SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yol Kısalacak, Trafik Rahatlayacak

0
Güncellendi - 2020-04-15 03:13:01
Yol Kısalacak, Trafik Rahatlayacak
A- A+ PAYLAŞ

Şehir Mezarlığı ile Eskimalatya’yı birbirine bağlayacak olan kuşak yolunda yapılan çalışmaları inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Şehir merkezindeki trafiği rahatlatmak ve yolu kısaltmak amacıyla çalışmasını tamamladığımız bu yolu, en kısa süre içinde hizmete açacağız” dedi.

Battalgazi Belediyesi, Eskimalatya ile Şehir Mezarlığını birbirine bağlayacak yolda gerçekleştirdiği çalışmaları hızlandırdı. . Şehir Mezarlığı ile Eskimalatya’yı birbirine bağlayacak olan kuşak yolunda menfez, köprü ve su geçişi gibi çalışmalarını tamamlayan ekipler, 1 kilometre ve 20 metre genişliğinde yapılacak olan yolda üst yapı çalışmalarına başladı. Havaların ısınması ile birlikte çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin farklı noktalarında yapılan asfaltlama çalışmaların yanı sıra trafik yoğunluğu azaltmak üzere sürücülere alternatif güzergâh sağlayacak olan yollar da açıyor

BAŞKAN GÜDER: “TRAFİĞİ RAHATLATMAK İÇİN BU YOLU AÇACAĞIZ”

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Havaların ısınması ile beraber Fen işleri ekiplerimiz sahaya inmiş durumdalar. Geçtiğimiz gün Orduzu’da 1 km kadar sıcak asfalt serimi yapılmıştı. Üst kısımda Hanımınçiftliğimizin özellikle Eskimalatya ile Hekimhan yolunu bağlama açısından daha öncesinde kuşak yolu çalışmamız vardı.

Biz de bu kuşak yolunun uzamasından dolayı özellikle bu bağlantıyı kuşak yoluna bağlantıyı sağlama adına Battalgazi Belediyesi olarak Hanımınçiftliğimizde şuan ikinci bir kuşak yolumuzu kısa sürede açmayı düşünüyoruz, Arkadaşlarımız şuan burada çalışma yapıyorlar. Daha önceden şehir mezarlığına giden vatandaşlarımız, gidip şehir merkezinden trafik yoğunluğu oluşturarak o bölgeye geçiş yapıyorlardı. Yada Dilek-Sivas yolu bölgesinden şehir içerisinden Eskimalatya bölgesine geçiş yapıyorlardı. Bizde şehir merkezindeki trafiği rahatlatmak ve yolu kısaltmak amacıyla kuşak yoluna paralel bir yolun çalışmasını yapmıştık.

