SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Kongresi Ertelendi.. Gevrek Yeniden Göreve Talip!

YMS'nin Kongresi Ertelendi.. Gevrek Yeniden Göreve Talip!
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı, yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle haftaya ertelendi.

1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da bugün Nurettin Soykan Tesisleri’nde yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı için yeterli çoğunluk sağlanamadı. Olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı 22 Temmuz günü yapılacak.

Mevcut kulüp başkanı Ahmet Yaman’ın aday olmayacağı olağanüstü seçimli genel kurulda eski kulüp başkanı Adil Gevrek aday olacağını açıklamıştı.

Gevrek, geçen günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli Hemşehrilerim; Bildiğiniz üzere yaşadığımız yüzyılın felaketi olarak adlandırılan deprem sonucu şehrimiz çok ağır bir yara almıştır. Şehrimiz ile beraber şehrimizin en önemli marka değeri olan Yeni Malatyaspor'umuzun biran önce ayağa kalkmasını ve çok da eski olmayan başarılı süper lig günlerine tekrar dönmesini umutla bekliyoruz. Bunun için şehrin tüm dinamiklerinin birarada, küskünlükleri dargınlıkları bir kenara bırakarak destansı bir mücadeleye tek yumruk halinde girilmesi gerektiğine olan inancım tamdır. Verilecek bu mücadele elbette ki kolay olmayacaktır fakat bilinmesi gerekir ki hiçbir başarı hikayesi kolay yazılmamaktadır. Biz Malatyalılara da yakışan bu zorlu mücadeleyi verirken; el birliğiyle, sabırla, pes etmeden, yorulmadan ve en önemlisi inanarak bu yolu yürümektir. Tarafıma teveccühleriniz ile yapılan çağrılara kayıtsız kalamayarak; Yeni Malatyaspor'a 8 yıl Başkanlık yaparak hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak ve bu mücadelenin içinde olmam gerektiği sorumluluğunu hissederek; Kulübümüzün yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulunda Başkan adayı olduğumu kamuoyuna saygıyla ilan ediyorum” ifadelerine yer verdi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • YmnMstf (9 ay önce)
    Aklıma rahmetli Kemal SUNAL"ın "Zübük" filmi geldi. Nedense bilemedim.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Ahmet Fahir (9 ay önce)
    Tarafına kim çağrı yapmış merak ettim doğrusu..
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Bünyamin (9 ay önce)
    Takım bu adamın eline düşerse vay halimize kısa yoldan ligden çekilmek en doğru karar.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Hüseyin (9 ay önce)
    Gevrek giderken üslubun neydi? Beyin tadı damağında kaldı da manevraya başladın. Ama sende haklısın
    %60
    %40
    Yanıtla
  • sezer (9 ay önce)
    biz insanlar çabuk unutuyoruz herşeyi
    %70
    %30
    Yanıtla
  • BATTAL (9 ay önce)
    BAŞKAN ADAYLARINA DUYURULUR! Malatya da siyasilerin ve şehri idare edenlerin YMS başkanlık kriteri aşağıdaki gibidir; 1. Vaatlerinizin tamamını yalan üzerine kurun. 2. Rakibiniz ne vadediyorsa siz en az 10 hatta 100 kat daha fazlasını söyleyin. 3. Ne kadar çok ve büyük yalan söylerseniz o kadar çok itibarlı olurusnuz. 4. Söyleyecek yalan bulamadığınız zaman bile doğruyu söylemeyin daha büyük bir yalan söyleyin. 5. ÖRNEK: YMS nin borcunu 4 günde kapatıp 44 gün sonra bütçe fazlası vereceğinizi söyleyin. 6. Bütçe fazlası ile belediye ve valiliğe bağışta bulunacağınızı söyleyin 7. 