SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yönetim Kayıp, Sumudica'dan 'Saklanmam' Mesajı

0
Güncellendi - 2021-12-27 22:09:47
Yönetim Kayıp, Sumudica'dan 'Saklanmam' Mesajı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde sezonun ilk yarısını 15 puanla son sırada tamamlayan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’da belirsizlik nedeniyle umutsuzluk her geçen gün daha da artarken Teknik Direktör Marius Sumudica sosyal medya üzerinde bir mesaj yayınladı. 

Sumudica, takımın son sırada olmasına vurgu yaparak, “Bizim için zor bir an ama işleri tersine çevirmek için çalışıyoruz. Umarız yeni yıl 2021'de özlediklerimizi getirir” dedi.  

Sumudica sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Tüm Malatyalılara ve tüm futbolseverlere merhaba. Saklanmam, asla saklamam ve en iyi niyetimle karşınıza çıkıyorum. Bizim için zor bir an ama işleri tersine çevirmek için çalışıyoruz. Umarız yeni yıl 2021'de özlediklerimizi getirir.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Cengiz ankara (2 yıl önce)
    Senden hoca degil, olsa olsa şovmen olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Yaa Allah aşkına maç izlemezsiniz,stada gelmezsiniz,takım her kötü gittiğinde Yılmaz Vural’da Yılmaz Vural… son 10 sene de kimi çalıştırmış ne başarısı var… şu eski kafa zihniyetten bir vazgeçin… 20 tane süper lig de,19 tane PTT’de,kırmızı grup beyaz grupta 34 tane takım var hiç biri düşünmüyor bile adamı… Ama bizim Malatya taraftarı bağırsın,çağırsın,küfür etsin kendileri gülsün eğlensin ohh ne güzel… bitti artık o devirler… Yılmaz Vural,güvenç kurtar,Giray bulak,Ziya doğan unutun bunları unutun !!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (2 yıl önce)
    Çıkıp yönetimden kamuoyuna bir açıklama yok.Belirsizlik her zamanki gibi hat safhada.Transfer yasağı var mı ? Kaç para lazım ? Transfer yapılacak mı ? Geldiğiniz günden beri hiç şeffaf olmadınız ve olamazsınız da…
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Getirin Yılmaz Vural’ı takımı döve döve hizaya getirsin, Düşsek de onurumuzla düşelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben (2 yıl önce)
    44 Malatya yorumcusu futbol takımı 11 kişi ile oynanıyor sen 10 yeni futbolcu 1 teknik direktör istiyorsun şakamısın sen Malatyaspor’un şuban en iyi transfer i teknik direktörü
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Futbol federasyonu yeni klüpler yasasını yakında meclise getirip kabul edecek.Bu şartlarda A.gevrek klüp başkanlığını yürütemez gibime geliyor.Çünkü yeni yasa çok ağır sorumluluklar ve şeffaflık getiriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Bu hocayla olmaz acilen yilmaz vurali getirin 2 tane defans 2 orta saha 2 tane saga sola 2 tane golcu 2 tane her yerde oynayan kiralik oyuncu lazim malatyayi seven is adamlarina sesleniyorum bu oyuncularin parasini toplayin odeme yapin turkiyeye rezil olduk Yeter artikbu takim duserse superlige cikmasi hazel olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkanın ve onun Sportif direktörü çok genç,dinamik,gelecek vaaden süper bir sürü futbolcu aldı.Hâla futbolcu istiyorsunuz.Bu oyuncuların Tek bir sıkıntısı var o da bunlar süper ligde oynayacak kapasiteye sahip değiller.Peki bu sıkıntı büyük bir sıkıntımı.. tabiki hayır.. Zaten takım küme düşecek.Sumudicanın da büyük suçu var. tüm takımı bu toplama oyunculardan kurmalıydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (2 yıl önce)
    İzzet nerede İzzzet. Sakal bırakıp artist artist hareketlerle menejerlik yapmak yetmiyor İzzet. Bitirdin Malatya yı İzzet. Allah seni bildiği gibi yapsın İzzeet
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Ikinci üçüncü liglerde yedek kalan oyuncuları almazlar inşallah Bu seyirciye bu bile fazla gibi işimizALLAHA kaldı gibi Başkan çok asabi iş insaanları sesiz belediye seçim modunda Futbolu Malatya spor kış uykusuna 10 yıl sonra belki yine
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)44 gurbet isimli kullanıcı yorumuna
    Seyirci ile ne alakası var! Bir sözüm ona başkanın şehirle, takımla oyuncak gibi oynamasını izlemek için mi gidecek seyirci? İşimiz Allah'a da kalmadı.. Kendimiz ediyor kendimiz buluyoruz. Taraftar grubunun takımı yerine menfaatlerine aşık olduğu, her vakit şehrin sahibi gibi davranan şehrin ileri gelenlerinin "mış" gibi yaparak günü kurtardıkları bir ortamda bu takımın hayatta kalması düşünülemez. Derhal yönetimin son 3-4 yılının adli makamlarca, mali yönden incelenmesi sağlanmalı ve sonuca göre gereği yapılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla