SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'ye Sponsor (!) Atraksiyonu

0
Güncellendi - 2020-08-30 07:18:24
YMS'ye Sponsor (!) Atraksiyonu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un sponsorlarından biri olduğunu iddia eden bir emlakçılık firması, Gökhan Töre’nin “Beşiktaş’a bedava verilmemesine öfkelenerek”, Yeni Malatyaspor’la olan sponsorluk anlaşmasını dondurduğunu duyurdu.

Hem adı geçen emlakçılık firmasının, hem de firmanın yönetim kurulu başkanı Ali Arınmış adlı şahsın twitter hesabından yapılan duyurularda, “Her şey BEŞİKTAŞ için… Yeni Malatya Spor’la olan sponsorluğumuzu dondurduk...” denildi.

Yaklaşık 3 metre boyunda çim zemin üzerindeki reklam tabelası ile Yeni Malatyaspor’a sponsor olduğunu ileri süren ve sponsorluğu dondurduğunu duyuran emlakçı firmasının twitter hesabından tabelanın yer aldığı görüntü de yayınlandı.

Yeni Malatyaspor ve Adil Gevrek’e hakaretler…

Beşiktaş’a iş yapan emlakçı firmasının, Gökhan Töre’nin “Beşiktaş’a bedava verilmemesi” nedeniyle 3 metre uzunluğundaki tabela sponsorluğu karşılığında, bir şehrin adını taşıyan Süper Lig takımını aşağılama hakkı görmesi bir yana, söz konusu twitlerin altına Beşiktaşlı taraftarlara ait olduğu görülen hesaplarda Yeni Malatyaspor ve Kulüp Başkanı Adil Gevrek’e hakaret yorumları yapıldı.

3 metrelik tabela sponsorluğu karşılığında kendinde Yeni Malatyaspor’u aşağılama tweetleri hakkını gören emlakçının tweetleri altına yazılan Yeni Malatyaspor ve Kulüp Başkanı Adil Gevrek’e yönelik yorumlarda küfürler de yer aldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Kemal (4 yıl önce)
    Şu takım ne hallere düştü neler yaşadı?Neden bu anormallikleri hep biz yaşıyoruz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    İyi de kim adamı sponsor yapmış. Ne kadara anlaşma yapılmış. Bildiği bir şey mi var da böyle davranıyor. Neden konu ile ilgili açıklama yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Böyle bir sponsorun stadyumlara dahi girmemesi gerek !! Madem öyle git beşiktaş'a sponsor ol.Yerinde olmuş o sponsordan gelecek hayır allah'tan gelsin.Ayrıca ilk defa duydum neyin nesi ? Necidir,ne iş yapar muallak??
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan4426 (4 yıl önce)
    Geç bunları anam babam o zaman gökhan törenin şortunu arkasına sponsor olursun ancak sen bırak bu ayakları Malatya sporumuz dan dahamı önemlidir gökhan töre sevgisi adam gitmek istedi ve gönderildi paran yoksa sponsor olmaya kaklmayacaksın emlakçı yada bu şekilde adını duyurup ucuz reklamlarla bir yere gelmeye çalışıyorsan yanılıyorsun hiç kimse ve hiç bişey Malatya sporumuzdan daha değerli değildir bu böyle biline hadi sen git başka yerde reklamlarını yap boş yapma takımımızıda kullanma
    0
    0
    Yanıtla
  • 4416 (4 yıl önce)
    peki siz niye reklamı tam göstermiyorsunuz sizinde onlardan farkın göstermiyorsunuz ne yazından bizde düşmanlarımızı görüşürüz
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Biz beşiktaştan bonservissiz bedava oyuncu istesek verirmi?çimzemin reklamıyla sponsorluk yaptığını iddia eden bu ahlak yoksunu kişilere yönetim cevap vermelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (4 yıl önce)
    Verdiği kaç kuruş adam reklam peşinde yalakalik Turkiyede moda bu da onlara uymuş
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (4 yıl önce)
    madem malatyayı seviyorlar getirsinler sponsurunu maltya spora versinler demeyle bu işler olmaz bunlarda malatya sevgisi olsaydı takım düşemeye yakın bir macın pirimini karşılarlardı boş bunlar başkanımız yoluna devam ediyor bizlerde elimize geleni yapmakla zorunluyuz özelikle belediye
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (4 yıl önce)
    Gökhan ni neden bedava verelim afedrsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hanlı (4 yıl önce)
    Malatya’nın çocuğu olupta Beşiktaş diye ölenlere selam olsun kendilerine sövenlerle aynı saftalar
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (4 yıl önce)
    Babanızın hayrınamı sponsorluk yaptınız. Siz gidin şımarık kulüplerin ayakçılığını yapın. Ayıp ya ben böyle insanların MALATYALI olduğuna inanamıyorum. Yürekli ve cesaretli başkanım Adil GEVREK doğru yolda ilerliyorsun. Şakşakçı ve ayakçılara kesinlikle meydanı bırakma. MALATYA seninle...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (4 yıl önce)
    Afedersiniz de dondursun,gitsin.Başkan adaylarından 15 milyonluk sponsorluk bulduğunu beyan eden kişinin eğer Malatyaspor sevgisi varsa Malatyaspor için bir şeyler yapar, biz o zaman dertlerinin Malatyaspor olduğunu anlarız yoksa bu işin altından başka şeyler olduğunu düşünürüz. Ne yapsalar da Adil GEVREK'i yıkamayacaklar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre Baykuş (4 yıl önce)Kenan isimli kullanıcı yorumuna
    Adil Gevrek yıkıldı enkazının altında da malatya kaldı farkında değil fanatiksiniz...
    0
    0
    Yanıtla