SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Kadrosunda 39 Futbolcu Yer Alıyor

A- A+ PAYLAŞ

Hareketli bir transfer dönemi geçiren Yeni Malatyaspor, 1. Transfer ve Tescil Döneminde 17 oyuncu ile anlaşırken, kadrosunda toplamda 39 futbolcu bulunduruyor.

Geride kalan sezonda yaşadığı sıkıntıları yeni sezonda yaşamak istemeyen Yeni Malatyaspor, 1. Transfer ve Tescil Döneminde 17 oyuncuyla anlaştı.

Yaz transfer dönemimde Jody Lukoki, Christian Cueva, Murat Akça, Jetmir Topalli, Fernando Zuqui, Guido Herrera, Adem Büyük, Benjamin Tetteh, Zeki Yavru, Doğukan Emeksiz, Eray İşcan, Ertaç Özbir, Olcay Şahan, Kubilay Kanatsızkuş, Semih Kaya, ve Wallace Fortuna Dos Santos ile anlaşan sarı siyahlılar, geçen sezonunun devre arasında kiralık olarak takımın formasını giyen sol bek oyuncusu Karim Hafez’i ise Wadi Degla takımından bonservisiyle kadrosuna dahil etti.

Geride kalan sezonun bitmeden önce Kongolu sağ kanat oyuncusu Jody Lukoki’yi kadrosuna katan Yeni Malatyaspor, yoğun bir transfer dönemi geçirirken, alternatifli bir kadro oluşturmaya çalıştı.

Yeni Malatyaspor’un 39 kişilik oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Abdulsamed Damlu

Adem Büyük

Afrıyıe Acquah

Ahmed Ildız

Batıkan Turan

Benjamın Tetteh

Berk Yıldız

Burak Efe Yaz

Bülent Cevahir

Chrıstıan Alberto Cueva Bravo

Doğukan Emeksiz

Eray İşcan

Erkan Kaş

Erşan Yaşa

Ertaç Özbir

Fernando Ruben Zuquı

Guıdo Gabrıel Herrera

Hasan Basri Gömülü

Issam Chebake

Jetmir Topalli

Jody Lukoki

Karim Hafes Ramadan Seifeldin

Kubilay Kanatsızkuş

Mehmet Suha Yiğit

Moryke Fofana

Muhammed Bilal Barman

Murat Akça

Murat Akşit

Mustafa Akbaş

Mustafa Eskihellaç

Olcay Şahan

Ozan İnce

Semih Kaya

Talha Dere

Teenage Lınganı Hadebe

Umut Bulut

Wallace Fortuna Dos Santos

Youssuf Ndayıshımıye

Zeki Yavru

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAF: Youssuf Ndayıshımıye

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • pasa44 (3 yıl önce)
    Buradan yönetime sesleniyorum. Kiralık ve jübilesi gelmiş futbolcularla bir yere varamayız. Önümüzdeki yıl Tff 1.2. 3. ligdeki ve alt yapıdaki genç ve yetenekli futbolcularla uzun vadeli sözleşmeler yapılmalıdır. Aksi taktirde böyle yamalı bohça takımlar çabuk dağılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    ikinci dönem. ocak ayında sadece ön libaro transferi yapılır sadece bütün bölgelerin alternetifi var
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid 44 (3 yıl önce)
    18 tanesi iyi oyuncu , kalan 21 den de 3 tanesi çıkış yakalar en azinda
    0
    0
    Yanıtla
  • Bildiğimiz tanıdığımız Murat akça ve Erkan kaş dışında hepsi iyidir.
    0
    0
    Yanıtla