SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yol Çalışmasında İş Makinesi Devrildi

Yol Çalışmasında İş Makinesi Devrildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Pütürge ilçesinde yol açma çalışması yapan iş makinesinin  kayarak yola yuvarlanması sonucunda operatörü yaralandı.

Kaza, Pütürge ilçe girişinde Taşbaşı Mahallesi’nde yol açma çalışmaları esnasında Mehmet Teke (43) yönetimindeki iş makinesi, kontrolünü kaybederek takla atarak yola yuvarlandı.

Kazanın ardından olay yerine Pütürge'deki Büyükşehir İtfaiyesi, ambulans ve ilçe emniyet birimleri sevk edildi. Yaralı sürücü Mehmet Teke, ekiplerin müdahalesiyle iş makinesinden çıkarılarak Pütürge Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Teke’nin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Kaza nedeniyle Pütürge ilçe merkezi girişindeki yol bir süre kontrollü olarak trafiğe açıldı.

Kaza sırasında yolda araç ve yayaların olmaması, olası bir facianın önüne geçti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız