SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Yeni Yönetiminden Sabır Tavsiyesi

YMS'nin Yeni Yönetiminden Sabır Tavsiyesi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısının ardından Başkan Hacı Ahmet Yaman ve 2. Başkan Erdal Gündüz, kulüpte teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanları ile bir araya geldi.

Orduzu Pınarbaşı Yeni Malatyaspor Nurettin Soykan Tesislerinde gerçekleşen toplantıda Başkan Hacı Ahmet Yaman, kulüp çalışanları ile yaptığı toplantının ardından 2022-23 sezonu hazırlıklarına Nurettin Soykan Tesisleri’mizde devam eden Yeni Malatyaspor’un teknik heyet ve futbolcuları ile bir araya geldiler.

Toplantı da teknik heyeti ile yapılması gereken acil iş ve işlemler masaya yatırılırken, futbolcularla yapılan toplantıda da biraz daha sabırlı olmaları ve sorunların çözülmeye başlayacağı ifade edildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Hoca 44 (2 yıl önce)
    Arkadaşlar akıl vermeyin para verin.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Bunu vatandaşa değil.Parayı yiyenlere söyleyeceksin.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • 500 milyon az mı geldi?
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Arkadaşlar akıl vermeyin para verin derken hiçmi sıkılmadın?
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyaspor (2 yıl önce)
    Adil denen Adam tetteh i Elden kacirmasa oradan gelecek para ile eski oyuncularin paraları ödenir süper lifi kovalama şansımız olurdu bence halen şansımız var genç oyuncuların ne yapacağı belli olmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    tetteh ve eskihellac tan 5-6 milyon euro civari bir para gelirse buradan gelecek para ile eski oyuncularin borclari odenip takima dahil edilebilir. super lig sansimiz bence halen var.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • bilirkisi (2 yıl önce)
    acil olarak oyunculara motivasyon saglamalari icin bi miktar pesinat verilmeli ve gecen sezon para yuzunden sozlesmesini fesheden oyunculari bir an once geri getirmek lazim eger transfer yapamiyorsak. ilk 6 ya oynama sansimiz var eger birlik ve beraberlik olursa.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Suphi (2 yıl önce)
    Çevirin kazı yanmasın.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    önecelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah başarılı olursunuz.. sizden ricam var jharbiden yöneticilik yapın erkek gibi delikanlı gibi o zaman başarı gelir.. lütfen soytarılık yapmayın eğer soytarılık yaparsanız birileri gibi rezil olursunuz. başakşehir.. kasımpaşa.. kayseri.. sivas. alanya.. antalya.. hatay. bu takımların yöneticileri harbiden yöneticilik yapıyorlar. soytarılık yapsalardı bizim gibi mefta olurlardı. tekrar allah hayırlı uğurlu etsin
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Ata (2 yıl önce)
    Dün borçlardan veryansın eden Sayın Erdal Gündüz Bey, Mali kongrede Adil Gevrek Aklansın diye El kaldıranlardan bir tanesiydi.. Şimdi bu adam yönetim de ve asbaşkan.. Buyrun araştırın Yeryüzünde taraftarla bu kadar dalga geçen bir spor klubü var mıdır? Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar bu şehir de ve kimse de çıkıp hopp siz ne yapıyorsunuz demiyor, sözün özü bu yaşananlar galiba bize müstahak...
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Böyle bir şey dünyanın hiç bir klübünde olmaz.Ha..Y.Malatyasporda olurmu?Bal gibi olur ve de oldu.Ne olmadıki?Bu klübde yaşananlar hiçbir klüpde yaşanmadı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • uğur tn (2 yıl önce)
    Hiç bir sorun çözülmez ! Ayrıca sayın editör haberdir yapılabilir eyvallah ama bence szide artık bu takıma yormayın klavyenizi. İnanın yeni malatyaspor haberleri boşa vakit zaman kaybıdır.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Çok açık söylüyorum..bu yeni yönetim amatör bir futbol kulübünü ancak yönetebilir
    %48
    %52
    Yanıtla
  • ali yılmaz (2 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    bende tam hasüt malatyalılar nerde kaldı diyordum üstteki yorumu okudum.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Hasutları arıyacağınıza hırsızları ,millete anlatma cüretini gösterseydiniz her şey çok farklı olurdu.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • ali yılmaz (2 yıl önce)Suphi isimli kullanıcı yorumuna
    hırsızın kim olduğunu hepimiz biliyoruz zaten. Burda taşın altına elini atan birileri çıkmış onları eleştirmeyin durun bekleyin. Sen geçmiştekileri eleştirmiyorsunki şimdi gelenleri eleştirmeye çalışıyorsun. hasütcük.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • ,sen geçmiştekileri eleştirmiyorsunki gelenleri eleştirmeye çalışıyorsun gibi anlamsız , tuhaf bir o kadar da komik yorum yapmışsın.Belliki yeni yönetimden bile haberin yok.Ben burada 3 yıldır klüp yönetimin gidaşatının kötü olduğunu ,sonunun iyi olmuyacağını yazmış biriyim.ve o zamanlarda senin gibiler bize hasut diyordu..Ancak haklı çıktık.Sen kaçgündür bu klübü tanıyor yada biliyorsun?Burada klübün mevcut durumunu futboldan biraz anlıyan,gören anlar.Eleştirim daha önce defalarca yapılan aynı şeylerden farklı bir sonuç bekler gibi davranan yancı,bedavacı,dürümcü klüpden nemalanan trollere. Tıpkı 3 yıl önce yazdığımız gibi.Senin ifadene göre ben hasütcüksem sen saf Hasutcuksun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Lig başlayınca görürsün..gerçekleri görün..ne alaka hasüt
    %56
    %44
    Yanıtla