444 gün sonra Şampiyonlar ligi kupasıyla Beylerderesinden şehre gireceğinizi söyleyin. 8. Bunada inanmazlar demeyin daha büyük yalanlar söyleyin Unutmayın! Malatyada bugüne kadar yalanı daha büyük olanlar hep kazandı emin olun sizde kazanacaksınız Memleketimizi yönetenlerin bu ara daha büyük yalanlar duymaya ve ona inanmya ihtiyacı var lütfen yalanlarınızı siyasilerimizden ve idarecilerimizden eksik etmeyin. Ne kadar büyük yalan o kadar itibar makam ve mevki demektir. Utanmayın! Başkan olmak istiyorsanız sürekli ve daha büyük yalanlar bulup söyleyin İNANIRLAR...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (9 ay önce)
    Gelme desek aday yok Gell dense gördük tanıdık takımı ne hale getirdi O muhteşem Malatya yok bütün Türkiye gibi Malatyamızda çıkar ve siyaset rüzgarına takılmış arkadaşlık dostluk kardeşlik Malatyalılık bitmiş 44 plakayı gördümü o asalet yok bitmiş belki suriyeli ya da yabancı benzetmesi yaptık olmadı o kadar değerler bitmiş ki saymakla bitmez Malatya spor bitse çok da etki yapmaz gel gel gvrek bey depremde kalan varsa senin olsun
    %63
    %37
    Yanıtla
  • MUSTAFA (10 ay önce)
    Bu kulübü iki defa ligden düşüren adam hangi yüzle tekrar başkanlığa aday olur? Daha yönetmiş olduğu dönemlerin hesabı verilmemişken, bu kadar borcun klüp üzerine nasıl yıkıldığı anlaşılamışken adam tekrar aday oluyor. Pes. Sahipsiz Malatya nın sahipsiz klübü. Eğer bu adam Yeni Malatyaspora başkan olursa ben artık Malatyasporlu değilim.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mehmet yördem (10 ay önce)
    Desenize malatyaspor sizlere ömür
    %71
    %29
    Yanıtla
  • uğur tn (10 ay önce)
    Bu kulüp daha kapanmadı mı ? Dileğim ve umudum bu ülkede bu tür kulüplerin kapılarının tümüyle kapatılmasıdır. Adil Gevrek gibi bir insanın bırakın bir kulübe başkanlığını ,bu tip art niyetli insanların hiç bir sivil toplum kuruluşlarına dahi üye olmaması gerektiğine inanıyorum..
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Yücel (10 ay önce)
    Şu zamanda başka aday yoksa yapılacak en doğru şey daha önce yanlışlarıda olsa adil gevreği başkan olması bence. Ahmet yaman yönetimi hiç güven vermedi.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (10 ay önce)
    Burası sahipsiz Malatya, Adil Gevrek tekrar aday oluyorsa daha diyecek bir şey bulamıyorum, koskoca takımı ne duruma düşürdüğü ortada.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Orhan (10 ay önce)
    Adil sen önce başkan olduğun dönemin hesabını ver. Youssuf u başakşehire peşkeş çekip parayı şirketine aktarmışsın
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Sn Orhan konuya vakıf olduğunuzu düşünmüyorum.Çamur at izi kalsın misali duyumlara göre atıyorsunuz.Derseniz ki sen biliyormusun en azından mantık yürütüldüğünde,transfer 2 kişi arasında olsa belki olabilir.Bu işle iki kulübün en az 3-4 kişilik yetkilisi memuru var.Futbolcunun kendisi menejeri var bu nedenle transferi gizlemek oldukça zor.
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Ya üstad bir tane yorumun yok koca sezon geçti senin bir yorumunu görmedim burada sen adil gevrek misin yoksa ? Ya da avukatı mı ? Bu ne adil gevrek borazanlığı yahu hele bi de bakalım sen kimsin ? Dürüst ol ve adil gevrek'le olan yakınlık dereceni açıkla burada ki bizde diyelim eyvallah.
    %67
    %33
    Yanıtla