi günü yapılan olağan mali kongrede ibra edilmemesi üzerine 23 Temmuz Pazar günü yapılacağı belirtilen seçimli olağanüstü kongrenin iptal edildiği yolundaki açıklamasına, başkanlığa aday olduğunu açıklayan eski başkan Adil Gevrek tepki gösterdi.

Gevrek, sosyal medya hesabından, “23.07.2023 tarihli Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'un iptaline ilişkin olarak Ahmet Yaman tarafından yapılan açıklama hukuki dayanaktan yoksundur. 23.07.2023 tarihli Olağanüstü Seçimli Genel Kurul ilan edilen yer ve saatte gerçekleşecektir. Tüm Genel Kurul üyelerimizi, oy kullanmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a davet ediyorum.” açıklaması yaptı.

Bu arada, Yaman yönetimine para desteği sağlayacağını söyleyerek mali ve seçimli kongre kararı aldıran Gevrek'in mali kongre saatine kadar parayı göndermediği gibi, mali kongrede Yaman yönetiminin ibra edilmemesini sağlayarak aradan çıkarma ve ertesi gün tek aday olarak kongrede seçilme planı yaptığı, ibra edilmeme üzerine mevcut yönetimin devam kararı aldığı, ayrıca Gevrek'in Yeni Malatyaspor'u tekrar ele geçirme ‘operasyon'una izin verilmeyeceği öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Mehmet (9 ay önce)
    Sevgili hemşerilerim, Âdil Gevrek'in telaşı ve korkusu ne biliyormusunuz? Ahmet Yaman yönetimi mali kongrede ibra edilmeyince olay yasal olarak incelenecek, tabi ciddi bir inceleme sonunda Gevrek döneminde yapılan iş ve işlemlerde ortaya çıkacaktır. Sayın Gevrek bunu hiç ama hiç istemez, bütün endişesi ve korkusu bu yüzden. Hatta bazı eski-yeni siyasilerde Gevrek döneminin ciddi bir incelemeye tabi tutulmasını kesinlikle istemezler. Onun için yapılacak şey yeniden yönetimi ele geçirip kaldıkları yerden devam etmekti. Bundada başarılı oldular. Biz Malatya'lılara hiç yakışmadı, ama yakışmayan sadece bu konu değil ki daha neler neler var sırada.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (9 ay önce)
    Malatyamız sporla futbolla ilgilenmez gençlerin bir kısmı fener ,gs ,beşiktaş la ilgileniyor geriye kalanda takım değil gevrekle ilgili hocayı eleştirir oyuncu beğenmez ama konu siyaset particilik oldumu Malatyalı olurlar 7 den 70 mişe alim olurlar ALLAH dağına göre ķış verir bu kadar duyarsız bir şehire Adil gevrek bir nimet sayılır sivası trabzonu örnek alabilsek kaysı yiyen akılı oluyordu hani yalanmış Çok yazık oldu 44 dün anlamı da yok oldu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (9 ay önce)
    Adil Gevrek bu takımı iki defa Küme düşürmüş, borç batağına sokmuş, bu borçların hesabını vermemiş, kulübü açık ve şeffaf yönetmemiş birisidir. Takım bu adama teslim edilmemelidir. Koca şehrin futbol takımı bu adama emanet edilemez. Bu şehrin hiç mi bir sahibi yok?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haşmetli (9 ay önce)
    Çok haşmetli bir bakışı var...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fani Gani (9 ay önce)
    Bu ne aymazlık.Sahipsizsin malatya.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (9 ay önce)
    Kocaman Malatya da hiç başkan olacak kabilyetli adam yokmuş Birkere malını çalar hırsız ikinciye yine çalarsa evsahibi ???? Yine adil başkan oldu sevenlere hayırlı olsun
    %75
    %25
    Yanıtla
  • serdar (9 ay önce)
    Evet ele gecirecegiz ikide bir pislik yap mesursunuz bide bizim sisin gibi sahsiyetlerle isimix olmaz
    %40
    %60
    Yanıtla
  • İzolllu izzet (9 ay önce)
    Kemal Sunal'mısın nesin Kazım'amı Nazıma mı yan bakıyorsun. O ne bakış öyle. Adam sahte kabadayı oldu milleti güldürdü. Sen de, sahte (Kâr Güden) Başkan oldun ve Malatya"yı ağlattın. Utanacağına ve kaybolacağına bir de cirit atıyorsun. De, hadi git, (artık.)
    %77
    %23
    Yanıtla
  • uğur tn (9 ay önce)
    Ya sen hele bir de ya senin derdin ne ? ne çıkmaz oyunun var senin hangi güce dayanarak yeniden yediğin bitirdiğin kulübü ele geçirmeye çalışıyorsun bi de hele ya amacın ne senin ne ? İki defa bu takımı küme düşürdün geçen sezon başı kulüp aday bulamazken benden bu kadar dedin ve kaçtın şimdi gelmiş türlü entirikalarla, türlü edebiyatlarla takımı yeniden ele geç,irmeye çalışıyorsun. Sana bu saatten sonra itimat edern bir taraftarında taraftarlığı sorgulanır. Sana güvenip yeniden sana bu takımı emanet eden bu kulübün üyelerinin de üyeliği sorgulanır,geçtiim üyeliğini malatyalı olduğu dahi sorgulanır. Senin ne amacın var kardeşim senin ne çıkmaz oyunun var önce dürüst ve ilk defa şeffaf ol ve benin niyetim bundan bundan ibarettir de.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Hamdi (9 ay önce)
    Adil Gevrek'in tezgahına su taşıyan adam sözde Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap, cemiyetin Whapsaap grubuna genel kurulun yapılacağını yazmış, Adil Gevrek'in sözde duyurusunu paylaşmış. Bu vahap varya bu vahap, ben kayısı diyeyim siz birlik anlayın.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • malatyali (9 ay önce)
    sessiz sedasiz takimi ele geciririm ayaklari. yemezler adil efendi. ahmet yaman a bastan beri soyledik adilin artigi ne kadar adam varsa klupten ve takimdan uzaklastir diye. s.g. ve c.a. onlardan biri idi.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • malatyali (9 ay önce)
    Adilin ayak oyunlari. seneye transfer tahtasi acilacak. Paranin kokusunu aldi ondan boyle ortalikta gorunmeye basladi. bastan beri soyledik takima bu sene icerden bilerek adilin adamlari tarafindan oyunculara bilerek mac kaybetmelerine göz yumuldu adil ben yoksam yeni malatyaspor da yok diyor. ben cikarttim ben dusururum diyor. belediyenin acilen takima el koymasi lazim. adilin ne kadar adami varsa hepsini divan kurulu uyeliginden derhal istifa ettirilmesi lazim. burasi bakkal dukkani deil. adam deprem vs. derken kendine yeni gelir kapisi aciyor sessiz sedasiz.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (9 ay önce)
    Bu ne özgüven ne utanmamazlık Malatyalıların yüzüne nasıl bakarsın
    %77
    %23
    Yanıtla