SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

2 Günlük 'Yoğun Kar Yağışı' Uyarısı Geldi

2 Günlük 'Yoğun Kar Yağışı' Uyarısı Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Malatya bölgesinde 5 Şubat akşam saatlerinden itibaren görülecek yoğun kar yağışının 7 Şubat Salı akşamına kadar süreceği yolundaki tahminini duyurdu.

Bölge Müdürlüğü; 5 Şubat saat 18.00 ile 7 Şubat 18.00 arasını kapsayan tahmininde, kar yağışı sınıflandırmasının en yükseği olan ve 20 cm'nin üstünde kar yağacağını ifade eden 'yoğun kar'ı bildirerek, bu durumun il genelinde görüleceğini bildirdi.

Meteoroloji açıklamasında ilgililerin, oluşması muhtemel ulaşım aksamaları, buzlanma, don ve çığ tehlikesine karşı dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

“TEMİZLEME ARALIKSIZ DEVAM EDECEK”

Bu arada, Malatya Büyükşehir Belediyesi de kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Kar kaldırma çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkan Hakan Demir, “Kar yağışının aşladığı andan itibaren ekiplerimiz 7/24 esasına göre çalışma düzeni aldılar. Kar yağışının başladığı andan itibaren vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için yol açma çalışmalarına ekiplerimiz başladı. Malatya Merkezde ana caddelerimizde kar kaldırma çalışmalarına başladık. Özellikle trafik yoğunluğunun fazla olduğu bazı ana caddelerimizde kar temizleme çalışmalarımızı tamamlarken bazı caddelerimizde ise çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmamaları için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde devam edecek” dedi. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ahmet ÇİRİKÇİ (1 yıl önce)
    Mesela Ben şuanda il dışındayım afyondayım iki öğrencim var yollar elverişsiz hava nedeniyle kapalı uzmanlar çok büyük risk taşıdığını söyledikleri için ailemle birlikte Malatya ya dönüş yapamıyorum ve benim gibi birçok aileler mağdur durumda yetkililerin buna bir çö, üm bulması lazım. Maalesef dönemiyoruz!
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Okullar bu hafta kesinlikle tatil edilmeli engelli ve hamile personel idari izinli sayılmalıdır.
    %88
    %12
    Yanıtla