SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Rakibine Ceza

YMS'nin Rakibine Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz Cumartesi günü İzmir'de oynadığı ve 1-0 kazandığı maçtaki kötü tezahürat nedeniyle, ev sahibi Karşıyaka kulübüne para cezası verildi.

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'nın bu konudaki kararı şöyle açıklandı:

"KARŞIYAKA SPOR Kulübünün, 12.12.2015 tarihinde oynanan KARŞIYAKA - YENİ MALATYASPOR PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KAPALI tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine,"

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız