SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüzde 70 Destek Bizi Son Derece Mutlu Etti"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanlığı’nca 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin basın toplantısı düzenlendi.

İl Başkanı Namık Gören, sandıktan çıkan seçim sonuçlarıyla ilgili, "Netice itibariyla Cumhurbaşkanımıza yüzde 70 destek söz konusu, bu bizi son derece mutlu etti. Yine AK Parti'ye yüzde 45'in üzerinde bir teveccüh var. Bu durum bizi ayrıca mutlu etti. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen kıymetli belediye başkanlarımıza, teşkilat mensuplarına ve Malatyalı hemşerilerime teşekkür etmek istiyorum. Cumhurbaşkanımıza ciddi manada destek verdiler, milletvekili seçimlerinde de partimizin 4 milletvekiliyle temsilini sağladılar. Kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Seçimlerde resmi olmayan sonuçlarına göre yeniden milletvekili olarak seçilen AKP MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise seçimlerin huzur ve güven içerisinde yapıldığına vurgu yaparak milletin iradesine saygı duyduklarını söyledi.

Cumhur İttifak olarak Malatya’da büyük bir başarı elde ettiklerini ifade eden Tüfenkci, “Cumhur İttifakı’nın Malatya’daki oy oranı yüzde 68.69 bu önemli bir başarı milletimize teşekkür ediyoruz. AK Parti’mizin oy oranı biraz düştü bunu da bir uyarı olarak alıyoruz. Milletvekili oranlarımızı da korumamız önemli” dedi

Resmi olmayan sonuçlarına göre milletvekili olarak seçilen Abdurrahman Babacan İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak , İhsan Koca da sonuçlarda memnun olduklarını belirterek Malatya’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güçlük bir destek verdiğini kaydederek, deprem bölgesi Malatya’da yaraların sarılması için gayret göstereceklerini söyledi.

Toplantı birer konuşma yapan 5. ile 6. sıra adayları Vahit Atalan ve Ramazan Özcan da, seçimlere katılım sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür ederek Malatya ve AKP için çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

77 yorum yapılmış

  • Batuhan (11 ay önce)
    2018 seçimlerine göre % 54 den % 45 oyu düşmüş AKP'nin buna seviniyorlar.YAZIK YAZIK
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Metin (11 ay önce)
    Hepiniz bir olsanız acaba ,%1 alabilirmiydiniz..???
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ESKİMALATYALI (11 ay önce)
    millet ittifakı İKTİDARI maalesef ülkeyi iyi yönetemedi Türk bayrağımızı istemeyen hüda-parı meclise taşımış olanların haklarını teslim edecek ve bir süre sonra istiklal marşı gündeme gelecek Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın lakin 15 temmuzda yarım kalan işlerini tamamlayacaklar mecliste çoklukta diye düşünüyorum
    %43
    %57
    Yanıtla
  • hkb (11 ay önce)
    "Yüzde 70 Destek Bizi Son Derece Mutlu Etti"....Etmezmi eder tabi)) Normal sartlarda son 5 yildaki yonetiminizle %5 i haketmezken din iman , dis gucler sozleriyle milletin en hassas noktasindan vurmussunuz siz mutlu olmayacaksinizda benmi olacam :)
    %75
    %25
    Yanıtla
  • MUSTAFA (11 ay önce)
    Geçen seçimde "Hiç bir şey olmasa bile kesin bir şey oldu" diyen Ali İhsan Yavuz un sözü geldi aklıma. Bu kadar deprem, hayat pahalılığı, işsizlik varken iktidarın oyunun bu seçimde hiç değişmemesi mümkün mü acaba? Neden bir kişinin birden fazla oy kullanmasını engelleyen parmak boyası uygulaması iptal edildi? Ülke dolu yabancı ile. Bu seçimde diğer bir konu, aynı apartman veya sokakta oturanların sandığı genel de aynı olurdu. Bu seçimde aynı apartmanda oturan aileler bile farklı farklı sandıklara gönderilmiş neden acaba? Seçime rekor katılım olduğu görülüyor. Oysa deprem bölgesindeki nüfus hareketinden, üniversitelerin uzaktan öğretime geçmesi vb. den dolayı çok fazla ikamet değişti. Seçime katılımın daha da az olacağı tahmin edilirken nasıl rekor kırıldı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yazık vallahi çok yazik, işiniz gücünüz yalan,chp sözcüsü bile dun cikti acikladi, kendi sistemimiz le ysk ve anadolu ajansı nin arasinda sonucu değiştirecek kadar bir fark yok dedi, hatta ve hatta itirazlardan dolayı cumhurbaşkanı sn Recep Tayyip Erdoğan'in oyu %0.04 artmıştır, siz ve sizin düşüncenizde ki insanlar ancak çamur atıyor, biraz sapkanızı önünüze alın ve düşünün bu halk size niye güvenmiyor diye.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Köylüm (11 ay önce)
    “Sizi cennet vaadiyle kandırıp fakirliğe mahkum edenlerin hayatlarına bir bakın, bu dünyada cenneti yaşadıklarını göreceksiniz.” Charles Darwin
    %88
    %12
    Yanıtla
  • "Ama sen pek bi evrilememişsin" Akçadağlı Mustafa
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Sen bi IQ (aykü) testi yaptır zeka seviyenin dibe vurduğunu göreceksin! Senin gibi zeka seviyesi düşük olan insanlar yüzünden bu ülke bu halde emin ol Akçadağ'lı Mustafa. Saygılar
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Birincisi bana cevap olarak gönderdiğin cümleleri kopyala yapıştır yapmışsın, çünkü tırnak işareti var! İkincisi "Akcadağlı" böyle yazılmaz "Akçadağ'lı" böyle yazılır.Bu gibi sebeblerden dolayı sen bi zeka testi yaptır derim Mıstafa..
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Celal (11 ay önce)
    Bu resimdekileri allaha havel ediyorum, herşeyin bi hesabı var allahında bi hesabı var bunlar nasıl vicdanları rahat uyuyorlar …MALATYA hani tepkiliydiniz hani bunları istemıyoruz diyordunuz NOLDU??? Zenginlerin rahatı bozulmasın diye fakirlere şükretmeyi ögrettiler …malatya bizi cok üzdün rekor oy verdiniz önemli degil ama davulla zurna ile halay çekerek oynamak nedir ?? Hiçmi cenaze sahiplerini düşünmediniz bumuydu bunlara tepkiniz? Bu kadar insan çadırda yaşarken bu kadar insan memleketinden ayrılıp giderken 2 bın cenaze sahipleri varken darbuka davul zurna ile oynarken nasıl vicdanınız sızlamadı??
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Erol (11 ay önce)
    Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimlerindeki rakamları karsilastirdigimiz zaman iyi parti ve HDP seçmeninin Tayyip Erdoğan a oy verdiği görülüyor.Sandiklar Kapanıp sayım yapılırken Yeşil sol Parti Cumhurbaşkanlığına Tayyip Erdoğan a çıktığını gördüm.Aynisi İYi partide de oldu.İyi parti de daha çok oy verildi.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Ali (11 ay önce)
    Rişvanın desteğiyle A.babacan 4.sırada aldı. Yoksa yeniden refaha kayacaktı ve refah 1, akp 3, chp 1, mhp 1 olacaktı.
