SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Yolun Sonu Şampiyonluk"

0
Güncellendi - 2017-01-27 01:33:35
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike, şampiyonluk için çok çalıştıklarını ifade ederek, yolun sonunda şampiyonluk olduğunu söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Nijeryalı futbolcu, çok sıkı çalıştığını ifade etti.

Azubuike, yoğun tempoda çalışmasını sürdürdüğünü kaydederek, “Bu sahaya da yansıyor. Çok çalışmamın semeresini en iyi şekilde alıyorum. Bundan sonraki süreçte de bu sıkı çalışmayı sürdürüp, takıma en iyi şekilde faydalı olmak istiyorum” diye konuştu.

Nijeryalı orta saha oyuncusu, milli takım için her zaman göreve hazır olduğunu ifade ederek, “Nijerya gruplardan çıkamadı, dolayısıyla şampiyonada yok. O yüzden milli takıma çağırmadılar. Ben, her zaman bekliyorum. Ne zaman çağrılırsam seve seve milli takıma giderim” dedi.

TFF 1. Ligi değerlendiren Azubuike, “İkinciliğin tadını çıkarmamız gerekiyor. Bunun için çok çalışıyoruz. Ayıca çok çalışmaya da devam etmek gerekiyor. Bütün takım olarak özverili çalışacağız. Şampiyonluğa da inanıyoruz. Yolun sonunda da şampiyonluk gelecektir” ifadelerini kullandı.

Azubuike, Samsunspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Hem bizim hem de onlar için çok zor bir maç olacak. Tabi ki onlar alt sıralardan kurtulmak istiyorlar. Ama bizde yenip, liderliğe yükselmek istiyoruz. Çok çalışmaktan bahsediyorum. Çok çalışacağız, sıkı hazırlanıyoruz. Oraya kazanmak için gideceğiz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Geçen Malatya'daki Sivas maçında Sivas başkanı Mecnun Otyakmazla yapılan konuşmayı buradan açıklıyorum. Kendisi Azubuike'yi çok beğendi. Fenerbahçe üyesi olan Mecnun başkan Azubuike'yi alacak. 1 sezon oynatıp büyük bir kazançla Fenerbahçe'ye satacak haberiniz olsun Azubuike'nin kıymetini bilin.
    0
    0
    Yanıtla