Şuan arkadaşlarımız istimlakları üzerindeki taşınmazların bedelleri ödeyerek yaptığımız çalışmanın saha çalışmasını gerçekleştiriyor. Hem burada kuşak yoluna paralel olan yolu kısa sürede açıp ileride kuşak yoluyla birleştireceğiz hem de buradan mezarlığa Hanımınçiftliğine giden kısımda da yolumuzu genişleterek buradaki yolu da dahi iyi kullanılabilir hale getireceğiz. Arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah kısa sürede bu yolu yapıp vatandaşımızın hizmetine sunmuş olacağız.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Barış (4 yıl önce)
    Bırakın yolu falan onlar hallolur bir şekilde. Bizim fırınımız var abimle işletmeciliğini yaptığımız. Dün Osman başkan dükkana gelmeden abime dedim ki abi yine geziyor siyasetçiler biz atadan beri Cumhuriyet Halk Partisine yakın bir aileyiz. Sonra başkan geldi biz selamlaştık saygıda kusur etmeden. Sonra çıkardı 100’e yakın ekmek parası verdi. Bizim bu saatten sonra Osman başkana hem saygımız hem sevgimiz var.. yolu açık olsun bu niyette bir insan isterim hep başarılı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (4 yıl önce)
    Bu söylenmez belki ama dün bakkala gelerek bizim tüm borçlarımızı ödeyen ve bunu yayınlamaktan özellikle kaçan başkanıma teşekkür ederim. Elbette Allah yaptıklarınızdan haberdardır, muhakkak ki O herşeyi hakkıyla bilendir. Rabbim yaptığınız, yapacağınız tüm işlerde yardımcınız olsun. Bizim ve bir çok ailenin hayır dualarında olduğunuzdan eminim. Yolunuz bahtınız açık olsun osman amca
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (4 yıl önce)
    Taaa Sivas Yolundan başlayıp Şehir Mezarlığindan gelip Melekbaba mezarlığından geçip Hanımın Cıftliği yoluna bağlanacak yol bir türlü bitirilmedi. Büyüksehir Çevre yolunun altını adam yerine goymuyor. Battalgazi Belediyesi olmasaydı o yol 40 sene geçse bağlanmazdı. Yapılan iş aman aman bir iş değil ama Eski Malatayayı Sivas yoluna bağlıyor. Sehir mezarlığına 5 dakkada gideceğiz. Bölgenin değeri artacak. Salo Baskan seçim olaki gele. Osman Güder Hanımın Çiftliğimizin derdine derman oluyor. Ne diyelim, Allah razı olsun, işi gücü rast gelsin. Her seyi vatandas görüyü. Yapan gendine yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • yazihanli (4 yıl önce)Abuzer isimli kullanıcı yorumuna
    Baskanı hayrını alın görün. Biz göremedik.... Malatya mahalle toplantılarına, 8 köşeli emmilerimle poz vermeye az kaldı. Şu korona bir geçsin. Çalaışmaya devam eder baytar başkanınız
    0
    0
    Yanıtla
  • A. Turan Aydoğan (4 yıl önce)
    Büyükseh denizde geçip ğarıkda boguluyor. Kimsenin aklına, fikrine, zikrine ihtiyaçları yok. O yüzdende mahallei ne diyor, muhtar ne diyor kimsenin umrunda değil. Osman Güder gelip dinliyor, milleti adam yerine koyuyor, olacaksa başım üstüne diyor, olmayacaksa nedenlerini anlayabileceğimiz sekilde bize anlatıyor. İnsan gıymetini arıyor, değer verilincede niye yalan söyleyem onure oluyor. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Guderin tavazusunu Selattin Başknadanda beklemek hakkımiz değilmi? Ama nerdeeee. Mahalle olarak Selattin Başkanın umursamaz, ben bilirim tavrınıda, Osman Güderin evimize kadar gelip projehi anlatmasınıda not ediyoruz. Projede kimin emeği varsa işi rast gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (4 yıl önce)
    Bahsedilen yol Buyüksehir Belediyesinin Kuzey Kusak Yolu Projesinin devamı. Bütün mahalle Büyükşehiri yol ettik, 40 feda gittik, geldik rica minnet 1 km yolu açtıramadık. Osman Başkanı begenirsin, beğenmezsin, oy verirsin oy vermezsin gittik adam basım ustüne dedi, bir hafta sonra ekibini yolladı, geçenlerdede gelip çalismaya başladilar. Büyükşehirin beceremediği, eline yüzüne bulaştırdığı işi Osman Güder temizliyor. Hanımınçiftlikliler olarak Battalgazi Belediye.Başkanımıza, daire müdürlerine tesekkür ediyoruz. Insallah mahallenin gelsiimine katkı sunar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (4 yıl önce)
    Burda ki yorumları gördükce aklın sınırlarının zorlandığını hissedeliyorum. Mutsuz olmak için yaratılmış bir kavim gibi..Istesede her insan herşeyi kötü yapamaz ....Malatya memleketim eleştiride sınır tanımayan şehir ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıktılı (4 yıl önce)
    Teşekkürler Osman başkan. Kuşak yolu ve çevre yolunda Selahattin başkanın ne kadar emeği varsa Osman başkan ve Çınar başkanın da en az o kadar emeği var. O yüzden poz vermekte sıkıntı yok herkes poz verebilir. İsimsiz kahramanları da boşverin.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam (4 yıl önce)
    battalgazi bld başkanı osman güder göreve geldiği bugunden beri allah aşkına ne yapmış battalgaziye giderek değer kaybediyor bu ilçe değersiz oluyor her geçen gün alt görünen şu ki ilerleyen zamanlarda malatya merkez kiltepe-taştepe gibi olacak şehir kayıyor ve battalgazi belediyesi ilçyeye bakmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genç (4 yıl önce)
    İyi de battalgazide iktidar partisi büyükşehir de ne fark edi yapsinlarda biri yapsın eleştiriyi bırakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (4 yıl önce)
    Laf olsun torba dolsun ne edek Ağam eyleni bizle sağlık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazıhanli (4 yıl önce)
    Karayolları ve Büyükşehirin yapacağı işi ilçe belediyesi mi yapacak? ALGI YONETİMİ BU OLSA GEREK. Aklımızla dalga geçmeyin kardeşim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Kuzey kusak yolu Haniminçifligi bolgesindeki viyadük yapildi mi ki bu yolu açiyosun???orasi da yillardir yilan hikayesine döndü..buyuksehir belediyesi o yoldan sorumlu Battalgazi belediyesi degil..
    0
    0
    Yanıtla