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Rişva ne? Keşke de YRP bı tane çıkarsaydi ya da ikinci chp olabilirdi
    %60
    %40
    Yanıtla
  • KadirT (11 ay önce)
    İnterneteki anketlerde Erdoğan hep sonuncuydu. İnternete bakmayın o hep öyle. Milletin iradesi en doğrusudur
    %43
    %57
    Yanıtla
  • kara (11 ay önce)
    1-seçimlerin sosyal medya yalanlarıyla kazanılmadığını ortaya çıktı, 2- Halkın soğan patates parlamenter sitem gibi algılara itibar etmediğini en büyük kaygını ülkenin milli güvenlik sorunu olduğunu gösterdi,3- halkın büyük şehirlerden kiralardan büyük sıkıntı yaşadığın göründü,4- AKP nın büyük şehirlerdeki ilçe Belediyelerin iyi çalışmadığını milletvekillerin ve il yöneticilerin eskide TSK nın halktan kopuk lojmanlarda yaşadığı gibi halktan kopuk yaşadıklarını ortaya çıktı. 300 bin oy daha alınmış olsaydı seçim ilk turda biterdi ikinci turda Erdoğan rahat alır, zaten ikinci turda baraj yok en çok oyu alan kazanıyor
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Ne güzel kafa (11 ay önce)kara isimli kullanıcı yorumuna
    11 milyon yabancıyı güvenlik sorunu saymayan kafa memleket için zaten ciddi güvenlik sorunudur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya ve deprem bölgesinden,Türkiyenin profilini çizmek ne güzel değilmi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hayri Dolan (11 ay önce)kara isimli kullanıcı yorumuna
    Soğan patatese muhtaç olduğunda yine buralara yazarsın canım benim. Bakalım bu kibir nerede patlayacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • SenarisT (11 ay önce)
    Malatya halkı güçlünün her zaman yanındadır. Mücadele etmeden, yorulmadan zirvede yer almayı severler. Şimdi Sayin Erdogan elini masaya vuruyor. haklı mı haksiz mi vuruyor bakmadan Malatyalilarin hoşuna gidiyor.5 yıl sonra CHP'nin başına elini masaya vuran bir lider gelsin CHP Malatya'da 6 da 6 yapar.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • cavidan Yılmaz (11 ay önce)
    Malatya iktidar partisini başından beri yüksek oy oranıyla desteklemesine rağmen Malatyaya hızlı tren gelmedi yakın zaman da da geleceğe benzemez .Hızlı tren istiyoruz..
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Kani Berksoy (11 ay önce)
    Yorumlara bakınca kahkaha attım. Neredeyse yorumların tamamı eleştiri üzerine yapılmış vr bu seçilenlerin hizmet etmeyecekleri yönünde. O zaman bu kadar oyu kim verdi ve bu milletvekilleri nasıl seçildi. Gerçekten anlamak mümkün değil Malatyayı. Hele seçim gecesi davul zurna çalmak , oyunoynamak , halay çekmek nedir. Hiçmi cenazesi olan insanlara , cenazesi olan bir şehre saygınız kalmadı. Ne örf kalmış , ne adet kalmış , ne saygı kalmış. Döviz düştüğünde halay çekenler ile bunlar aynı kafa sanırım. Ne yaptığını bilmeyen , hayatı sadece günlük yaşayan , geleceğe dair hiçbir programı , hayali olmayan insanlar. Gerçekten artık malatyalı olmaktan utanır hale geldik.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Editör her yorumu yayınlasa da keşke tüm halkın yorumlarını özgürce görebilsek
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Sandık belli etmiyor mu
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Yazıyı okumamışsın üstteki, yazılan her yorumun eleştiri olduğunu kimsenin burada AKP li olmadığını söylüyor ben de editörün her yorumu yayınlamadığını sansürlediğini söylüyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kadir (11 ay önce)
    açıkcası malatyada siyaset daha konuşmamak lazım.. hiç kimseye güven yok malatyaya ya hizmet vermeyenleri ve kasabaya çevirenleri ödüllendiriyoz ya daha neyin siyasetini yapıyoruz
    %91
    %9
    Yanıtla
  • ahmet turan (11 ay önce)
    bu oyları siz mi aldınız sanıyorsunuz.sizi daha tanıyan yok nasılda mutlular.malatyalıların oyuyla vekil ol malatya adına hiç biiir şey yapma yat.ihsan koca dan il başkanlığında ne gördükki vekilliğinde ne bekleyelim.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Pırasa (11 ay önce)
    Sizde hayret ettiniz dimi bu nasıl bir millet diye
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Akçadağlı (11 ay önce)
    Bu 4 tane işe yaramayacak malatyayı bilmeyen telefonlara bakmayan malatyaya gelip gitmeyecek ulaşılamayacak adamları meclise gönderen halk Allah sizleri bildiği gibi yapsın eleştir eleştir 4 tane çıkar yazık... bize herşey müstehak
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Melekbabalı (11 ay önce)
    Kim konuşsa akp nin listesine oy vermeyeceğim, yeniden refaha vereceğim diyordu... Demek ki herkes kocaman yalan söylemiş... Dahası hiçbir özelliği ve yeteneği olmayan bu ekip her ay 72 bin TL maaş alıp Ankara'ya çekilecek, göreceksiniz... İsmi sanı bilinmeyen ölmeztopraktan tutun da babacana kadar Malatya'ya ve malatyalıya yabancı olan bu isimler yok olmuş malatyayı inşaa edecek öyle mi ?!!! Ha bu arada 13 milyon Suriyeli de hepimize hayırlı olsun... Bu saatten sonra hiç kimsenin şikayet etmeye zerre hakkı yok... Hak ettik hak ediyoruz...
