SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yeni Malatyaspor'da Olağanüstü Kongre Günü

Yeni Malatyaspor'da Olağanüstü Kongre Günü
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’den 1.Lig’e düşen ve sıkıntılı bir süreçte bulunan Yeni Malatyaspor’da gözler Pazar günü yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurula (kongre) çevrildi. Cengiz Günaydın, Adnan Çoban ve Ahmet Yaman’la bir görüşme gerçekleştirilirken, Yaman’ın ismi ön plana çıktı. 

Spor Toto 1.Lig’de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor’da 10 Temmuz’da Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kurul, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenmişti. Sarı kırmızılı takımın olağanüstü seçimli genel kurulu, 17 Temmuz Pazar günü 10.00’da Battalgazi Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilecek.

26 Haziran’da gerçekleştirilen olağan genel kurulda tek aday olan Kamil Göksu, adaylıktan çekilmişti. Tartışmalı ve gergin geçen genel kurulda mevcut başkan Adil Gevrek yeniden aday olmazken, yaşanan gelişme üzerine takımın kayyuma kalmaması için kongreye gelmeyen ve yönetim listesini Gevrek'in yaptığı Yeni Malatyaspor’un eski yöneticisi Aziz Ayboğa, kulüp başkanlığına seçilmişti.

Ayboğa başkanlığında oluşan yönetimde, bazı yöneticiler listeye habersiz yazıldıklarını belirterek, istifalarını sunmuş ve bunun üzerine çiçeği burnundaki yönetim, görevi bırakma kararı almıştı. Ayboğa’nın görevi bırakma kararının ardından olağanüstü geçimli genel kurul kararı alınırken, Malatya Valisi Hulusi Şahin duruma el koyarak, başkan adaylarıyla temasa geçmişti.

Beş sezonluk Süper Lig macerasının ardından 1.Lig’de mücadele edecek olan Doğu Anadolu ekibinde, gözler Pazar günü yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kurula çevrildi. Malatya Valisi Hulusi Şahin’in bizzat adaylarla görüşmelerde bulunduğu, eski kulüp başkanı Adil Gevrek’in yeniden aday olmayı düşünmediği öğrenildi.

Vali Hulusi Şahin, eski kulüp başkanı Adil Gevrek’in yanı sıra Cengiz Günaydın, Adnan Çoban ve Ahmet Yaman ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Bu görüşmelerde, Yeni Malatyaspor'un geleceğiyle ilgili en ciddi ve gerçekçi raporu hazırlayan, bunun için takımın hemen önümüzdeki sezon şampiyonluk iddiasıyla mücadele etmesi gerektiğini belirtip, bunun için yapılacaklara yer veren Cengiz Günaydın'ın söylediklerinin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın da kendisine kararı konusunda tam destek vereceğini belirttiği Vali Hulusi Şahin tarafından şu aşamada destek görmediği öğrenildi. 

İl yöneticilerinin, Yeni Malatyaspor'un önümüzdeki sezon hedefinin sadece ligde tutunması görüşüne sahip olduğu, bu hedefi daha uygun gördüğü ifade ediliyor.

Pazar günkü kongrede inşaat sektöründe iş yaptığı belirtilen Ahmet Yaman'ın aday olması bekleniyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • paşa44 (1 yıl önce)
    Ahmet Yaman'ın bu ekonomik tabloyu kaldıracağını sanmıyorum üç aday Vali ve Büyük şehir belediye başkanı öncülüğünde Malatya için güçlerini birleştirerek aralarından en güçlü adayı belirleyip onu desteklemelidir. Esenlik sponsor olarak Valilik de Malatyalı zengin iş adamlarını devreye sokarak ( ister sponsor ister maddi yardım) süreci yönetmelidir. Malatya için çıkış yolu budur. Keza Teeth ve Mustafa Eskihellaç'ın geliriyle ilk etapta takımın acil borçları kapatılmalıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • teeth ve mustafa bedava gitti nevgeliri
    %100
    %0
    Yanıtla