SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye PFDK'dan Ceza ve Bir Kez Daha PFDK'ya Sevk!.

0
Güncellendi - 2022-01-20 20:24:47
YMS'ye PFDK'dan Ceza ve Bir Kez Daha PFDK'ya Sevk!.
A- A+ PAYLAŞ

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Göztepe maçı nedeniyle kurula sevk edilen Yeni Malatyaspor'a tribün kartlarının blokesi cezası verirken, ilk yarısı oynanan Gaziantep FK maçı nedeniyle de yine Yeni Malatyaspor'u ve kırmızı kart gören Teknik direktör Sumudica'yı PFDK'ya sevk edildi.

TRİBÜN BLOKESİ CEZASI..

Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz hafta Cuma akşamı oynanan ve 2-1 mağlup olduğu Göztepe maçı nedeniyle PFDK'ya sevk edilmesinden sonra verilen ceza şöyle açıklandı:

"ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR Kulübünün, 14.01.2022 tarihinde oynanan ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR-GÖZTEPE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan BATI ALT TRİBÜN D blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,"

GAZİANTEP MAÇI DA PFDK'LIK..

Geçtiğimiz Salı günü Gaziantep FK ile deplasmanda ilk yarısı oynanan, yoğun kar yağışı nedeniyle 2. yarısı ileri bir tarihe ertelenen maç nedeniyle de, Yeni Malatyaspor Kulübü ve Teknik Direktör Sumudica Hukuk Müşavirliği'nce ceza kuruluna sevk edildiler.

Hukuk Müşavirliği, sevk gerekçelerini şöyle duyurdu:

"ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR Kulübü'nün 18.01.2022 tarihinde oynanan GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.-ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Sportif Ekipman Talimatı'nın 4. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR Kulübü teknik sorumlusu MARIUS NINEL ŞUMUDICA'nın aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 19.01.2022 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Sayim (2 yıl önce)
    Eskida zengindan alınıp fakira verilirdi şimdi fakirdan alınıp zengina veriyorlar buna cababire kavmi derlar yani cebran zorlan.is yaparlar
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Sezon basladi en fazla ceza alan yeni malatyaspor canervan44 takimda umut yok takim dustu artik superlig hayel
    0
    0
    Yanıtla
  • Canervan44 (2 yıl önce)
    Sahipsiz malatya bu takım düşer böyle giderse bu kadar kötü yönetilen bir takım süper ligi haketmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu klüp yönetim tarafından bile bile kullanıldı ,hiçbir klüpde rastlanmayan şeffaf olmuyan bir yönetim şekli yürütüldü.Başarısız oldukları halde klübü bırakmadılar.Düşürünceye kadar da bırakmayacaklardır. .Taraftarı da klüpden küstürdüler, Doğal olarak kendi ve takımına saygısı olmayanlara,başkası hiç itibar göstermiyeceğinden gelinen nokta sürpriz olmadı...Ligden düşecek ilk ve en güçlü aday takım,bu adil gevreğin takımıdır.
    0
    0
    Yanıtla