SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye İtalya'dan 23 Yaşındaki Santrafor

0
Güncellendi - 2020-08-12 11:26:14
YMS'ye İtalya'dan 23 Yaşındaki Santrafor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un İtalya ekibi Brescia’da forma giyen Fransız santrafor Florian Aye ile anlaşma sağladı.

Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, Brescia'da forma giyen Florian Aye'yi gündemine alırken, 23 yaşındaki forvet ile her konuda anlaşma sağlandığı kaydedildi.

Güncel piyasa değeri 1,6 milyon Euro olan Fransız golcünün İtalya Seri A ekibi Brescia ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Daha önce Clermont ile Auxerre takımlarının da formalarını giren Aye, 2019-2020 sezonunda Brescia formasıyla 22 karşılaşmada bin 379 dakika görev aldı ve 1 asist yaptı.

Fransa Lig 2’de çıktığı 86 karşılaşmada 21 gol, 5 asistlik performans sergileyen Florian Aye, santrafor mevkiinin yanı sıra sol ve sağ kanat olarak da görev yapabiliyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Mehmet Karadaş (4 yıl önce)
    Kjartason kalmalıydı iskandinav ülke futbolcuları fiziğe dayalı oyunculardır.Ligimizin gol kralıda iskandinav değilmi.Yalnız adamları esas yerinden alıp orta sahaya çekecek oyun sistemi uygularsan Ronaldoyu da alsan hava civa.Sahi daha teknik direktörümüz bile yok. Yoksa anlaşma yapıldı da benim mi haberim yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Fifalık olmuş kulübe kimse gelmez yerli 1 transfer yok ne izleme komitesi var ne işi bilen bir menajer adil gevrek in you tube da bulduğu futbolcular ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (4 yıl önce)
    Adil Gevrek transfer ettiğin futbolcular nerede? Yaptığın transferler de YALAN . Adil Gevrek İSTİFAAAA...
    0
    0
    Yanıtla
  • All.. Perrrr (4 yıl önce)
    Hiç gol atmamış santrfor alıyoruz tövbe tövbe başkan şaşırmış santrfor gol atmamış haberin var değilmi başkan kaleyede kurtarılır olmayan bir kaleci aldınmı super olur başkanım ???????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağam adil gevrek bizimle eğleniyii ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (4 yıl önce)
    Göl atanlar pahalı bizim parami Z gol atmayanayetiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    umut iyi oyuncu. Gelirse iş yapar da tek eksik golcü değil ki . Deve misali nere doğru ki ! İnşallah umut nayiri alılar , töre , fofana ,farnolle , robin yalçın , kjartanson, umut bulut , aguach , danold ,mustafa akbaş , ........ hepsini gönderirler. Bir giderse hadebe ye üzülürüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cirmikti li (4 yıl önce)
    Nasıl bir gol cuymus.sag ve sol kanata iyiyimis.trasfer yapmak için almayın. Hayırlı lisi olur.Nasretin hoca Malatya li değil ama.bizim başkan ver ha .kara Kaya barajına yoğur çalı yor.kim bilir belki tutar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen onun tüm transferleri öyle Erol bulut un mirası bitince takım tepe taklak oldu kulüp başkanından teknik direktörüne kadar kulüp müdürü menajeri bir tane adam bırakmam alayını yıllarım
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (4 yıl önce)
    Şumdi malatyasporu taniyan futbolcu gelmiyor ? o yuzden gozleri acilamamis adamalri getiriyor adil...hani 2.donem paralarini vermeyecek yaaa...misal mina ayikti kaçtı....gokhan tore nin duracagini sanmiyom...adil ucuz bir ptt ligi kadrosu kuracak..şansa kalirsa kalir ligde....aleksic ve gilerme yi ucuza getrirp parlattigi gibi gene bu tur hesaplar pesinde..bakalim kim gelecek....kamara gibi bisey de bulursa kacirmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Alınsa alındı diyelim yıllık ücreti ne ile ödenecek henüz bi sponsorluk anlaşması yok para yok geçen yıldan bir ton ödeme duruyor nasıl ve ne ile ödenecek paramı bıraktılar
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (4 yıl önce)
    kjartssonu birakmasaydiniz daha iyiydi o oyuncuyda is vardi.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (4 yıl önce)
    Bi penaltı damı atmamış zalım
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (4 yıl önce)
    Golcüymüs...adamin tek bir gölü yok..ey yönetim okuma yazmanizdami yok...getirin dia gibi besleyin..
    0
    0
    Yanıtla
  • turo44 (4 yıl önce)
    1 Golü bu yaşımla bende atardım ... Bence iyi bir tercih olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Yeterince çöpümüz var.sırf yabancı olsun diye böylelerini takıma doldurmaya hiç gerek yok.3.ligde bunun gibi yüzlerce oyuncu var.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Biraz yatışa geçmiş bir golcü açıkcası riskli transfer, geçen sezon sayı olarak epey bir maç oynamısına rağmen sessiz kalmış sayı üretememiş.Riskli transfer ama risk demek adil başkan demek.Bakınız kjartanson,umut !!
    0
    0
    Yanıtla
  • Naroğlu (4 yıl önce)
    Ey tepkilere rağmen hala İstifa etme erdemi gösteremeyen yönetim, mademki illada yönetime devam edeceğiz diyorsunuz o halde kadrodaki elle tutulur tek futbolcumuz Gökhan TÖRE yi yeniden Beşiktaş' a vereceksiniz, bari karşılığında adam gibi bir golcu ve beyefendi bir insan olan Umut NAYİR 'i alın.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (4 yıl önce)
    Hatalı yazılmamışsa 22 maçta 1 asist. Tam aradığımız golcü(!)
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (4 yıl önce)
    Bu nasıl bir golcü gol atamayan golcü
    0
    0
    Yanıtla