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ali (11 ay önce)
    Abdurrahman babacana dua edin siz yoksa ilk iki adaya değil oy günahımızı bile vermezdik! Babacan olmasaydı Malatya’da akp2 chp2 mhp 1 yeniden refah 1 vekil çıkarırdı.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • ferhat (11 ay önce)
    halk size değil sayın cumhurbaskanına oy verdı sız uzerınıze alınmayın
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Kardeşim milletvekili seçiminde farklı oy kullanıp cumhurbaşkanı seçiminde yine sayın cumhurbaşkanına oy verebilelerdi ama bizim halkın zeka seviyesi biraz düşük maalesef.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • zeka seviyesi senin kadar dimi sende bizim millettensinya yoksa milliyetin başkamı…..
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Evet zeka seviyesi düşük olanlardan biri olarak kendi belli ettin burada ! Kusura bakma ama yıllarca bu milletvekilleri ceplerini doldurdu malatyalıya malatyaya ne faydası oldu söyle bakalım bir hadi! Senin benim vergimle maaşlarını ceplerine doldurdu keyiflerine baktılar şimdi sana soruyorum çok akıllı kardeşim, aklı çalışan mantığı olan bir insan bunlara oy verir mi ? Eğer verirse akıl ve mantık işimi çok zeki kardeşim?
    0
    0
    Yanıtla
  • adnan (11 ay önce)
    sayın akp siyasiler bu başarı sizin değil cumhurbaşkanının kendinize orada pay çıkarıp kendinizi teselli etmeye çalışmayın siz milletvekilleri olarak niye % 45 aldınız onu sorgulayın yatın kalkın yeniden refah partisine dua edin onlar bu kadar yüksek oy almasalardı bugün akp 3 mhp 2 chp 1 olacaktı veya akp 3 mhp 1 chp 2 olacaktı eskiden Akp ful çekiyordu siz yinede cumhurbaşkanına dua edin onun sayesinde bu % 45 aldınız anlıyan anlamıştır herhalde
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Sence bu onlar için önemli mi de açıklama yapıyorsun adamlar parasına bakıp sefasını sürecekler olan yine onlara oy veren zavallılara olacak.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • ECO (11 ay önce)
    ak parti listesinden millet vekili secimlerine girip kazanan bu arkadaşlar başka partiden girselerdi % 5 bile oy alacak kişi yook, malatya kendine yazık etti. ama bunu anlayacak malatyalıda yok sanki, pırıl pırıs insanları seçmedi
    %84
    %16
    Yanıtla
  • devletci (11 ay önce)
    sizleri tebrik ediyorum RECEP TAYIP ERDOGAN reis kazanmıs kazanmamıs umurunuzdamı tabıkıkendınızı garantıye aldınız kesenıze mal varlıgınıza ek yapma donemı sızler ıcın acıldı yıne yanılmadım gulusunuzde sadece kendi menfaatınızı kazanmıs gorunuyorsunuz sızmı aldınız yuzde 70 basarıyı reis ıcın verdıler sızde kendınıze mal edın durust olsaydınız devletın menfaatıını kendı menfaatlerınızden ustun gorseydınız nefsınızı degıl REİS sevseydınız bu ıs 1 turda bıterdı 2 turun sebebı sız sınız ALLAH sızlerı ıslahetsın
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Vahap (11 ay önce)
    Yüzde 45 e nasıl dört vekil oluyor yarısını alması lazım o da 3 vekil. Akp 190 bin Chp 95 bin oy almış yani iki katı ama vekil 4 e 1. Ben anlamadım 3 e 2 olması gerekmez miydi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Eskimalatyalı (11 ay önce)Vahap isimli kullanıcı yorumuna
    Yeniden refah 40 bin küsur oy aldı bir tane temsil edilmeliydi bu seçmenin hakkiydi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sedat (11 ay önce)
    Chp az kaldı ki ikinciyi çıkara ama iyi partinin 17 bin oyu çöp oldu. Yeniden refah 40 bin oy aldı çıkaramadı mhp 50 binde çıkardı. Bu nasıl bir oranlama hayret ediyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İlk vekil en çok oyu alan partiye verilir ve her partiye vekil verildiğinde oy sayısı ikiye bölünür. Her bölmeden sonra kimin oyu çoksa vekil ona verilir. CHP+İyi partinin oyları 111.942 ediyor. İlk vekil verildikten sonra 2ye bölünce 55.971 oyu kalıyor. MHP'nin ise oy sayısı 56.669; yani ikisi bir girse yine MHP ye kalıyordu o vekil.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • e tamam da onanda mhpninki de bölünür 56 da kalmaz ki, yani demem o ki sistem bence çok yanlış seçmenin yarısından azı akp demişse 6 vekilden 3 verilir. Bu söylediğiniz mantık resmen akpye yarıyor. Halbuki chp 2 YRP 1 tane haketmişti.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kamil (11 ay önce)
    Yav arkadaş çevremde ne kadar eski akpli varsa bu dönem vermedi, sağımda solumda ne kadar adam varsa eleştiriyordu. Mahallede işte yolda akrabada çevrem vekillikte asla vermeyecem diyordu. Ama hala 4 vekil çıkarıyor. Yav gardaş biz vermediysek nasıl oldu, böyle tepki mi olur?
    %92
    %8
    Yanıtla
  • MUSTAFA (11 ay önce)
    Sayın vekiller, sayın belediye başkanı, davul çaldırmakta, zurna çaldırmakta, haley çekmekte ananızın ak sütü gibi helal. İnsanlar enkaz altında soğuktan donup ölürken yanlarına uğramayanlar kazandınız, ananızın ak sütü gibi helal olsun. İlk bir kaç gün yardım gelmediği için enkazdan kurtarılamayanlar, soğukta çadırsız, aç susuz kalanlar olsada kazandınız size helal olsun. Zemini ev yapmaya uygun olmayan arazilere imar izni vererek insanların evlerinin başına yıkılmasına vesile olanlar kazandınız, ananzın ak sütü gibi helal olsun. Suriyelileri, afganları ve diğer ülkelerden yabancıları ülkemize doldurdunuz, onlar ücretsiz sıra almadan her türlü sağlık hizmeti ve ayrıcalıktan faydalanırken biz kendi ülkemizde ikinci sınıf vatandaş olduk, iş bulamadık ama olsun. Yabancıları göndermeyeceğiz diyen hükümet kazandı helal olsun. Kiralar 10-15 bin oldu, satılık evler 2 milyondan başlıyor, ev kiralamak veya satın almak hayal oldu. Ama olsun hükümet kazandı helal olsun. Ekonomi tepe taklak, hiç bir eknonomik program başarılı olamadı, enflasyon, pahalılık aldı başını gitti. Ancak adamlar kazandı helal olsun. Okumuş akıllı zeki gençlerimiz ülkeden kaçmaya devam ediyor. Yerini orta doğudan gelenler dolduruyor. Gençler gelecek için hayal kuramıyor ama olsun adamlar kazandı helal olsun. Say say bitmez. Bir daha kimse hükümeti eleştirmesin. Bu kadar kötü gidişata rağmen hükümetin hiç oyu düşmemişse demek ki kimsenin bilmediği ancak hükümete oy verenlerin bildiği mutlaka önemli bir şey vardır. Demek ki gayet başarılı. Helal olsun oy verenlere ve seçilenlere.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serdar (11 ay önce)
    Bundan sonra yapacaklarım sıralı tam liste. Zaten memlekette sadece babamız kaldı anam depremde hakka yürüdü. Bu son davul zurnacılar 1500 kişinin daha 3 ay önce bir anda öldüğü memleketimde bardağı taşıran son damla oldu. 5 tane sağlam kalan evimiz var. Özellikle bu evleri depremden sonra gelen suriyeli kardeşlerimize uygun kiraya vereceğiz bizler sizleri kalanlarla baş başa bırakıyoruz davul zurnaya devam edersiniz suriyeli kardeşlerinizle.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali44 (11 ay önce)
