SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüzde 100 Başarı Sağladık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:53:49
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, 2012 yılı çalışmalarında yüzde 100 başarı gerçekleştirdiklerini bildirdi. 

İl Genel Meclisi’nde meclis üyelerine 2012 yılı çalışmaları hakkında bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, hizmetlerde istişareye önem verdiklerini ifade ederek, “İl Genel Meclisi’nde belirlenen 2012 yılı yatarım programı aynen uygulanıp, hizmetlerde yüzde 100 başarı elde ettik. Bunda emeği olan başta sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, İl Genel Meclisi üyeleri ve kurum çalışanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Malatya İl Özel İdaresi olarak 2012 yılı faaliyet raporu içeren kitap bastırdıklarını söyleyen Kaya, “Hedef ve amaçlara mevcut bütçe imkanları ile ulaşmaya çalışılmıştır. Yapılan çalışmalar, açık, şeffaf, hesap verebilir ve insan odaklı bir anlayış ile 2012 yılı faaliyetimizi gerçekleştirdik” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız