SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yönetim Ortada Yok, Sumudica'dan Al Haberleri!.

0
Güncellendi - 2022-01-02 02:39:44
Yönetim Ortada Yok, Sumudica'dan Al Haberleri!.
A- A+ PAYLAŞ

Ligin son sırasına demirleyen ve ligde kalma mücadelesinde çok sıkıntılı günler yaşayan Yeni Malatyaspor'da, Adil Gevrek yönetiminin suskunluğu devam ederken, Teknik Direktör Marius Sumudica, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla, kamuoyunu bilgilendiriyor.

4 TRANSFER YAPILMIŞ, 3'ÜYLE DE GÖRÜŞÜLÜYORMUŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyapor Teknik Direktörü Marius Sumudica, 4 oyuncu transferinin tamamlandığını belirterek, şu anda 3 oyuncu ile de transfer çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Göztepe'ye transfer olacağı yolunda haberler çıkan Adem Büyük'ün yanı sıra Sadık Çiftpınar’ın takımda kalacağını belirten Öznur Kablo Yeni Malatyapor Teknik Direktörü Marius Sumudica, “Herkese mutlu yıllar! Bir çoğunuz bu soruları soruyorsunuz, bu yüzden benden net bir cevap duymanızı istiyorum. Adem Büyük ve Sadık takımımda görmek istediğim oyuncular. Onlarla görüştüm, kalacaklarına söz verdiler, ben de Malatya'dan ayrılmayacağıma söz verdim.” dedi.

Yeni Malatyaspor’un puan çetvelinde son sırada bulunmasının transfer çalışmalarını da etkilediğini belirten Marius Sumudica şunları söyledi:

“Takımı birlikte kurtarmak istiyoruz. Şu anda oyuncuları Malatya'ya katılmaya ikna etmek için elimden geleni yapıyorum. Dün ve bugün bile bazı oyuncularla konuştum, onlardan gelip takımın tehlikeli bölgeden çıkmasına yardım etmelerini istedim. Kolay değil, masada sonuncuyuz.”

Marius Sumudica, “4 transfer yapıldı, oyuncular gelip Malatyaspor ve benim için ellerinden geleni yapacaklar. Şu anda başka 3 oyuncuyla konuşuyoruz.” dedi.

Sumudica, transferlerle ilgili isim vermedi.

YÖNETİMİN GÜNDEMİNDE İSE..