    Malatya halkı veriyor arkadaş. Malatya'da genç kalmiyoe ki. Şehirde hicbiesey yok. Sosyal kültürel olarak çok zayıflamış, ekonomisi bitik bir şehirde hangi genç kalsın. Şimdi ülkeden de gidecekler. EYYYY AKPLİ ARKADAŞLAR BİZLERE BİR GENÇLİK BORCLUSUNUZ. OYLE SUKUR DİYİP BİZİ KANDİRMAKLA OLMAZ BU İŞ.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • atarabasi (11 ay önce)
    Burada yorum yazanların birçoğu burada yaşamayan troll ordusudur. Sn tarafsız editör, malatya %70 oy verdiğini bile bile bu troll ordusuna nasıl editlemeden yazdırırsın? Sen kime çalışıyorsun? Hadi cumhur aldı oyları, seçim de bitti, kim yemleyecek seni lokal gazeteci? Ha bi de Erdoğan'a oy veren salak da son 13 seçimdir kaybedene oy veren çok mu akıllı?
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Çok güzel yazmışsınız tebrik ederim
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Hayri Dolan (11 ay önce)atarabasi isimli kullanıcı yorumuna
    Enkaz üstünde halay çeken ekipten olduğunu açık açık yazsaydın keşke.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Cumaali (11 ay önce)
    Malatya eskiden Malatyalılarındı.şimdi suriye ve romanlar gelmiş. Teneke yuvarlanıp tıkırtı çıksa halay çekiliyor.sahi malatyalılar nerede? Acaba depremdede binalar yıkılınca gelen seslerden halay çektilermi? Aklı başında kimse napıyorsunuz neden demedi çok merak ettim.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • kündübekli oğuz (11 ay önce)Cumaali isimli kullanıcı yorumuna
    Dışarda malatyalıyız deyince kendimizi anlatmakta çok güçlük çekiyoruz bu arada mili iradeye saygım var kimin hangi partiye oy vermesi beni zerre ilgilerdirmez, 2,3 gün ekmek su bulamadık esenlik kapıları kilitliydi millet inanın esenliğin dışardaki kasalarından çürük sebze meyve topladıgını gözümle gördüm hiç mi sorgulanmaz hiç mi kızıp kardeşim malatya hak etmiyor deyip tepki oyu verilmez aklım almıyor
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Sen kendini öyle hisediyorsun gerçeği youtubdan diziden ögrenen Atasına değilde googulde nesihat alıyorsun dünya Malatyayı tanır Türkiyenin her yerinde Malatyalı olduğunu bilen sonsuz güvenir almanyada Malatyalıyım dendimi saygı duyulur yanlış anlaşılmanın sebebini kendinde ara
    %34
    %66
    Yanıtla
  • kündübekli (11 ay önce)
    10 aday olsa yine verirlerdi dışarda eleştiriler sandıkta oy verren bir malatya halkı var
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bundan sonra bir tane eleştireni görürsem çok kötü bozacam yaw hiç mi tepki oyunuz olmadı Allah akıl fikir vere ya seçim gecesi kornalar halaylar daha 3 ay evvel insanlar öldü evsiz kaldı gerçi evsiz kalanların itirazı tepkisi yok demekki
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Deniz (11 ay önce)
    "Aç bırak itaat etsin, cahil bırak biat etsin." #AzizNesin
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Şunu hiç düşünmüyorsunuz, bu adamlar 20 yıldır hep kazanana oy veriyorlar, diğer taraf ise hep kaybedene oy veriyor... Kim biat ediyor acaba
    %40
    %60
    Yanıtla
  • ahmet (11 ay önce)
    ...reis reis diyip durmayın..hiç mi youtube bakmasınız hiç mi sosyal medyayı takip etmesiniz..adam suriyelileri göndermeyecem dedi aynı ekonomik politikayı devam edecem dedi.imar affını çıkartan kimlerdi .10 kişiden 7 si oy vermiş.Allah vere de ekmeğe muhtaç kalasınız.halen resi reis reis...
