SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'nin Yönetimi Tetteh'ten Umudunu Kesmedi Ama..

YMS'nin Yönetimi Tetteh'ten Umudunu Kesmedi Ama..
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da ödenmeyen alacakları nedeniyle serbest kalan Ganalı santrafor Benjamin Tetteh, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City’e imza atmaya yakın olduğu, şu anda sağlık kontrolünden geçme sürecinde olduğu öğrenildi.

Güncel piyasa değeri 2,3 milyon Euro olan ve Yeni Malatyaspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Benjamin Tetteh, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle sarı siyahlı takımdan ayrılmıştı. Sözleşmesi gereği boşa çıkan 25 yaşındaki Ganalı ileri uç oyuncusu, bir süredir kendisine gelen teklifleri değerlendiriyordu.

Suudi Arabistan ve Rusya’dan gelen teklifleri değerlendiren Benjamin Tetteh, bir süredir görüşme halinde olduğu Acun Ilıcalı’nın takımı Championship ekibi Hull City ile anlaşma sağladı. Görüşme için İngiltere’de olan Tetteh’in transferine ilişkin açıklamanın birkaç gün içerisinde yapılması bekleniyor.

2021-2022 sezonunda 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Sparta Prag’dan transfer edilen Benjamin Tetteh, Yeni Malatyaspor formasıyla 60 maçta görev alırken, 14 gol kaydedip, 10’da asist yaptı. Yeni Malatyaspor’da geçen sezon Süper Lig’de 26 maçta 2 bin 5 dakika süre alan Tetteh, bu maçlarda 7 kez gol kaydederken, 4’te asist yaptı.

Yeni Malatyaspor yönetimi, Tetteh’e alacaklarını ödeme taahhüdü verirken, Ganalı golcünün sağlık kontrolü sürecini bekliyor. Yönetim, olası olumsuz bir durumda Tetteh’in alacaklarını ödeyerek, yeni sözleşme yapmayı planlıyor. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Lamjed (2 yıl önce)
    Adil bey maalesef bu takıma çok yazık etti gereksiz transferler ismi adı namı duyulmamış oyuncular ve daha dahası yazık oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Birisi (2 yıl önce)
    Her şeyi bir tarafa bırakalım. Malatya şehri 5 milyon lirayı toplayamadı. Siyasiler topu Gevrek’e attı, STK’lar farklı işlere zaman ayırdı, iş insanları için Malatyaspor bir değer değil..vs Kimse yardım etmesin. Bunu da geçelim. Birisi çıkıpta Malatyasporumuz için bir kampanya düzenlemedi. Malatyaspor sevdalıları üstüne düşeni yapardı...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Suphi (2 yıl önce)
    Tetteh gideli aylar oldu..Klübün en değerli oyuncusunu yedirirlermi?Hiçmi akıl etmezsiniz.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Birakin eski yonetimi yeni yonetime nasil destek oluruz bunun hesabini yapmamiz gerekir yeni yonetime basarilar diliyorum
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Yms'li (2 yıl önce)
    Golcu cocuk transfer yerine tettehin parasi odenip takimda tutmali
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hoca 44 (2 yıl önce)
    Bu düşen takımın kadrosunda kim varsa gitsin
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Yöneticilerde dahil mi?
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Sende dahil mac izlemeye gelme
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (2 yıl önce)
    Adil gevrek beni yanlız bıraktınız serzenişlerine misilleme olarak tettehin parasını yatırmayarak oyuncunun boşa çıkmasını sağlamıştir giderayak .
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hangi mantıkla Sn Gevrek'in ,Tetteh'in parasını ödemesini bekliyorsunuz,Herhangi bir mesuliyeti ve yetkisi kalmamış alamayacağı parayı ödeme yapmayı düşünürmü?
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Cengiz44 (2 yıl önce)Ruhi isimli kullanıcı yorumuna
    Ruhi sen ve gibiler ne yer ne icer anlamadim,Tetteh 2 sezondur Malatya da, gevrek 2 sene icinde niye ödeme yapmadi niye borcu yeni yönetime birakti 350 milyon borc birak bunlari birak git sonra sn.gevrek de, seni ve senin gibileri mars a göndermeli gidin geri gelmeyin..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Niçin gerçekleri kabullenmeyip,saf saf alamayacağı parayı ödeseydi diyorsunuz.Oyle bir gücü olsaydı takımın bu kadar borcu olurmuydu?Siz birine borç verirken alamayacağınızi bilerek paranızı verirmisiniz? Bu kadar iyi niyetli olmayin
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (2 yıl önce)Ruhi isimli kullanıcı yorumuna
    yani sehrin futbolunu yerle birederken ,takım üzerinden elde ettiği ismin hatırına da olsun bu iyi niyeti gösterebilirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil gevreğin tek yaptığı doğru iş bi olsa gerek. 2 senedir takıma bir katkısı olmado
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (2 yıl önce)Mert isimli kullanıcı yorumuna
    şüphesiz .cok geç oldu.lakin takım diye bir şey bırakmadı viraneye döndurdü
    0
    0
    Yanıtla