SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Gelen Kubilay İçin Lokma!

YMS'ye Gelen Kubilay İçin Lokma!
A- A+ PAYLAŞ

Kubilay Kanatsızkuş’un Bursaspor’dan ayrılmasından sonra yeşil-beyazlı bir taraftar, daha önce verdiği sözü tutarak lokma döktürdü. Bu görüntü sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’la sözleşmesini tek taraflı feshederek Yeni Malatyaspor’a transfer olan Kubilay Kanatsızkuş’un gidişi sonrası Onur Uludağ isimli taraftar, çok ilginç bir harekete imza attı.

Uludağ, Kubilay’ın takımdan gitmesi halinde adak adamış ve lokma dağıtma sözü vermişti. Verdiği sözü tutan ve Kubilay Kanatsızkuş ayrıldıktan sonra lokma döktürüp dağıtan Onur Uludağ’ın bu hareketi sosyal medyada da geniş yer buldu.

Bursa, iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ahmet (4 yıl önce)
    Bursaspor un mali açıdan çok kötü durumda olduğunu biliyoruz.Kubilay da bursalı bir oyuncu.Bursasporun bu kötü durumunda kulübü bırakıp gitmesi bu arkadaşın zoruna gitmiş bence.Bu taraftar bursaspor için helva kavursun.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Malatyaspor gerçeğini çok iyi özetleyen bir durum.Acaba bizim yönetim bunu görünce ne düşündü?
    0
    0
    Yanıtla