SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yoğun Kar Yağışı İl Merkezi ve İlçelerde Etkili Oluyor

Yoğun Kar Yağışı İl Merkezi ve İlçelerde Etkili Oluyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezi ve ilçeleri etkisi altına alan kar yağışı Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece boyunca da aralıksız sürdü.

İl merkezinde Cuma sabaha karşı başlayan kar yağışı nedeniyle, şehir içi ulaşımın aksamaması için Büyükşehir ile Battalgazi ve Yeşilyurt belediyelerinin ekiplerince kar temizliği yapılırken, ilçe merkezleri ve yüksek kesimlerde de etkili olan kuvvetli- yoğun kar yağışı başta ulaşım olmak üzere yaşamı etkiledi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışının Cumartesi akşam saatlerine kadar devam edeceğini belirttikleri uyarıda, ilçelerle ilgili Cumartesi sabahına kadar olan tahminleri de şöyle duyurdular:

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Cuma gece yarısından sonra Malatya'dan çeşitli görüntüler (Burhan KARADUMAN)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Zafer (3 ay önce)
    malatyalı rümuzlu kullanıcı yorumuna. Teze caminin yanında temel yok kardeş. Caminin yıkılan taşlarını numaralandırarak kenara yığdılar. Üzerini de branda ile kapattılar. Ortada kenarları merdiven gibi olan yer ise avlusundaki havuz.Kenarlarını kalıp gibi niye yapmışlar, ben de anlamadım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 ay önce)
    Teze Caminin yan tarafında temek mi var? Bana mı öyle geldi? İl dışındayım aydınlatan olursa sevinirim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)
    Eskiden kar yağdığında huzurlu mutlu oluyordum, şimdi ise tedirgin ve üzgün
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Bunu depremi kar altında yaşayan bilir duygularını anlıyorum kardeşim, Allah bize bir daha yaşatmasın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 ay önce)
    her kar yağdığında selahattin gürkan sınıftta kalıyor yine kar yağıyor selahattin gürkan sınıfta kaldı yollar temizkenmiyor ve araçlar karda hareket etmekle zorluk çekiyor yazıklar olsun gider ayak kulak ardı et bakalım yukarda allah var
    %64
    %36
    Yanıtla
  • elbet birgün herkes her yaptığının ve yapmadığının bedelini öder Allah cc işine karışmam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kardeş kış lastiklerini tak, aracıni guvenle kullan. Slmlr.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 ay önce)Sami44 isimli kullanıcı yorumuna
    sami gardaş dört tane kar lastiğim var.. bir arkadaşın iki tane kar lastiği olmasına rağmen arabyı kaydırdı kar lastiğini kenara bırakalım caddeler ve sokaklar temizlenmezmi allah aşkına selamlar gardaş
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Sizde iyinin iyisini istiyorsunuz bırakın adamlar sahlebini yudumlasın
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Selahattin Gürkan kadar başına.tas yağa inşallah ne olacak o şekilde.kalsa.ne.olacak.ne güzel.kar.yagmis.guzel.goruntu
    0
    0
    Yanıtla