SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Gevrek'in Kendini Seçtirdiği Kongresi Mahkemelik Oldu

YMS'nin Gevrek'in Kendini Seçtirdiği Kongresi Mahkemelik Oldu
A- A+ PAYLAŞ

1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da Ahmet Yaman başkanlığındaki yönetim, olağanüstü genel kurulda yeniden kulüp başkanlığına seçilen Adil Gevrek ile ilgili mahkemeye başvurdu. Yaman ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya 1.Asliye Ceza Mahkemesi’ne hem mazbataların tedbiri hem de mali kongrede delege olmayanların oy kullanmaları ile ilgili şikayette bulunduğu öğrenildi.

Yeni Malatyaspor’da, 23 Temmuz’da gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulla ilgili tartışmalar devam ediyor. Yeni Malatyaspor’da kulüp başkanlığı yapan Ahmet Yaman, 22 Temmuz’da gerçekleştirilen yıllık olağan mali genel kurulun ardından olağanüstü seçimli genel kurulu iptal ettiklerini duyurmuştu.

Sarı siyahlı kulüpte 8 yıl başkanlık yapan Adil Gevrek ise hukukçularla yaptıkları görüşmenin ardından Yaman ve yönetiminin aldığı kararın “hukuksuz” olduğunu ileri sürerek, delegeleri kongreye çağırmış ve tek listeyle girdiği seçimi kazanarak, yeniden başkan olmuştu.

Ahmet Yaman ve yöneticiler, 23 Temmuz’da gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulla ilgili Malatya 1.Asliye Ceza Mahkemesi’ne şikayette bulundu. Mahkemeye verilen dosyada, hem mazbataların tedbiri hem de mali kongrede delege olmayanların oy kullanmaları iddiasıyla şikayette bulundu.

GEVREK YÖNETİMİNDEN ‘ŞEFFAFLIK’ AÇIKLAMASI!..
1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da Gevrek başkanlığındaki yönetimin basın sözcüsü Turgut Koç, yazılı açıklamada bulundu.

Koç, göreve yeni seçilen yönetim olarak sorumluluklarının farkında olarak çalışmaya başladıklarını ifade etti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde kulüp olarak yaşadıkları kayıplara da değinen Koç, “6 Şubat’ta yaşamış olduğumuz asrın felaketi diye adlandırılan depremde hayatını kaybeden futbolcumuz Ahmet Eyüp Türkaslan, personelimiz İkbal Sıla Dinçer ve tüm kayıplarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Koç, açıklamasının devamında, “Depremin şehrimize olumsuz etkisi elbette ki spora da son derece etki etmiştir. Gerek deprem sonrası yaşanan güvenlik endişeleri gerek tesisler ve stattaki hasarlar nedeniyle 2023-2024 futbol sezonunda faaliyetlere katılıp katılamayacağımız ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan incelemeler sonucunda Yeni Malatyaspor Kulübü'nün ligden çekilme talebi onaylanmıştır. Bu kararın kulübümüzün geleceği ve faaliyetlerimizin devamı için en uygun karar olduğunu düşünmekteyiz. Bu süreçte, depremin yarattığı olumsuz etkileri en aza indirmek ve tesislerimizi onarmak için gereken çalışmaları yapacağız. Sporcularımızın kariyerlerine devam etmeleri adına yönetim olarak tüm imkanlarımızı ve ilişkilerimizi kullanmayı planlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Depremin etkilerini mümkün olan en kısa sürede atlatarak spor faaliyetlerine geri dönmek için tüm paydaşlarla işbirliği yapacak ve çalışmalara katkı sağlayacağız” diyen Koç, şunları kaydetti:

“Depremin getirdiği zorlukları aşarak, gelecekte tam anlamıyla faaliyetlerimize devam edebilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Değerli Malatya halkı ve futbolseverler, sizlerin desteği ve sabrı bizim için çok önemlidir. Bu süreçte birlikte hareket ederek, daha güçlü bir Yeni Malatya Spor Kulübü inşaa edeceğiz. Yeni yönetim kurulumuzun öncelikli hedefi, kulübümüzü hem sportif açıdan hem de idari  açıdan daha ileriye taşımaktır. Bu doğrultuda, mali yapımızı güçlendirecek, altyapıyı geliştirecek ve futbol takımımızı daha rekabetçi hale getireceğiz. Genç yeteneklere destek olacak, onları keşfedecek ve geliştireceğiz. Hem yerel hem de uluslararası alanda kulübümüzün adını gururla temsil etmek için çalışacağız. Ayrıca, taraftarlarımızın yanında olmayı ve onları daha yakından tanımayı hedefliyoruz. Sizlerin desteği bizim için çok önemli. Taraftarlarımızın kulübümüzle olan bağlarını güçlendirmek, iletişimi ve etkileşimi artırmak için çeşitli çalışmalar yapacağız. Taraftarlarımızın fikirlerine ve görüşlerine değer verecek, kulübümüzün geleceğini birlikte şekillendireceğiz.”

