SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yola Devam Ediyoruz, İnşallah Final Olur"

0
Güncellendi - 2019-01-23 20:45:07
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut, “Kupada yolumuza devam ediyoruz. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz, inşallah final olur” dedi.

Bulut, 2-1 kazanıp, çeyrek finale yükseldikleri Bodrum Belediyesi Bodrumspor karşılaşması sonrası, “Bodrumspor gerçekten iyi bir takım. Kendi liginde 6.sıradalar çıkmaya yönelik oynuyorlar. Engin hoca iyi bir ekip kurdu. Bizi zorladılar. Zeminde sürekli oynamadığımız için biraz sıkıntı çektik. Birkaç değişiklikle sistemi de değiştirdik. Kazandık, mutluyuz. Kupada da yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

Bulut, transfer çalışmalarıyla ilgili, “Görüştüğümüz futbolcular, alacağımız futbolcular var. En az 3 oyuncu daha aramıza katılacak. Bifouma bize katkı sağlayacak. Kanat ve forvet oynayabiliyor. Bunun dışında 2 oyuncu daha gelecek. Birinin üzerinde transfer komitemiz çalışıyor, en kısa sürede aramıza katılacak” diye konuştu.

Kupada yollarına devam ettikleri için mutlu olduklarını dile getiren Bulut, “Kupada gidebildiğimiz yere gideceğiz İnşallah final olur. Kupayı almak varsa inşallah kupayı alırız” dedi.

Bulut, Seth’in sakatlığına ilişkin, “Pozisyonu gördüm, elmacık kemiğine bir kafa darbesi geldi. Tam net bilgim yok. Doktorumuzun bizi bilgilendirecektir” açıklamasında bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor’un ön liberosu Robin Yalçın ise “Çok zor bir maç oldu. Bodrumspor iyi bir takım. Biz tura devam ettik. Bugün her şeyimizi verdik. Zemin biraz zorladı. Bodrumspor her hafta burada oynuyor ama biz böyle bir sahada oynamıyoruz. Tur atladık önemli olan bu” ifadelerini kullandı.

Sarı kırmızılı takımın orta saha oyuncusu Ahmet Ildız ise “Bodrumspor’u tebrik ediyorum, gerçekten çok iyi top oynuyorlar. Güzel oynadılar, iyi mücadele ettiler. Böyle sahalara alışkın değiliz, biraz zorluk çektik. Bodrum’un avantajı vardı ama sahaya alıştıktan sonra iyi oynadık, golü bulduk ve tur atladık” diye konuştu.

BODRUM CEPHESİ..

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında konuk ettiği Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenirek elenen Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, mücadelelerinden dolayı oyuncularını kutladı.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Engin İpekoğlu, oynanmış olan her iki maçı da önlerine getirdiklerinde, Yeni Malatyaspor'dan çok daha fazla gol pozisyonuna girdiklerini dile getirdi.

Savunmada da müthiş işler yaptıkları kanaatinde olduğunu vurgulayan İpekoğlu, "Maçtan önce de arkadaşlarımıza söyledim. 'İlk 16'ya kalarak zaten tarih yazdınız. Çeyrek finale kalarak ikinci bir tarih yazmak da elimizde.' dedim." ifadelerini kullandı.

Yaptıkları bireysel hataların, Süper Lig seviyesindeki rakip oyuncular tarafından cezalandırıldığına işaret eden İpekoğlu, şöyle konuştu:

"Tecrübesizliğimizin kurbanı olduk. Her şeye rağmen özellikle kupa maçlarında takımımızı temsil eden futbolcu arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Maçlar 80'er dakika oynansaydı, şu anda tur atlamıştık. Bundan sonraki maçlarda Yeni Malatyaspor'a başarılar diliyorum. Biz de play-off yolunda elimizden geleni yapmaya çalışacağız."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- Bodrum, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • ismail (5 yıl önce)
    Erol hocam seni seviyoruz ve tebrik ediyoruz malatyali
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (5 yıl önce)
    Arkadaşlar takım iyi, hoca iyi, yönetim iyi. Koca koca takımlar transfer yapmakta zorlanıyor. Küme potasındaki FB bile bakın transfer de zorlanıyor. Elbette eksik olan mevkilere transfer yapılsın. Ama şartlar uygun olursa. Paramızı çar çur etmeyelim. Dandik bir futbolcuya verilecek paranın mevcut Futbolculara prim olarak dağıtılmasından yanayım.
    0
    0
    Yanıtla
  • futbolsever (5 yıl önce)
    SONUCA EN ÇOK ÜZÜLEN MAÇI ANLATAN SPİKER OLDU. BODRUM GOL ATINCA"MALATYA ARTIK 3 ATMAK ZORUNDA"DEDİ HERALDE SONRA UYARDILAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (5 yıl önce)
    Hoca gider neden mi her zamanki gibi 2.3 dandik transfer yapildi da ondan yine milleti oyaladilar sunu aldik bunu aldik ancak bir kasa limon alirsiniz siz
    0
    0
    Yanıtla
  • YAHU KARDEŞİM 1 KASA LİMON ALANLAR BU TAKIMI ŞU ANDA LİG 3. SIRAYA KUPADA ÇEYREK FİNALE GETİRDİLER NE KADAR BOŞ KONŞUYORSUNUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Şimdiye kadar evet şunu aldık,bunu aldık.Millet oyalanmışmış.İşte o milleti oyalayıp aldıkları futbolcularla,bu takım ligde 3. ve o kadar sakata rağmen kupada yoluna devam ediyor.Birde o dandik dediğin futbolcular bir iki sene sonra fenerbakçeye satılıyor.Limoncu
    0
    0
    Yanıtla
  • 2018-2019 futbol sezonunun en lüzumsuz ,gereksiz ve boş yorumu.Söylediklerinin hiç bir ehemmiyeti yok.Niye biliyormusun Takım lig 3 cüsü ve Kupada devam ediyor.Senin ki laf olsun torba dolsun cinsinden.
    0
    0
    Yanıtla
  • ferid (5 yıl önce)
    Yeni malatya spor durdurulamıyor? Durdurmaya mı çalışıyorsunuz diye sorarlar durdurmak isteyene .Tebrikler yeni malatyaspor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Tebrikler yeni malatyaspor Tebrikler Erol Bulut Tebrikler yönetim Emeği geçen herkese teşekkürler Yönetim inşallah hoca ile 5 yıllık mukavale yapar ve istikrar devam eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Takimimiz cok iyi gidiyor erol hoca ve ekibine bize bu mutlulugu yasattiklari icin tesekkur ederim, bir durum dikkatimi cekti sadik gittikden sonra 2 kupa 1 lig macinda 5 gol yedik savunma uyari veriyor, diger konu boutaib gittikden sonrada bu 3 macta 8 gol attik bu da daha becerikli oyuncular oynuyor anlamina geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Mayis ayi gelmeden hocanin sözlesmesi uzatilmali gelecek yil daha basarili olacaktir. Yönetimde gayet Cok basarilidir? Insallah emeklerinin karsiligini fazlasiyla alirlar basarilarini kupa ve yahut kupalarla taclandirirlar ve bütün Malatyalilari sevince bogarlar. Bir sözümde formalara Sari/Siyah formalar iyi dizayn edilmis Bu formalarla kupalar görmek Malatya ya nasip olur
    0
    0
    Yanıtla
  • vahap (5 yıl önce)
    HOCALARIN HOCASI GÖNÜL ISTERKI BIRKAÇ SENE DAHA KALASIN AMA PARALI TAKIMLAR SIRAYA GIRMIŞLER AÇ KURTLAR GIBI SENIN BOŞ OLMANI BEKLIYORLAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Final Sivas ta ve oradaki 1 finalist in Malatyaspor umuz olacağına inanıyorum
    0
    0
    Yanıtla