SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yoldan Çıkan Otomobil Üst Geçit Ayağına Çarptı.. 2 Ölü

Yoldan Çıkan Otomobil Üst Geçit Ayağına Çarptı.. 2 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesinde otomobilin yoldan çıkarak üst geçidin ayağına çarpması ve takla atması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı. 

Kaza, saat 16.50 sıralarında Malatya -Kayseri Karayolu Darende ilçe merkezi Nadir Mahallesi mevkiinde meydana geldi.  Kazada Bozan Aslan idaresindeki 67 AAV 724 plakalı otomobil dikkatsizlik ve tedbirsizlik soncu üst geçidin ayağına çarptı. 

Kazada otomobilde bulunan sürücünün eşi Gülhan Arslan (39) ile oğlu Muhammet Yusuf Aslan (17) kaza yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Bozan Arslan ve kızı Ceylin Aslan ise yaralandı.  

Yaralılar Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’ne, ardından Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Cenazeler Malatya Adli tıp Kurumuna kaldırıldı.  

Aslan ailesinin Ankara’dan Diyarbakır’a gitmekte olduğu bildirildi. 

Bu arada, aynı noktada daha öncede ölümlü trafik kazası meydana gelmişti.  

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mevlit pehlivan (1 yıl önce)
    Söz konusu üst geçit ayağında kaçıncı ölümlü kaza. Demek ki ya yolda, en önemlisi üst geçit direklerinin yapımında bir sorun var. Hataları tek taraflı hep sürücüde aramamalı…
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yurtdaş (1 yıl önce)
    Sözün bittiği yerdeyiz Rabbim vefat eden lere rahmet etsin yakınlarına başsağlığı dilerim yaralılara acil şifalar diliyorum. Burdan yola çıkacak Sürücü arkadaşlar a trafik kurallarına uyun uykusuz yola çıkmayın kendinizi yorgun his etginiz an bir benzinlige çekip dinlenin aracdaki diğer kişilerin canı da Allah dan aşağı size emanet gideceğinz yere geç gidin bir saat iki saat olsun geç geldin desinler gelmedi demesinler yola çıkacak arkadaşlara Rabbim yolunuzu açık etsin kazasız belasız sürüşler dilerim güle güle gidip gelin.
    %100
    %0
    Yanıtla