SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yol 4 Gidiş 4 Geliş Olarak Genişletildi"

0
Güncellendi - 2020-04-29 06:03:34
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Alparslan Türkeş Bulvarından değişim, dönüşüm, yenileme çalışmaları kapsamında asfaltladı.

4 günlük sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde sahada çalışmalarını artıran Büyükşehir Belediyesi trafik sirkülasyonunun azalmasıyla birlikte yaptığı yol çalışmalarını daha hızlı bir şekilde yapıyor.

Altyapısı yenilenen Alparslan Türkeş Bulvarında yol çalışmaları da tamamlandı. Kavşak düzenlemelerinin yapıldığı bulvarda kaldırım, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları yapılacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından 25 metre genişliğinde açılan 4.7 kilometre uzunluğundaki Sivas bağlantı yolu da Alparslan Türkeş Bulvarı’ndan başlıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, asfalt çalışmaları tamamlanan Alparslan Türkes Bulvarında incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Alparslan Türkeş Bulvarının çok yakın zamanda trafiğe açılacağını söyledi.

Alparslan Türkeş Bulvarının genişletilip gerçek anlamda bulvar hüviyetine kavuştuğunu belirten Başkan Gürkan, “Bulvarımızdaki genişletme çalışmaları sonra yolumuz 4 gidiş 4 geliş olarak oluşturuldu. Kavşak düzenlemeleri yapıldı. Perde duvar çalışmaları, kaldırım, aydınlatma çalışmaları yapılacak. Asfalt çalışmaları tamamlandı. Sokağa çıkma yasağı varken yani trafik yoğunluğu yokken bu çalışmaların tamamlanması işlerin daha çabuk bitmesini sağladı. Emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Kamil (4 yıl önce)
    Selam sayın Başkan elinize sağlık sizden bir ricam olacak yeni devlet hastanesi istasyon arasında bulunan cadde sağ kaldırım geniş sol kaldırım dar size zahmet bakabilir misiniz iyi geceler çalışma lar başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Emeğinize sağlık çok güzel olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (4 yıl önce)
    Ergenekon köprüsünü komple bakıma almalısınız hiiç yakışmıyor malatyamıza. Yeşiltepe artık gelişmeli imar girmeli çok değerli güzel düz zemini güçlü bir yer yeşiltepemiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    İnönü caddesindeki trafiğe de bu aralar çözüm bulunsun çarşıya gidene kadar akşam oluyo
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (4 yıl önce)
    Sayın başkan bu yazdığımı inşallah okursunuz yada birileri size iletir şu sıkıntılı günlerde Malatya halkına destek olmaya çalıştığınızı yerel basından takip ediyoruz Allah ulkemize milletimize yardım etsin.ama Maski milleti soymanin peşinde Hekimhan kocaozunde ki evimizde ki su sayacı dondan dolayı arızalanmış kışın su kapalı evde kimse olmadığı için ne olduğu bilinmiyor ne zaman köye gelip suyu acınca durum belki oldu bir kaç gün önce Maski 185 arayıp bildirdim bugün sayaç değişti ancak bu neyin bedeli 166 TL iş emri diye fatura düzenlenmiş hani Maski su sayacini ücretsiz değişiyordu yada Maski personel ve araç masrafını aboneye fatura ediyor bu resmen soygun kayitlarinizi incelerseniz kocaozunde bugün kimin sayaci değişmiş göreceksiniz yazıklar olsun haram olsun bu para editör inşallah yayinlarsiniz yazimi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Yapılan çalışmalar için emeği geçenlerin ellerine sağlık ama istasyon virajı ramada otel ve istasyon arasında asfaltlama yapılması gerekirken asfalt çalışması yapılmadan şerit çekilmesine anlam veremedim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yol 44 blnt (4 yıl önce)
    Yolun devamı melekbabaya kadar açılmış devamı duruyor ve açık olan yol haritaya dönmüş neyin haberi bu kuşak yollarımız yarım yamalak bizahmet oralarıda gösterin haberleri olsun!
    0
    0
    Yanıtla