SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Adem Büyük Şoku! Maç Kadrosundan Çıkarıldı

0
Güncellendi - 2022-01-07 19:41:35
YMS'ye Adem Büyük Şoku! Maç Kadrosundan Çıkarıldı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da, kaptan Adem Büyük'ün de üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle Trabzonspor maçı kadrosundan çıkarıldığı bildirildi.

Dar kadrosu nedeniyle takım kurmakta zorlanan Yeni Malatyaspor'da, mevcut futbolculardan çeşitli nedenlerle kadroda olmayanlar yüzünden Trabzonspor maçı öncesi ciddi bir 'takım kurma' sorunu yaşanmaya başlandı. Benjamin Tetteh ile Haddadi'nin Afrika Kupası maçları, Didier Ndong'un ailevi sorunları nedeniyle ülkelerinde olmaları, Rahman Buğra Çağıran ve Wallace'nin sakatlıklarından sonra Adem Büyük de üst solunum enfeksiyonu nedeniyle kadroda yer alamayacak.

Önceki hafta oynanan Fenerbahçe maçından sonra Türkiye'yi terkeden Fas asıllı Fransız futbolcu Mounır Chouıar'in ise, Sportif Direktör İzzet Erdoğan'la anlaşmazlığı üzerine ayrıldığı öne sürülürken, Erdoğan'ın kulüpten gönderilmesinin ardından bu futbolcu dönerek Trabzon maçı hazırlıklarına katılmıştı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Abdullah (2 yıl önce)
    Hagi osman ademden de kubilaydanda iyi bir futbolcu.Oynasaydıda yatacaktı zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Bence Adem Göztepe yolcusu, yenge öyle istiyormuş!
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (2 yıl önce)
    Trabzon şampiyon olacak değmeyin Malatya dan averajını yükseltsin Sümidika ümit dağıtmaya devam et sen biz malımızı tanıyoruz senden de Teknik aadam olmaz her yenilgiye bir kılıf buluyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Futboldan ne kadar anladığın ortada burada hocaya laf edeceğini bu kadroyu kuranlara neden ses çıkarmıyorsun takımda süper ligde oynayacak kaç oyuncun var senin git kardeşim git sen ve senin gibilerin yüzünden bu takım bu rezil durumlarda.
    0
    0
    Yanıtla