SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Genç Golcüsü Haqi Osman'a Talip Var

YMS'nin Genç Golcüsü Haqi Osman'a Talip Var
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un gelecek vaat eden genç ileri üç oyuncusu Haqi Osman ile bir kaç kulübün ilgilendiği ancak sarı siyahlı kulübün bu oyuncuyu satmayı düşünmediği öğrenildi.

Yeni Malatyaspor’da takıma katıldıktan sonra ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran forvet oyuncusu Haqi Osman ile ilgili ilgili transfer dedikoduları çıkmaya başladı. Transfer tahtası kapalı olan Doğu Anadolu ekibinin Haqi Osman’ı şu an için satmayı düşünmediği bildirildi.

Kulüp basın sözcüsü Ramazan Yeşilova, Haqi Osman ile biri yurt dışı olmak üzere 2-3 kulübün ilgilendiğini ifade ederek, “Oyuncumuzla ilgilenen kulüplerin olduğunu biliyoruz ancak şu ana kadar bize gelen resmi bir teklif yok. Haqi Osman’ı satmayı düşünmüyoruz” dedi.

Bu oyuncu ile Ankaragücü ve Konyaspor'un ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Volkan (1 yıl önce)
    Ben olsam satarım bir sonraki satıştan payda almam istemem derimki yan cebime koy anlayan anladı sanırım son zamanlarda buna benzer bir kactane haber vardı anladıysan gülümse adil bir dünya olsaydı hayat daha güzel olurdu sanırım.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (1 yıl önce)
    Allah korusun takım düşerse ikinci ligde yabancı oyuncu yok bedava mi gidecek öyle bir durumda
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Emre (1 yıl önce)
    Kaç para verilirse verilsin transfer tahtası açılana kadar satılmamalı. Küme düştükten sonra haqi osmandan gelecek paranın hiçbir önemi olmaz çünkü...
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Bilirkişi (1 yıl önce)
    2 milyon euro arti bi sonraki transferden %20 pay karsiligi basaksehir e verilebilir. yusufu 10 milyon euro ya verecekler sanirim. en azindan bu sekilde takima katki yapmis olurlar. haci osman da kendini parlatir basaksehirde.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • a.gevreğin bilirkişisi.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kandal (1 yıl önce)
    Sakın haaa. Osman satılmaz. Geleceğin en büyük yıldızı. Y. Malatyaspor unda kurtuluşu Osman.. Eğer birkaç milyon avro ya kanıp satarsanız yazık edersiniz. Sakın haaa.
    %92
    %8
    Yanıtla