SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Valimizin Bize Verdiği Umut ve Katkıya Teşekkür Ediyoruz'

'Valimizin Bize Verdiği Umut ve Katkıya Teşekkür Ediyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un yeni yönetimi, Malatya Valisi Hulusi Şahin’i makamında ziyaret ederek, istişarede bulundu.

17 Temmuz’da gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda tek liste halinde seçime giren Ahmet Yaman kulübün yeni başkanı oldu. Yaman, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Valisi Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti. 

Kulüp Başkanı Ahmet Yaman’ın ziyarette kulübün son durumu, acil eylem planı çerçevesinde yapacakları çalışmalar, kısa orta ve uzun vadeli planlarıyla ilgili Vali Şahin’e bilgi verdiği öğrenildi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ramazan Yeşilova, Malatya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Yeni Malatyaspor yönetimi olarak Hacı Ahmet Yaman’ın başkanlığında Malatya Valimiz Sayın Hulusi Şahin’i ziyaret ettik. Gayet samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette bizim için çok değerli olan fikir ve önerilerini aldık. Kısa sürede şehirle özdeşleşen sayın valimizin özellikle yeni Malatyasporun sorunlarıyla yakından ve samimiyetle ilgilenmesi bizleri derinden etkiledi. Her cümlesiyle bizlere katkı sağlayan ve umut aşılayan sayın valimiz, tüm platformlarda ve yeni Malatyasporu ilgilendiren her konuda destek olacağını defalarca deklare etmesi bize yeni bir heyecan kattı. Umutluyduk, umudumuza umut kattık” ifadelerini kullandı.

“Takıma ve yönetime yeni bir vizyon ve heyecanın gerekli olduğuna inanan bizler valimizi ziyaretle daha da heyecanlandık” diyen Yeşilova, şunları kaydetti:

“Başından beri eğer valimiz yüreğini ortaya koymasaydı koca bir kentin futbol takımı ortada kalacaktı. Bu özverili gayretler bizleri nasıl harekete geçirdiyse; milletvekillerimizi,  belediye başkanlarımızı, işadamlarımızı ve STK’larımızı da heyecanlandırıp, harekete geçireceğine inanıyoruz. Çünkü bu kent ve bu takım hepimizin. Biz yönetim olarak özelde valimizi ve genelde Yeni Malatyaspor taraftarlarını mahcup etmemeye ve en üst düzeyde katkı sunmaya çalışacağız. Yeni Malatyaspor’un yeni yönetimi olarak aslan yürekli valimizin misafirperverliğinden, bize verdiği enerji, umut ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.”

Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz Pazar günü yapılan olağanüstü genel kurulunda  Hacı Ahmet Yaman'ın başkanlığındaki yönetimi Erdal Gündüz, Faruk Günbay, Celal Özkılıç, Ersin İnak, Köksal Abbasoğulları, Muhammet Serhat Şahingil, Ramazan Yeşilova, Ümit Erdoğan, Mehmet Sinan Altıntop, Hüsamettin Özaydınlı, Yusuf Karabulut, Zeynel Abidin Karademir, Fırat Vuran, Nusret Çaylak'tan oluşturulmuştu.

Denetim Kuruluna Önder Ulu, Abdulvahap Şerefhanlı ve İrfan Karataş, Sicil Kuruluna İbrahim Göçmen, Hamit Özpolat, Murat Cengiz, Esna Akkuş ve Cihan Akköse, Disiplin Kuruluna Sezai Yılmaz, Duran Özkan, Aziz Görgeç, Fatih Ilıcak ve Yaşar Bayındır getirilmişlerdi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • kadir (1 yıl önce)
    sayın valim Valisi Hulusi Şahin nin yenimalatyaspora samimi ve içtten ilgilenmesi bizleri gururlandırıyor. nasılki eski valilerden kutlu aktaş.. saffet arıkan bedük. oğuz kaan köksal ve ulvi saran gibi valiler efsane ve unutulmayan valiler arasına girdiyse sayın vali hulisi şahinde kısa süre önce göreve başlamasına rağman efsane valiler arasına aday. sayın valiye karşı bu ilgi belki belediye başkanlarını ve milletvekillerini rahatsız edebilir ama bir kişiyi zorla sevemezssin kişi kendini sevdirecek eylemlerin yapması lazım. örnek ahmet münir erkal ve mehmet yaşar çerininin malatya da spordan tutun her konuda malatyaya yaptıklarını malatyalı asla unutamıyor. eski valilerden. kutlu aktaş.. saffet arıkan bedük ve oğuz köksal unutulmayan valiler tv programında malatya ile ilgigi şunu söylediler. üç valide turgut özal döneminde ayrı ayrı atandıklarında göreve başlamadan önce turgut özalın yanına giderlermiş ve diyolarmış malatyaya vali olarak atandım benden özel bir şey isteğiniz varmı diye. özalda hayır malatyayı ve malatyalıların sev yeter diyormuş. zaten malatya ve malatyalıları içten seversen hizmet kendiliğinde gelir. ben merak ediyorum özelikle selahattin gürkan ve milletvekilleri malatyayı ve malatyalıarı içtten ve kalptten seviyolarmı ?
    %100
    %0
    Yanıtla