Bu arada, kulüpteki sorunlar, transfer gibi konularda yönetimden herhangi bir açıklama gelmezken, kulübün sosyal medya hesabında sanal para ile ilgili girişimlerin son durumu hakkında, "1. $YMS token yakımımız gerçekleşti! Bu yakımda toplam 1.760 #YMS yakıldı. Yeni Malatyaspor'a ve taraftarlarına hayırlı olsun!" bilgisinin paylaşılması dikkat çekti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sezon başında Trabzonun köy takımlarından oyuncu topla sonrada oynatacak düzeyde yedek oyuncum yok diye sızla.Taraftar sezon başında bu yanlışı çok dile getirdi ama duyan olmadı.bugün içine düştüğümüz durum hiç de şaşkınlık yaratmadı.birde Adem semih ve sadık gibi mayınlarımızda olunca hiçde anormal bir durum yok ortada.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bunların derdi Malatyaspor değil.Takım küme düştü gene bırakmadılar,
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Seni başkanın hakkından geldiğin için seviyorum. Hocalığın tartışılır
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Adem değil de. Sadık gitse fena olmaz. Çok hata yaptı. Yediğimiz gollere bakın sadık nerde. Rakip oyuncu nerde. Ah hadebe olacak dı şimdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Kulübün ,Umut Bulut a borcundan dolayı, Transfer yasağı vardı, ne oldu acaba, adam burdan gitti gene belasından kurtulamadık, gelmiye sice , ne oldu problem çözüldümü kü.............transfer yapabiliyormuyuz.....................
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Transfer tahtası kapalı açılması için en az 50 trilyona ihtiyaç varmış bunun dışında borç batağında bir kulüp 2. Yarı başlıyor mevcut kadro yetersiz transferde yok merhum cem karacanın dediği gibi bindik Bir alamete gidiyok kıyamete,sahipsiz malatyam ver kulübün anahtarını bir insana o insan eş dost ve akrabalarıni kulübe üye yapsın ondan sonra Malatya'ya meydan okusun kongre kararı yok diye merak etme başkan kongre kararı alsan bile yine secilirsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Lütfen hayalleri bırakınız hocam bu cuma yani 4 gün sonra Trabzon'da maç var hangi oyuncularla mücadele edeceksiniz bir kaç hafta sonra lige havlu atar avaraj takımı oluruz , diyelimki yeni oyuncu aldınız bu oyuncuların takıma, ülkemize, uyum sağlaması kaç haftada olur .
    0
    0
    Yanıtla
  • 12 Şubat da transfer dönemi kapanıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)Emin isimli kullanıcı yorumuna
    12 şubata kadar para bulup transfer yapacaklar öylemi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Buca Kombi Servisi (2 yıl önce)
    Hocam güzel pembe tablo veriyon sana inancımız tam. Ama şunu söyle taraftar bilsin Takımın transfer yasağı var tahtası kapalı yönetimin en az kırk elli milyon liraya ihtiyacı var tahtayı açmak için. Sen oyunculardan olur alsanda faydası yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Kulüplerin yönetimi yani gelir ve giderleri transferleri açık ve şeffaf olacak gerekirse kulübün web sitesinde 3 ayda bir yayınlanacak böyle bir durumda kulübü kimse yanlız birakmaz bugün ise dibi görünmeyen bir kuyu gibi gerçek gelir gider borç belli değil böyle kulüplere kim niçin neden parasını versin diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Adem ve sadık kesinlikle gitmeli.bunları alan kulüplere promosyon olarakda semih verilmeli.Malatyasporun en büyük başağrıları olan bu oyuncuların bundan sonra katkı vermelerini beklemek büyük saflık olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Hocam sana samimiyetine güveniyoruz, hakkımıza hayırlısı olsun diyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Teneke yuvarlanmış kapağını bulmuş böyle başkana böyle hoca,böyle hocaya böyle başkan seyret malatyam iyi seyirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam takımı sonuncu yaptı geldiğinde küme düşme hattında değildik..ne biçim memeleket burasi
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu uzularak belirteyim ki senin bu yaptığın eleştiri deyil takım uçuruma giderken bir tekmeda ben vurayım daha kurtulmasin bizda yunetimi eleştiriyorum fakat biz düşmanlık yapmıyoruz takım kurtulsun diya dua ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)
    Walter Bwalya da gönderilmiş.. Bunun neden haberi yok?
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Bu takımı son sıraya sen getirdin.karnen kötü simunica sen Gaziantep i sampiyonmu yaptın daha bir numaranı göremedik laftan başka giden hocaya haksızlık yapıldığına inanıyorum.adil gevrek başkan şu adamdan kurtar bizi bunda bir numara yok takımı son sıraya bu getirdi bu takımın kadrosu iyi takım oynamıyor.hocaya gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Takım,Süper lige çıktığı 4 yılda,1 yıl hariç ligin dibinde. Bu takım bir kere küme düştü,geçen senede son anda ligde kaldı.Sumidica sayesinde bu yıl deplasmanda iki galibiyet aldı.Kadrosu İyi takıma bak,Sumudicayı beğenmiyene bak.
    0
    0
    Yanıtla
  • BATMIŞ GEMİ (2 yıl önce)
    Vay garibim vay Sanki o aradığın yönetim şimdiye kadar vardıda. Biz niye bu çukura düştük çıkamıyoruz işte tam bu yüzden
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Adamın kralı Malatyalıdan daha çok Malatyasporu düşünüyor Malatyalıyım diyenler utansın…..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    En başta yönetim yarısı Malatyalı bile değil çöreklenmişler sezon başında 1 tane demi alınan futbolcu iyi çıkmaz arkadaş
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısın çok acı ama gerçek
    0
    0
    Yanıtla