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Berk (11 ay önce)
    Davul.zurnayi.kim.caldi Haleyi.kim.cekti.sehir Mezarlığında.Şehitlerimizi. Ne.cabuk.unuttunuz
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Ahmet (11 ay önce)
    Vatandaşın kararına saygı duymak lazım demek ki sosyal medyaya çok bakmamak gerek imiş. Malatya halkı vekiller dahil halinden memnun. Bir Bostanbaşı yıkılır yeni Bostanbaşı yapılır, sonuçta millette para da var alır geçer çok da takmamak lazım kafaya. Halkımız her zaman haklıdır.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Agrali (11 ay önce)
    Sen oy vermedin, ben oy vermedim, kim o halde oy verdi? Ne memleket ya göğsümüz kabardı!?..
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Kamil Yılmaz (11 ay önce)
    Genel merkezin takdiri ile büyükşehir belediye başkanı adayı Cemal Akın Malatya secmenine hayırlı olsun
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Muhittin (11 ay önce)
    Eceline asik bir Malatya… Keyfini cikarin!
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Mehmet (11 ay önce)
    Erdoğan’a cumhurbaşkanlığı %69,3. Millet vekilliği seçimi için Akp oy oranı %45,15. Bu tablo ile övünmeniz değil düşünmeniz lazım. Emin olun basit bir matematik kıyası ile bu anlaşılabiliyor. Düzelmeniz dileği ile iyi seçimler.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • MK44 (11 ay önce)
    Siz dua edinki bu şehirde aklı başında insan sayısı az, yoksa muhtemelen 1 aday bile çıkmazdı.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Turgay (11 ay önce)
    Siz yatın kalkın Reise dua edin.. Reis olmasa bırak milletvekilliğini bir yere müdür dahi olamazdınız..
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Hadi ordan be öyle diye diye su memleketi mülteci kampına çevirdiniz
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ne oldu?Zorunamı gitti?Bunlar uzaydan gelmedi.Seçilmişler,seçildi.Neyin yorumunu yapıyorsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Behlül (11 ay önce)
    dalga konusu olduk halay halay tayfası
    %83
    %17
    Yanıtla
  • malatya (11 ay önce)
    Burdan yuhaladımız adamlar arkalarından konuştugumuz bidaha vekil olamaz dediğimiz insanlar vekil oldular onlara birşey diyemeyiz hayırlı olsun ama bidaha bu malatya ile ilgili birdaha yorum yapmam adını bile ağzıma almam
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Turgut (11 ay önce)
    Oy size verilmedi , Reis'e verildi , sizin mutlu olmanızı gerektirecek bir durum yok.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Reis olmazsa etrafındakiler kımıldıyamaz.Hayırlı olsun.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Malatyalı (11 ay önce)Turgut isimli kullanıcı yorumuna
    Ne alakası var,Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı seçiminde veren mecliste başka partiye verirdi. Size söyleyecek söz bulamıyorum ne haliniz varsa görün.Millet sosyal medyada Malatya ile dalga geçiyor
    %74
    %26
    Yanıtla
  • İsmail (11 ay önce)
    Davul zurnayı kim caldirdi kimler halay çekti bu ne saygısızlık terbiyesizlik sizler yaptırdırdiysaniz yazıklar olsun.malatya halkı bu kadar düşüncesiz değildi ne oldu bu insanlara.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Kazım (11 ay önce)
    Sizlere değil Tayyip Erdoğan’a verilen oylar. Milletvekili oylarındaki düşüşü de İster uyarı olarak alın ister almayın. Kimse onunla da ilgilenmiyor. Liderin gölgesinde yaşayıp en azından ufak tefek işler yapın, liderinize ve onun hatırına size oy vermek zorunda olan halkımıza layık olmaya çalışın.
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Malatyalı,44 (11 ay önce)
    Allah'ım sen bizi nasıl bir devir ile siniyorsun. Suriyeli dostlarinizla yerel secimde %90 alirsiniz artık.
    %76
    %24
    Yanıtla