SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Yeni Başkanı Gevrek'in Desteklediği İsim Oldu

YMS'nin Yeni Başkanı Gevrek'in Desteklediği İsim Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un olağanüstü kongresinde Adil Gevrek yeniden aday olmazken, desteklediği Şahin Altunok başkanlığa seçildi.

Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılan olağanüstü kongrede, Ahmet Özköse, Ümit Bayram ve Şahin Altunok başkan adaylıklarını açıkladılar. Yapılan seçim sonucu Altunok 115 oy alarak başkanlığa seçilirken, diğer adaylar Ümit Bayram 51, Ahmet Özköse 27 oy topladı.

Altunok başkanlığındaki listede seçilenler şunlar:

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Klasik malatya (42 dakika önce)
    Böyle şehre böyle ülkeye böyle insanlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (1 saat önce)
    Yönetim listesinde futbol ile hiç alakası olmayan kişiler var. Hatta bazıları üye bile değil. Bunlar ne zaman Yeni Malatyaspor taraftarı ve üyesi olmuş
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ergün (1 saat önce)
    Adil Gevrek kendini garantiye almak için bu Adamı emanetçi olarak başkanlığa getirmiştir, Takımın adını Gevrekspor olarak değiştirin, bu saatten sonra artık Malatyayı temsil etmiyorsunuz, Malatyalıları da bu siyasi Kulüp ilgilendirmiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakikat (1 saat önce)
    Doğru amatöre gider takım.hatta gidemeden kapanır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmer (1 saat önce)
    Eski tas eski hamam Adil gevrek uzaktan kumanda ile devam kulüp müdürü ordan gonderilmese akıbeti değişmez eğer başkan samimiyse pazartesi sabah kulüp müdürünü gönderir güzel bir hoca getirir sahaya çıkması önemli değil takım pas yapamıyor antremanlari düzgün yaptırsın yardımcısı konumundaki hoca takımın başında sahaya çıkar daha genç yaştaki sporcuları amatör zihniyetle maçlara hazirlanmaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 saat önce)
    Malumun ilanı delege yapısı ele geçirilmiş Aziz Yıldırım başkanı aday yapsanız adil gevrek istemedikçe başkan olamaz kısacası bu tüzüğü yapanlara kulubün divan kurulu var bir daha efsanenin düştüğü duruma yeni Malatya düşmez diyenlerin buğünkü durum bizleri aldattıklarının açık resmidir.
    %100
    %0
    Yanıtla