SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin 'Mevcut' Lisanslı Futbolcu Sayısı 20

0
Güncellendi - 2020-09-10 20:24:22
YMS'nin 'Mevcut' Lisanslı Futbolcu Sayısı 20
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, 2020-2021 Futbol Sezonu’ndaki kadrosunda yer alacak futbolcuların yeni lisanslarını çıkarmaya başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun internet sitesindeki bilgi bankasına göre, Yeni Malatyaspor, 9 Eylül 2020 Çarşamba gecesi  20 oyuncusunun lisansını çıkardı.

Yeni Malatyaspor’un lisansını çıkardığı 20 oyuncudan 5’i yeni transfer edilen oyunculardan oluşuyor. Buna göre, yeni transferler, Benjamin Tetteh, Judy Lukoki, Jetmir Topalli, Zeki Yavru ve Murat Akça, lisansları çıkarılanlar arasında yer aldı.

Yeni transferlerden Kaleci Guido Herrera, orta saha oyuncuları Fernando Zuqui ve Christihan Cueva'nın lisanslarının henüz çıkmadığı görüldü.

Türkiye Futbol Federasyonu Bilgi Bankası verilerine göre, Yeni Malatyaspor’un 9 Eylül 2020 tarihi itibariyle lisanslarını çıkardığı oyuncularının adları şöyle:

Benjamın Tetteh

Jetmir Topalli

Jody Lukoki

Teenage Lınganı Hadebe

Karim Hafes Ramadan Seıfeldın

Moryke Fofana

Afrıyıe Acquah

Zeki Yavru

Umut Bulut

Issam Chebake

Youssuf Ndayıshımıye

Bülent Cevahir

Ahmed Ildız

Berk Yıldız

Erşan Yaşa

Murat Akça

Murat Akşit

Mustafa Akbaş

Mustafa Eskihellaç

Abdulsamed Damlu

Yeni Malatyaspor'un diğer futbolcularına Cuma akşamına kadar lisans çıkaracağı öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    Bir yetkili açıklasada öğrensek öğrenmek en tabbi hakkımız Hoca Koronamı yoksa gittimi
    0
    0
    Yanıtla