Koç, yeni yönetim olarak şeffaflık ilkesiyle hareket edeceklerini öne sürerek, “Sizlere hesap verebilirlik sağlamak, kulübün geleceğiyle ilgili süreçlere katılımınızı artırmak için çalışacağız. Sizlerin düşüncelerini, eleştirilerinizi ve önerilerinizi dikkate alacağımızdan emin olabilirsiniz. Bu zorlu süreçte bir arada olmamız, birlik ve dayanışma içinde hareket etmemiz büyük önem taşıyor. Yeni Malatyaspor Kulübü olarak, toplumun her kesimine destek olacak ve sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Yerel projelere katkı sağlayacak, sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirecek ve çeşitli etkinliklerle Malatya'nın halkına dokunacağız. Son olarak, yeni dönemdeki hedeflerimiz için siz değerli basın mensuplarının da desteğini bekliyoruz. Sizlerin aracılığıyla kulübümüzün faaliyetlerini duyuracak, toplumla iletişimimizi güçlendireceğiz. Yeni dönemde Yeni Malatyaspor Kulübü olarak, başarılarla dolu bir gelecek için birlikte çalışacağımıza inanıyoruz. Amacımız, kulübümüzün gelişmelerini ve yapılan her türlü faaliyeti kamuoyuyla paylaşarak, sizleri bilgilendirmektir. Bu doğrultuda, kulüp yönetimi olarak, sizi düzenli olarak bilgilendireceğimiz bir iletişim planı hazırlamaktayız. Bu plan kapsamında, kulübümüzün mali durumu, transferler, altyapı çalışmaları, maçlar ve diğer önemli gelişmelerle ilgili ayrıntılı bilgileri sizlerle paylaşacağız. Ayrıca, sosyal medya hesaplarımızı aktif bir şekilde kullanarak, sizlere anlık bilgilendirme ve etkileşim imkanı sunacağız. Sorularınızı, öneri ve görüşlerinizi bizlere iletebileceğiniz bir iletişim kanalı oluşturacağız. Bilinmelidir ki, bu kulüp sizlerin ve Malatya halkının kulübüdür. Sizlerin desteği ve katkıları olmadan başarılı olmamız mümkün değildir. Bu nedenle, sizleri kulübümüzün içine dâhil ederek, her adımımızı sizlerle paylaşarak, birlikte başarıya ulaşma hedefine odaklanacağız. Sizlere olan sorumluluğumuzun bilinciyle, güveninizin ve desteğinizin karşılığını en iyi şekilde vermeye çalışacağız” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Forzamalatya (9 ay önce)
    Evet kimse cesaret edip gelmedi Adil Gevrek geldi tebrik ediyorum. Şimdi en azından bir başkan var iyisi kötüsüyle bir muhatap var. Gerisi boş Başkana taraftar olarak güveniyorum. Hataları vardır ama sadece o mu hatalı kimse kusura bakmasın
    %18
    %82
    Yanıtla
  • Mehmet can (9 ay önce)
    Bu olanlar deprem den sonra ki seçimdeki kutlamalar belediye başkanları ve bir çok şeyi ile gurbette bir Malatyalı olarak bu olanlar dan sonra memleketimiz den bizi utandirdilar dolar yakmalar halay ekibi utanc duyar olduk artık yeter sıfır borçla aldıği takımı batırırken kendi servet yapan adam yeniden başkan oluyor yeter... Bu kadar da kimsesiz mi kaldi bu şehir
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bu adam 8 yıl önce takımı alırken hiç işi gücü yokmuydu?Bugünki tüm geçim problemini kulüp sayesinde mi yaptı? Mutlaka kulüp başkanlığının avantajları olmuştur bu da doğal olan bir durumdur.Bu başkan için söyleyeceğim kulübü yönetirken hata yapmışştır bunu kabul ederim.Ancak,hile yapmış ise Allah müstehakını versin.
    %17
    %83
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (9 ay önce)
    Bırakın da adam enkazdaki demirleri kapı pencere ne kaldıysa toplasın belliki doymamış Adil bey sadıkla uzaklara çok uzaklara gidin gelmemek üzere gidin hiç mi utanma hissin kalmadı ALLAHINDA bul
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Omer (9 ay önce)
    Herseyin farkındayız ama Gülhane parkındayız.
    %89
    %11
    Yanıtla