SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüzümüzü Ağartacak Hizmetler Yaptık"

0
Güncellendi - 2021-11-16 19:36:14
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 19 yıldır Türkiye, Malatya ve Akçadağ’a hizmet ettiklerini belirterek, “Malatya’ya 35 milyarlık yatırımı getirdik, bundan sonrada getirmeye devam edeceğiz. 19 yılda sadece Malatya değil, Akçadağ olmak üzere bütün ilçelerimizde büyük bir değişim ve dönüşüm yaptık” dedi.

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Akçadağ ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnafı tek tek gezen Çalık, vatandaşlarla da bir araya gelerek kendisine iletilen sorun, öneri ve talepleri dinledi. Vatandaşların yoğun ilgisi altında ziyaretlerini gerçekleştiren Çalık, “Akçadağ’ımıza yüzümüzü ağartacak çok hizmet ve icraat yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz” dedi.

Milletvekili Çalık, Malatya’ya 19 yılda 35 milyar liralık yatırım getirdiklerini kaydederek, “Akçadağ’ın eski hastanesini hatırlayın, şimdi çok güzel bir hastane yaptık. Hemen yanına da Aile Sağlığı Merkezini yaptık. Devlet Su İşleri Akçadağ’ımıza yatırımlarını sürdürüyor. Malatya TKDK ve Akçadağ İlçe Ziraat Odamız tarafından Kayısı Eleme Kurutma ve Soğuk Hava Depolama Tesisi yapıldı. Akçadağ ilçemize Teksilkent fabrikasını kuruyoruz, ihalesi yapıldı ve 7 ay gibi bir süre de fabrikanın inşaatı yapılmış olacak ve yaklaşık 500 genç istihdam edilecek. Akçadağ’ımıza eğitimden sağlığa, ulaşımdan gençlik ve spora, devlet su işlerinden TOKİ’ye kadar her alanda önemli yatırımlar yaptık, bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Milletvekili Çalık’a esnaf ziyaretinde AKP Akçadağ İlçe Başkanı Nuri Karadaş, Akçadağ Esnaf Odası Başkanı Fatih Şahin ile partililer eşlik etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • kernekli (2 yıl önce)
    yaw bizim aklımızla alaymı ediyosunuz bırakın süslü cümleleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (2 yıl önce)
    Biriside çıkıp sormuyor,.Her şey iyi ise ,bu yoksulluk, bu hayat pahalılığı neden?
    0
    0
    Yanıtla
  • CESİM (2 yıl önce)
    malatyaya 19 yıldır ne yaptınız? iki peyzaj yapmakla yatırım mı yapıyorsunuz ,yıllardır daha bir çevre yolunu yapamadınız . malatyanın her tarafını parsel parsel sattınız aldınız yandaşlarınıza peşkeş çekmekten başka ne yaptınız malatyaya? bir elazığ'a bakın birde malatyaya bakın hangi şehir daha çabuk gelişmiş daha çok yatırım almış.ancak biz malatya halkı hakediyoruz yeter artık bırakın düşün malatyanın yakasından artık gözümüzün içine parmak sokuyorsunuz.herşey ateş pahası olmuş hala çıkıp 19 yıldır bunu yaptık diyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (2 yıl önce)
    berbere gidecemine sayın vekil marketlere gitin el yakıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Daha hikaye anlatmaya devam ediyorlar. Türk Ekonomisi çökmüş. TL son 1.5 yılda en çok değer kaybeden para birimi unvanını aldı. Alım gücü düştü. Gençler, gelecek kaygısından ülkesini terketmeye başladı. Ama birileri hikaye anlatmaya devam ediyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Servet (2 yıl önce)
    Keşke birazda bu haberleri yaparken şuan gelipte şu devlet hastanesinin çocuk acil bölümün işler acısı halini cekipte neler yapıldığında yayınlasaniz şuan 200 sıra var ve 200 un üstü de sonuç bekliyen insanlar ve yanında anne veya baba varsa bu açılın kalabalihini artik siz düşünün nedenmi böyle 800 binlik bi nüfusa 2 doktor yazık ya çok iş yaptık diye birde bunların haberini yaparsınız gelin gerçek haberciyseniz buraların haberini yapın bu salgın dönemin de insanlar iç içe hasta halde bekliyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Akp vekilerin tatileri bitmis secim turlarina cikmislar 10 Kasim gazi mustafa kemal ataturkun olum yil anma torenlerine katilmamislardi
    0
    0
    Yanıtla
  • Feridun (2 yıl önce)
    Traşa devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Millet (2 yıl önce)
    Bırakın artık bu hikayeleri dolar 11 TL ye vardı varacak. Market lere gidilmiyor. Millet aç. Siz 15 bin TL lik ayakkabı giyin gezmeye devam edin. Hesap günü yaklaşıyor. Allah büyük.
    0
    0
    Yanıtla